2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ay cnm inşallah gönlüne göre verir rabbim inan mesajını okurken heyecanlandım inşallah iyi haberini alırız inşallah

yaaa çok sevindim senın adına inan :lepi: tebrik ederim inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder bende p.tesi yaptırcam tahlilimi lk denemem ilk tahlilim bakalım kısmet :)

çok merak ettim bana transferden sonra crinone jel verdi dr.um sabah akşam .Birde estrofejem hap gunde 3 kere ve folıke dvm ve ecopirin gunde bi tane ama çatlatma iğnesi neden veriliyo anlamadım bana neden vermedi ki ya kafama takıldı ????????
:çok üzgünüm:

kızlar transfer yapıldı 4. gündeyiz inş sonu hayırlı olur ayın 18de tahlile tahlile gidicem

cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende 14 unde ilk testimi yaptırcam benım transfer 1 eylüldeydi bakalım Allah bebeklerimize kavuştursun inşallah hepimizi:Saruboceq:

pozitif29 arkadaşım sen nasılsın regl başladımı
biraz daha ii misin canımm
aklım sende meraktayım kendinden haber ver
çok teşekkür ederim beni merak ettğiniz için.17.gün adetim başladı transferden.çok kötüydü.aşırı sancım oldu hala da bitmedi adetim devam ediyo.kendime geldim sayılır.kimseye açıklama yapmıyorum.sadece artık bebeklerden soğudum yanımda bebek sevildği zaman kötü oluyorum.ağlamak istyorum görünce.eşim bile dikkat eder oldu yanımda sevmyo bebekleri buna da üzülyorum.bundan sonra ne yapacağım?sanırm istanbula gidicem en iyi doktoru ve kliniği bulucam .durumumu sorucam.neden olmadı ve sorun nedir.

arkadaşlar bugün gene kan verdim çok heycanlıyım umarım yükselir değerim 6 gibi belli olacak olumlu bir sonuç alırsam hemen bildireceğim 73 tü en son umarım 300 lere varırız çünkü benim değer 4 e katlayarak artıyor gibi 2,5-16-73 oldu en son desteklerinden dolayı tüm yazan arkadaşlara teşekkürler inşallah allah herkeze verir

hayırlı olsun cholito inşallah bu mubarek günlerde yüzlerimiz güler bu arada size bişi sorcam bu ilaçları kullanma dönemindeyken oruç tutan varmı aranızda.ben doktora sormayı unutmuşumda

amin inş tubiss. ben oruç tutmadım iğnelerimi sabah 10 akşma 5 de yapıyodum bide kan veriyosun hergidişinde

hayırlı olsun cholito...inşallah pozitifi görürsün ve dokuz ay sonrada bebişinin o melek yüzünü görürsün:ecrin_bebek:iğnelerin kaç gün sürdü öğrenebilirmiyim acaba?

amin inş rabbim çifte bayram nasib eder.iğnelerim hiç saymadim ben ama beraber başladıklarım benle beraber yumurtaları toplanmadı ben çok çabuk cvp veriyorum ilaçlara

inş pozitif sonuç alırsın

olamaz yaaaaaaaaaa...canım benim sakın isyan etme...kendini toparla ve daha iyi bir merkez aramaya başla bence...asla vazgeçme asla,allaha sığın....inan bana 10. denemede tutan arkadaşlarım var...mutlaka atlanılan bişey vardır...genetiğe filan bakıldımı sebebi iyice araştırıldımı?umudunu yitirme sakın,kendinide yıpratma...

evet canım malesef yine 4. negatifimi aldım... artık anlamıyorum ne oluyor... doktorlarda mantıklı bir sebep bulamıyor.. kader yapacak bişey yok...
üzülme canım bir kötü haberde ben vereceğim ne yazıkki benim yumurtalar erken çatladı ve fısss yine yarım kaldı ve bıraktık tadaviyi

witch26 ve bluestar çok üzüldüm canlarım..ama yılmak yok..yola devam rabbimin izniyle bi dahaki sefere inşaaalllaaahhh tutar...allah yardımcınız olsun...

evet canım malesef yine 4. negatifimi aldım... artık anlamıyorum ne oluyor... doktorlarda mantıklı bir sebep bulamıyor.. kader yapacak bişey yok...

canım sen histeroskopi laposkopi ve genetik test yapırmış mıydın? son tedavini nerede oldun? hiç normal değil bu kadar negatif. ben seni bu sefer pozitif bekliyordum çok üzüldüm :teselli: umarım sonrası için çabuk toparlanırsın :Saruboceq: memorial brüksel tüp bebek gibi merkezlerde daha iyi spem seçmek için imsi, yapay rahim gibi yöntemlerin faydası olur

Son düzenleme:
bluestar ve witch26 çok üzgünüm arkadaşlar sizin adınıza ama yılmayın bidaha bidaha.. biliyorum hiç kolay deil ama pes etmicezzzzzz savaşıcaz

canım benim eşimde azosperm oldugu için başladık tedaviye oda çok az degil yani 20 milyon civarı bende bi problem yoktu 27 yaşındayım doktor kesin gözüyle bakıyodu olmadı neyse şanssızlık ikincide olur dedik olmayınca kliniği değiştirdik orda saydıgın bütün testler yapıldı herşey temiz çıkıyor... oluşan embiryolar 1. kalite oluyor tek yapmadığımız PGT oda yumurta sayısı az oldugu için olmuyor... yani bir anlam veremiyoruz kader diyoruz ne yapabilirimki bişey bulsalar onun tedavisini yaptırırız ama herşey normal çıkıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…