2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

m.1001 arkadaşım kendi yaşadığım heyecanı hatırladım bir an haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz . Darısı bizlerinde başına inşallah

inşallah canım...çok heyecanlıyım...rabbim hamişlere sağ salim tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah. tüm isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısını versin inşallah...(amin)))

arkadaşlar dün hcg de değer 135 çıktı yani 4 günde 4 e katlaması gerekirken ikiye katlamış perşembe 73 dü pazartesi 135 oldu gebelik var ama birde problem var gözüküyor dış gebelik olmasından korkuyorum umarım değildir yoksa tüplerde riske girecek allahım bu sitres öldürecek beni yarın gene vereceğim istenilen artış olmazsa başka bir dr a gitmeyi düşünüyorum benim sol tarafımda hafif yanma var hamile kalan arkadaşlarda buna benzer ağrı varmı sormak isterim
iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
tüpbebekte dışgebelik olanı hiç duydunuzmu yada bununla ilgili bilginiz varmı arkadaşlar

özlem 1415 inşallah öyle bi durum yoktur sen içini ferah tut yarın yaptır testini bakalım ne çıkcak.ben okumuştum bazı yerlerde tüp bebekde dış gebelik die ama yoktur inşallah.öle bişi olsada tüpler hemen riske girmiyo die biliyorum ilaçla düşüyo zaten.tüplerin alınma durumu bebek çok büyürse diye biliyorum.sen bunlara takma kafanı.inşallah bebişin doğru yerdedir

canım inşş dış gebelik değildir. dış gebelikte değerler daha yüksek oluyor ama düzenli artmıyor diye biliyorum ben. kimyasal da olabilir. yani tutunmaya çalışmış ama başaramamıştır. o zaman yarına değerin düşer. bazende başta 2 embriyo oluyor sonra biri düştüğü için değer tam ikiye katlanmıyor. devamında katlanmaya devam ediyor. inşallah sonuncusudur ve yarına değerin ikiye katlanmış olur. kasıklarda yanma batm zaten hem tüpten dolayı oluyor hm de hamilelik belirtisi ama tam birşey demek değil. dış gebeliği de göstermez. ona takılma. inşş sonucun katlanır :Saruboceq:

özlem1415 inşallah sonuçlar istediğin gibi olur..rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah..

ama diğer sonuca da kendini hazırla..ben bugün keseleri görmeme rağmen hala inanamıyorum ve korkumdan sevincimi doya doya yaşayamıyorum..hatta iş yerindeki arkadaşlar ''çocuklara kazayla gelmiş muamelesi yapma!''diye kızıyorlar..ama yıkılmaktan mutluluğumun ellerimden kayıp gitmesinden korkuyorum..sanki böyle davranırsam ((alakası yok ama))daha az üzülürmüşüm gibi...galiba kucağıma almadanda hep diğer ihtimal aklımdın bir köşesinde olacak...rabbim sağ salim kucağımı almayı nasip etsin inşallah..onları ve kendimi rabbim e emanet ediyorum..tabi sizleride....

bu arada kandiliniz mübarek olsun..bu mübarek güzel günde rabbim dualarımızı klabul etsin inşallah...(amin)

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar bu gün jeli kullanırken ağrım oldu çok feci birşekilde sonra geçti rahimde bir hassasiyet var sanırım iltaabik bir durum olmuş olabilir bu akşam özel bir dr a gideceğim ankaradaki dr um sadece bekle diyar bu arada eğer dış gebelikse tüpler riske giriyor biran önce tesbit edilsin ve halolsun istiyorum ben eskişehirdeyim bu yüzden burdan bir dr la görüşmemin daha faydalı olacağını düşündüm sizlerdede yani hamileliği olan arkadaşlarda jeli kullanırken böyle ağrı oluyormu

herkese merhaba,

Ben de 2,5 yıl boyunca bebek sahibi olmayı denemiş ve çareiz kalınca 2 aşılama yaptırmış ama negatif sonuç almış biriyim..Benim sorunum de PKO. Spor yaptım, kilomun biraz düşünce hamile kalma şansımın arttığını söyledi doktorum , rejim yaptım yaklaşık 5 kilo kaybettim ama sonuç değişmedi. Uzun zamandır üye olmadan bu sayfaları dışarıdan okuyordum ama birbirinize o kadar içten destek oluyorsunuz ki aranıza girip belki sıkıntılarımı dertleşecek birilerine seslenebilirim diye düşündüm. Bütün geece Kadir gecesi hürmetine dua ettim, bana da ver benden başka isteyenlere de ver allahım diye..O kadar kutsal bir şey istiyorum ki neden duyulmuyor sesim bilemiyorum... Neyse içinizi karartmayayım, allahım herkesin duasını kabul etsin.

m1001 arkadaşım hayırlı olsun yanlış anlamadıysam ikiz seninkiler.Allah bağışlasın kucağına almayı da nasip eder inşallah.Kalp atışlarını ne zaman duyacaksınız.Bize haber et olur mu.öptüm.kendine iyi bak bu aralar

