2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım haddim olmayarak söylüyorum iyi embriyolarla olmadığına göre herhalde başka birşeyler denemeniz gerekiyor. bazen spermlerde sorun olunca embriyolar gelişimini sürdüremiyormuş. yine öneriyorum memorial, brüksel tüp bebek gibi imsi, yapay rahim ve pgt uygulayan merkezlere başvurmanız en iyisi. belki imsi ile sperm seçilince yapay rahimde embriyolar gelişince ve 5. güne kadar yaşamaları denenirse sayı daha aza da inse sonuç pozitif olabilir. yoksa aynı şekilde denemeye devam ederseniz sonuç değişmeyecek gibi. inşş bir sonrakine bir şekilde başarıya uğraşırsınız canım. dualarım seninle :Saruboceq:

evet canım malesef yine 4. negatifimi aldım... artık anlamıyorum ne oluyor... doktorlarda mantıklı bir sebep bulamıyor.. kader yapacak bişey yok...

bole bi durumda söz bulamıyorum ama üzülme desem yada ne bilimm umudunu yitirme herşeyde bi hayır vardır bize düşen sabır etmek

arkadaşım öncelikle hayırlı olmasını dilerim ama ne yazık ki senin şikayetinle ilgili bir bilgim yok ama en yakın zamanda inşallah iyi haberlerini duyarız

canım ben de pko luyum ve ilk tüp denemem..ve benim bu süreçte çok şükür ohss gibi bir şikayetim olmadı...şu anda 5 haftalık gebeyim...yalnız transferden sonra çok hafif gaz sancıcı gibi ohss oldum..ama doktorum ikiz olursa şöyle olur tek olursa böyle olur diye bişi demedi..ve şimdiye kadar da böyle bişi duymadım...bende ohss olmadım ama çok şükür gebeyim..sözün özü bence onunla bağlantılı değil..moralini bozma..iyi düşün iyi olsun...

Özlem sonuç ne oldu.Yazmamışsın.Seni bayağı merak ettim.İnşallah pozitiftir.Bu mubarek günlerde iyi haberler alırsın inşallah.Bizi merakta bırakma canım.Öptüm.

tedavin hayırlı olsun arkadaşım.
trasnfer sonrası ohss olup da bebeği tutununlar var, bununla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum sen içini ferah tut. az kalmış zaten kan testine hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

Özlem sonuç ne oldu.Yazmamışsın.Seni bayağı merak ettim.İnşallah pozitiftir.Bu mubarek günlerde iyi haberler alırsın inşallah.Bizi merakta bırakma canım.Öptüm.

canım ben hcg leri tıpta yaptırıyordum c. tesi kapalı olduğu için özele gitti 72 çıktı iki gün önce tıpta 73 çıkmıştı artması gerekirken sabit kalmış ama refarans aralıkları farklı iki merkezinde biri 0-5 i negatif alıyor diğeri 0-30 u oyüzden özelin sonucuna göre karşılaştırma dediler oyüzden bu gün tıpta kan verdim 3:30 da alacağım sonucu çok heyecanlıyım tutmuşsada heyecandan düşecek diye korkuyorum benim için mucize bu allahım inşallah dualarımızı kabul eder herkezin

özlem 1415 canım allahım yavrularının sana sımsıkı tutunmasını nasıp etsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…