- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
canım benim eşimde azosperm oldugu için başladık tedaviye oda çok az degil yani 20 milyon civarı bende bi problem yoktu 27 yaşındayım doktor kesin gözüyle bakıyodu olmadı neyse şanssızlık ikincide olur dedik olmayınca kliniği değiştirdik orda saydıgın bütün testler yapıldı herşey temiz çıkıyor... oluşan embiryolar 1. kalite oluyor tek yapmadığımız PGT oda yumurta sayısı az oldugu için olmuyor... yani bir anlam veremiyoruz kader diyoruz ne yapabilirimki bişey bulsalar onun tedavisini yaptırırız ama herşey normal çıkıyor....
evet canım malesef yine 4. negatifimi aldım... artık anlamıyorum ne oluyor... doktorlarda mantıklı bir sebep bulamıyor.. kader yapacak bişey yok...
arkadaşım öncelikle hayırlı olmasını dilerim ama ne yazık ki senin şikayetinle ilgili bir bilgim yok ama en yakın zamanda inşallah iyi haberlerini duyarızmerhaba arkadaşlar.benimde 4 eylülde transferim gerçekleşti.ama biraz enteresan oldu.
ben pko luyum.ilk tüp denemem.28 yumurtam oluştu 10 tane 5. gün blastosistim oldu.ama ne yazıkki orta şiddetli ohss oldum.transfer günü doktorum eğer transferi yaparsa hele bi de ikiz olursa hastanelik olacağımı söyledi.ama 1 tane deneyebiliriz istersen dedi.1 tane tutarsa ohss şikayetlerim artacak ama dayanabilirsin dedi.biz de kabul ettik.transferim gerçekleşti.transferden sonra 3 gün çok sıkıntı çektim.sonra şikayetlerim yavaş yavaş geçti.
acaba bu bebişin tutmadığı anlamınamı geliyor?bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?
merhaba arkadaşlar.benimde 4 eylülde transferim gerçekleşti.ama biraz enteresan oldu.
ben pko luyum.ilk tüp denemem.28 yumurtam oluştu 10 tane 5. gün blastosistim oldu.ama ne yazıkki orta şiddetli ohss oldum.transfer günü doktorum eğer transferi yaparsa hele bi de ikiz olursa hastanelik olacağımı söyledi.ama 1 tane deneyebiliriz istersen dedi.1 tane tutarsa ohss şikayetlerim artacak ama dayanabilirsin dedi.biz de kabul ettik.transferim gerçekleşti.transferden sonra 3 gün çok sıkıntı çektim.sonra şikayetlerim yavaş yavaş geçti.
acaba bu bebişin tutmadığı anlamınamı geliyor?bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba?
arkadaşlar bugün gene kan verdim çok heycanlıyım umarım yükselir değerim 6 gibi belli olacak olumlu bir sonuç alırsam hemen bildireceğim 73 tü en son umarım 300 lere varırız çünkü benim değer 4 e katlayarak artıyor gibi 2,5-16-73 oldu en son desteklerinden dolayı tüm yazan arkadaşlara teşekkürler inşallah allah herkeze verir
merhaba arkadaşlar.benimde 4 eylülde transferim gerçekleşti.ama biraz enteresan oldu.
Özlem sonuç ne oldu.Yazmamışsın.Seni bayağı merak ettim.İnşallah pozitiftir.Bu mubarek günlerde iyi haberler alırsın inşallah.Bizi merakta bırakma canım.Öptüm.
merhaba arkadaşlar sizler nasılsınız ben toparlanmaya ve yeni eğitim yılına hazırlanmaya çalışıyorumMerhaba Bluestar canım nasılsın
keseyi veya (keseleri) görmediniz mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?