Doktora gittikten sonra bize haber ver mutlaka.Ben hiç jel kullanmadım.Bana dr iğne vermişti.Onun için o durumu bilmiyorum ama.Dış gebeliği düşünme.Çünkü dış gebelikte değer yükseliyor fakat hiçbir zaman ikiye bile katlamıyor senin dörde bile katlamış.İlk önce ikiz olabilir (dörde katlarken) daha sonra bir bebeğini kaybetmişsindir.Değerin hala yükseliyorsa bir gebelik var bence.Olumlu düşünmeye çalış canım.öptüm

serenenes geriye dönük yazılanalrı okurken buldum bu açıklamanı. benim de merak ettiğim bir süreçti. eline sağlık, sen şu anda hamilesin galiba , allah sağlıkla doğrmanı nasip etsin.. kaçıncı denemende geldi bebğin sorabilir miyim acaba ??

merhaba ben de tup bebek yaptıracaklar kervanına katıldım. Umarım bu forumdan önemli bilgiler elde ederim. Şu anda en önemli şey tüp bebek merkezine karar vermek. Bu konuda yardım istiyorum. Bursa ya da İstanbul'da onerebileceğiniz merkezler var mı? Teşekkürler

canım,özlem arkadaşımız için söylediğin iyi dileklerine sonuna kadar katılıyorum ama dış gebelik konusunda asla,hiçbir zaman,hiçbir şekilde ile başlayan sözlere malesefff katılmıyorum.çünkü hiçbir zaman ikiye katlanmaz denen ve asssslaaa 5000 in üzerine çıkmazdenen b hcg bende gayet düzenli artışlar göstererek 31000 di ameliyattan 2 gün önce.yani malesefff vücutlarımız aslayı ve hiçbir zamanı pek kaale almıyor.o yüzden bewn artık genellikle demeyi tercih ediyorum böyle durumlar için....

valla doktora pek güvenemedim ...işte işte burada dedi..baktığımda sadece birinin kesesini gördüm diğerini görmedim..doktor ikiz dedi...aman hayırlısı...kalp atışlarını allah nasip kısmet ederse 15 gün sonra duyacağız ...inşallah bir aksilik olmaz..sayısından ziyade sağlıklı olmaları benim için daha önemli ...

rabbim tüm isteyenlerin önce göbüşlerini sonra kollarını sağlıklı bebelerle doldursun inşallah...rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin..
.

baharsen arkadaşım öncelikle aramiza hoşgeldin diyorum...bende pkoluyum..ve ben bu hastalıkla ilk adet olduğum günden bu yana yani 15 yıldır uğraşıyorum..kilo meselesini bana da dediler bende denedim ama hiç bir şey değişmedi..8 yıldır evliyim..son 5 yıldır çocuk için çeşitli tedaviler denedik....hiçbirinden sonuç alamadım...sonuç almayı bırak her tedavide daha çok kilo aldım ve zaten zar zor gelen adetlerimin düzeni iyice bozuldu..4-5 ayda bir adet olmaya başladım.oda adet olur gibi değil 1 kaç damla kan o kadar...derken tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve ağustos ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ...ve allah'a binlerce kere şükür şu anda 5+2 haftalık ikizlerime hamileyim..tabi iş bununla bitmiyor..eşim ve ben 2 kişi çıktığımız bu yolda artık 4 kişiyiz...bu mücadeleyi artık 4 kişi veriyoruz...rabbim bize güç versin ve bu mücedeleden sağ salim galip çıkmayı nasip etsin inşallah..sadece bana değil rabbim tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...

asıl demek istediğim şu ki gördüğün gibi pko zor ,uğraştırıcı ve malesef tedavisi olmayan bir hastalık...ama bazı tedavilere de bünyeden bünyeye farketmekle beraber diğer hastalara göre daha çabuk sonuç verdiğimizde bir gerçek..o yüzden hiç moralini bozma..şunu sende biliyorsundur ki bizim gibi hastaların baş düşmanı sinir stres...sakın düşmana kapılarını açıp umutsuzluğa düşme..görüyorsun rabbim istedikten sonra ''ol''dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok..hayatta imkansız diye birşey yok...

bol bol dua et...hergün uyandıktan sonra ya da uyumadan önce kapat gözlerini hayal et...sanki çocukların varmışta o gün yada ertesi gün çocuklarınla neler yapacağını düşün..yaramazlık yaptıklarında kız...ilk anne dediklerinde gül ,,mutlu ol mesela .......

bu bende bir alışkanlık... ve rabbim neyi hayal ettiysem ve çok istediysem onları bir bir bana verdi çok şükür...sende dene ne kadar mutlu olduğuna inanamayacaksın...

rabbim herkese gönlünü muradını versin inşallah....

Lansor arkadaşım tabi ki haklısın.Senin başına gelenleri başka bir yerde okumuştum. Hakikaten başına çok şanssız olaylar gelmiş.Bana doktorun dediğini diyorum.İnternette de öyle yazıyordu.Ama sana olmazların hepsi olmuş.Benim de ilk tüp denememde biyokimyasal gebelik oluştu.İlk değerim ikiye katlayınca dr tamam sağlıklı bir gebelik demişti ama sonra değer düşmeye başladı.Yine de senin dediğin gibi genellikle diyelim canım.

kızlar slm ne olur bana bişi diyin
3 eylülde transferim oldu 14 eylülde betahcg : 135,30 çıktı
16 eylülde betahcg 172,80 çıktı dr istediğim sonucu alamadım dedi sn kan tahlılımden yukselme var ama istediği sonuş diilmiş 250 veya üzeri olması gerekiyomuş yarın yani ctesi 3,kantahlılım yapılcak değer yükselmesse dış gebelikmi olcak ben endometriyosiz hastasıyım ve sol yumurtalımda çikolata kistimle transfer yapıldı üühühüühhü çok korkuyom çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…