2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Hemen moralini bozma canım.Belki çoğul gebelikti.Birini kaybettiniz öyle de olabilir.Sen moralini hemen bozma.Bebeğine zararlı biliyorsun.Yarın dah kesin sonuç alırsın canım öptüm.Bayramda müjdeli haber alırsın inşallah.

basillicum bozma moralini bendede endometriyozist var ve çikolata kistim vaar veeeee hamileyyimmm sonucumu bu gün aldım gönlünü ferah tut üzülürsen olanıda kaybedebilirsin

basillicum bozma moralini bendede endometriyozist var ve çikolata kistim vaar veeeee hamileyyimmm sonucumu bu gün aldım gönlünü ferah tut üzülürsen olanıda kaybedebilirsin

merhaba cholito,
bende de endometriosisim ve sağ overde çikolata kistlerim var tedavime kısa protokolle başlandı buğün 4.gün çok ümitlenmek istemiyordum fakat yazını görünce içim kıpır kıpır oldu.. bu duyguyu bana ve tüm arkadşalrıma ..rabbim yaşamayı nasip etsin.. seni de çok tebrik ediyorum umarım sorunsuz bi hmilelik sürecin olur..9 ayın sonunda meleğini kucağına alırsın.sevgiler

çok teşekkür ederim yarenb allah hepinize nasip etsin inş.:CüvCüv::CüvCüv:

yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ben laparoskopiden 1 ay sonra kist oluştuğunu öğrendim doktorum aşılama denedi eğer olmazsa ameliyat dedi 2 ay arayla ameliyatı duyunca psikolojim çöktü sonra aşılama olmadı ve doktorum tüp bebekğe geçelim daha fazla yormayalım dedi tüp bebeğe öyle kötü başladımki iğne fobim vardı ve hepsini doktorum ve hemşireler sayesin de yendim benimde hiç umudum yoktu ama rabim bana nasip etti sende kendini üzme üzülürsen zorlaşıyo herşey ben tedavi süresince kimseyle görüşmedim evvden çıkmadım.umuyorumki sizinde bebeğiniz olucak:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba
ben aranıza yeni katılıyorum. 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve hamilelik olmadı.geçen hafta dr gitmeye başladım hormon testi ultrason ve rahim röntgeni verdim temiz çıktı eşimde meni testi verdi sperm sayısı düşük çıktı 3milyon olması gereken değer 800bin çıktı hastanenin infertilite dr u bu değerlerde tüp bebek olması gerekir dedi. şimdi aradan biraz daha zaman geçmesini ve tekrar meni testi yaptırmayı düşünüyoruz. bi kaç hastaneye daha baktım bi yerde takılıp kalmamak için ama kafam çok karıştı henüz 24 yaşındayım eşim 30 dr un demesine göre zaman kaybetmemek gerekiyormuş.sizlerden fikir almak istiyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız

hiç vakit kaybetmeyin derim..

hiç vakit kaybetmeyin derim..

hiç vakit kaybetmyelimde hangi hastanede nerde hangi dr a güveneyim çok karıştı aklım işte uf kocaeli üniv e bile kötü diyo deneyenler yazılarından okuyorum
aynı dr an kimi çok memnun kimi memnun değil çelişkiye düşüyorum

inşallah canım, rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
bu arada cumartesi yumurtalar toplanıcak.
merhaba gizem,1,5 yıl daha erken..yaşında genç ..fakat vakit kaybetmeyin derim...ne kadar erken yaparsanız tüp bebekte şanssınız o kadar fazla canım..umarım her şey gönlünce olur.

normal değer 3 milyon değil 30 milyon. 20 milyon alt sınır kabul ediliyor. bundan ne kadar azsa o kadar kötü. değere göre ya aşılama ya da çok düşükse direkt tüp deniyor.

inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir teşekkür ederim

istanbulu bilmiyorum ama ankarada ben ankara tüp bebek merkeizni öneririm..

Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak.Tüp bebek yöntemi ile hamile kalıp normal doğum yaptıran var mı acaba. İnternetten araştırdığıma göre yüzde yüze yakın sezeryan diyor. Benim ilk gebeliğim aşılama ile oluştu ve normal doğum yaptım. Şimdi tüp bebek ile hamile kaldım. Nasip olursa yine normal doğum istiyorum. Yaşım 30.Sizce mümkün mü? Tecrübesi olan var mı?

doktorların işine geldiği ve kısa sürdüğü için sezeryen diyorlar. hamileliğinde herşey düzgün giderse tüpün normal hamilelikten bir farkı yok. ben tüp ile hamile kalıp normal doğum yapan 1-2 kişiyi gördüm. öneli olan doktorunun seni değil senin doktoru ikna edebilmende :smiley-cool:

Allah tamamına erdirsin cnm. Tüp bebek gibi oldukça uğraşı sonucu elde edilmiş gebeliklerde sezeryanı tercih ediyorlar anladığım kadarıyla.İleri yaş ve Çoğul gebeliklerde özellikle.Bunların dışındaki durumlarda verilecek karar doğumun ilerleyişine, annenin ve bebeğin sağlık durumuna göre karar verilmeli. Doğum anına kadar değişebilecektir Ama sen zaten daha önce bir doğum yapmışsın hamilelik seyrinde de bir problem yoksa ki normal doğum yapmanda bir sakınca göreceklerini sanmıyorum. Bu arada yaşın çok ideal bir yaş.

merhaba canım,bizde aynı problemi yaşadık.Ben şu an tüp bebek tedavisi görmekteyim.Bizi de hemen hiç vakit kaybetmeden tüp bebeke yönlendirdiler.Benim eşimde 9 milyon çıktı yani değerlerin altında.Doktorumuz beklememizin hiç bir yararının olmayacağını sperm sayısının değişkenlik gösterdiğini ör: 3 ay sonra bu değerin çok altında veya biraz daha üzerinde de bir sonuç da olabileceğini belirtti .Biz hemen tedaviye başladık.Bende arkadaşlara katılıyorum hemen , vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayın derim.Ne güzel yaşınız çok genç.İstanbul'a yakınsan şayet burda bir sürü iyi merkez var.Mesela ben Acıbadem hastanesinde başlattım tedavimi.Hayırlısı olur inşallah.

canım daha bende öğreneli çok erken henüz araştırma safhasındayım 6 ekime anadolu sağlık merkezinden ön görüşme için randevu aldım ileri hareketli sperm sayısı 3milyon olması gerekiyormuş bizde 800bin nenehatunda çıktı bu değerler 6 ekime kadar hem biraz vakit geçmiş olur 2.bi sperm testi için rabbim nasip ederse sonrada bi şekilde bi yerde başlıycam çalıştığım için sorun oluyo istanbula gitmek aslında ne kocaelideyim ne istanbulda tam ortasındayım gebzede bide ssk lıyım acaba nelerden faydalanabilicem onlarıda araştırmam lazım

selam bacılar nasılsınız
şimdi kısaca kendimi tanıtim
eşim azolu ondan dolayı cocugumuz olmuyor 1 kere 2008 eylül ayında başladık 24 kasımda mtesede sperm bulunamayışı ile biten 1 tüpümüz var kısmetse bu ayki reglimin 2. günü başlıcak olan 2. tüpümüz olcak busfer kısa prookolle başlıcaz çççççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkk heyecanlıyım tedavimizi ankarada kaan aydos yaptı eşim 6 ay ilaç tedavisi gördü şimdide mtese olucak inşallah busefer sperm çıkarda bizimde bebişlerimiz olur
kızlar bu süreçte neler yenilir içilir bilen varmı tarnsferden sonra napmak gerekir bildikleriniz varmı
içimiçime sıgmıyor günler geçsede bian önce bebişlerime kavuşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…