2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

inşallah çatlatma iğnesinden falan değildir...takip ettiğime göre genelde silik çikıyormuş zaten...ve kandada pozitif oluyormuş idrarda çıkınca....hadi hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler.sen rahat ol ona güven herşey onun elinde......benim yumurtalarda büyüdü heralde kasıklarım ağrıyor

evet canım bende senin gibi kısa protokole başladım femara da kullandım 300 ıu gonal-f ve 4 toz birsu menagon kullanıyorum. bendede aynı durum söz konusu ve canım yumurtalarım henüz üç tanecik

ben şimdilik sadece menagon kullanıcam sora diğeri galiba.benim ilk olduu tecrübesizim soradan kullanacağım ilacın adını da unuttum ama dediin gibi bişiydi :) bu arada kaç yaşındaydın bluestar ve senin fsh değerleri ilaçla falan düşüyomuydu.bide ben bişiyi anlamadım.şimdi bu menadon fsh ve lh içeriyomuş benim zati fsh ım yükselio nie ondan verdiler acaba yani bu işin mantığını çözemedim :bbo:

tubiss canım bende niçin fsh içeren bir ilaç olduğunu bilmiyorum ama amaç yumurtalıkları uyarmak onu biliyorum. canım ben 39 yaşındayım evet biraz geç benim için ama uğraş uğraş bu yaşa geldik. benim fsh ım bir ay önce 15 di. bu ay 10.37 oldu ve bu fsh ile tedaviye başladım çok ümidim vardı ama iştre dediğim gibi topu topu üç yumurta oda kaçı gelişecek bakalım.canım senin yaşın ve fsh ın kaç öğrenebilirmiyim?

ben 26 yaşındayım.benim şubat ayında 38 di ilaçlar falan filan derken 9 a düştü mayıs ayında. o ay yumurta takibi yapıldı.klomen kullandım 3 yumurta oldu kimyasal gebelik yaşadım.bu ay fsh kaç bilmiyorum ölçmediler daha sanırım bidahaki kontrolde ölçecekler.bence 3 yumurta oldu die üzülme.sonuçta 1 bebek = 1 yumurta+1 sperm deilmi a.s bakalım benim kaç tane oluşcak.bugün başlıyorum iğnelere senin ne kadar oldu başlayalı tedaviye.bu kaçıncı seferin.bak senin belki yaşından dolayıdır fsh yükselmesi ama benim 26 yaşımda yüksek.senden kötüleri var daima bunu unutma ve hiç bırakma peşini a.s

hayırlı olsun cholito inşallah bu mubarek günlerde yüzlerimiz güler bu arada size bişi sorcam bu ilaçları kullanma dönemindeyken oruç tutan varmı aranızda.ben doktora sormayı unutmuşumda

hayırlı olsun cholito...inşallah pozitifi görürsün ve dokuz ay sonrada bebişinin o melek yüzünü görürsün:ecrin_bebek:iğnelerin kaç gün sürdü öğrenebilirmiyim acaba?

tubisscim ben tutmuyorum çünkü iğneleri öğleden sonra vuruyorum.....hormonlar 3 ve 7 arasında daha çok çalışıyormuş diye duymuştum....ama ne kadar mantıklı bilmiyorum..sonra tutmakda çok zor gelecek ama ne yapayım

arkadaşlar bende tüpbebek yaptırmıştım daha önce yazmıştım 8. günümde kanamam başladı ve normal regli oldum sancılı ve 4 gün doktorum olsun genede bir test yap dedi 10. günde testim2,75 çıktı yani negatif 12. günde başka bir yerde yaptırdım 16 çıktı buda negatif sayılır 14. günde yaptırdım 73 çıktı dr um kanda gebelik var dedi ama testlere 2 gün arayla devam et bana bildir dedi progestronum düşük çıktı iğne yapıldım yarın gene vereceğim dua edin nolur artsın bu bir mucize gibi açıkcası ben umudu kesmiş jeli filan bırakmıştım

rabbim yüzünü güldürsün inşallah mucize gibi gerçekten... böyle duydugumda umutlanıyorum yarın test günüm ama umutlu degilim pek fazla....

özlem1415 canım inşallah bir mucize olur yükselir canım güzel haberler alırsın canım benim duaların kabul olsun:Saruboceq:

canım inşallah hayırlısı olur...rabbim yüzününzü güldürsün inşallah...

kızlar bugün beta hcg testini tekrarladım..biliyosunuz normalde 2 gün sonra yapılması gerekiyor..ama benim bulunduğum ilçede bu testin yapılmaması ve merkezin uzak oluşu ayrıca eşim ve benim çalışıyor olmamız nedeniyle ancak bugün yapabildik..12. gün değerim 292 idi..aradan tam bir hafta geçti..bugün ki test sonucum ise 2632...içimde kuşku vardı..dış gebelikten çok korkuyordum ama rabbim emeklerimi boşa çıkarmadı..çok mutluyum....rabbim isteyen tüm kullarına hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

amin canım haydi hayırlısı sağlıkla inşallah

canım haklısın insanız işte bazen bencilce düşünüyoruz doğru söylüyorsun. daha öncede belirtmiştim okumamış olabilirsin benim 4.denemem bu ve yarın 9. günüm ilaçta kontrole gidicem inşallah rabbim iyi olmasını sağlar. ben 3. denemem de hamile kaldım ve 21 haftalık kaybettikcanım. bu benim için bir yıkımdı ama toparlanmaya çalıştım ve devam etmeye eşimin sayesinde karar verdim umarım sonu iyi olur.

ay canım Allah yardımcın olsun ya evet maalesef insanlar sürekli soruyo ve bende aynı şeyleri tekrar tekrar anlatmaktan bazen yoruluyorum :) elbette art niyet yok etrafımdakı ınsanlarda ama :) nys galıba fazla duygusallaşıyoruz bu donemlerde kısmetimde ne varsa onu görücem biliyorum ben enazından elimden geleni yapıyorum ve bekliyorum Allah hiçbirimizin umudunu boşa çıkarmasın amin ..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…