kızlar slm ne olur bana bişi diyin
3 eylülde transferim oldu 14 eylülde betahcg : 135,30 çıktı
16 eylülde betahcg 172,80 çıktı dr istediğim sonucu alamadım dedi sn kan tahlılımden yukselme var ama istediği sonuş diilmiş 250 veya üzeri olması gerekiyomuş yarın yani ctesi 3,kantahlılım yapılcak değer yükselmesse dış gebelikmi olcak ben endometriyosiz hastasıyım ve sol yumurtalımda çikolata kistimle transfer yapıldı üühühüühhü çok korkuyom çokkk
kızlar slm ne olur bana bişi diyin
3 eylülde transferim oldu 14 eylülde betahcg : 135,30 çıktı
16 eylülde betahcg 172,80 çıktı dr istediğim sonucu alamadım dedi sn kan tahlılımden yukselme var ama istediği sonuş diilmiş 250 veya üzeri olması gerekiyomuş yarın yani ctesi 3,kantahlılım yapılcak değer yükselmesse dış gebelikmi olcak ben endometriyosiz hastasıyım ve sol yumurtalımda çikolata kistimle transfer yapıldı üühühüühhü çok korkuyom çokkk
basillicum bozma moralini bendede endometriyozist var ve çikolata kistim vaar veeeee hamileyyimmm sonucumu bu gün aldım gönlünü ferah tut üzülürsen olanıda kaybedebilirsin
merhaba cholito,
bende de endometriosisim ve sağ overde çikolata kistlerim var tedavime kısa protokolle başlandı buğün 4.gün çok ümitlenmek istemiyordum fakat yazını görünce içim kıpır kıpır oldu.. bu duyguyu bana ve tüm arkadşalrıma ..rabbim yaşamayı nasip etsin.. seni de çok tebrik ediyorum umarım sorunsuz bi hmilelik sürecin olur..9 ayın sonunda meleğini kucağına alırsın.sevgiler
arkadaşlar merhaba
ben aranıza yeni katılıyorum. 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve hamilelik olmadı.geçen hafta dr gitmeye başladım hormon testi ultrason ve rahim röntgeni verdim temiz çıktı eşimde meni testi verdi sperm sayısı düşük çıktı 3milyon olması gereken değer 800bin çıktı hastanenin infertilite dr u bu değerlerde tüp bebek olması gerekir dedi. şimdi aradan biraz daha zaman geçmesini ve tekrar meni testi yaptırmayı düşünüyoruz. bi kaç hastaneye daha baktım bi yerde takılıp kalmamak için ama kafam çok karıştı henüz 24 yaşındayım eşim 30 dr un demesine göre zaman kaybetmemek gerekiyormuş.sizlerden fikir almak istiyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız
hiç vakit kaybetmeyin derim..
inşallah canım, rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.çok teşekkür ederim yarenb allah hepinize nasip etsin inş.:CüvCüv::CüvCüv:
yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ben laparoskopiden 1 ay sonra kist oluştuğunu öğrendim doktorum aşılama denedi eğer olmazsa ameliyat dedi 2 ay arayla ameliyatı duyunca psikolojim çöktü sonra aşılama olmadı ve doktorum tüp bebekğe geçelim daha fazla yormayalım dedi tüp bebeğe öyle kötü başladımki iğne fobim vardı ve hepsini doktorum ve hemşireler sayesin de yendim benimde hiç umudum yoktu ama rabim bana nasip etti sende kendini üzme üzülürsen zorlaşıyo herşey ben tedavi süresince kimseyle görüşmedim evvden çıkmadım.umuyorumki sizinde bebeğiniz olucak:Saruboceq:
merhaba gizem,1,5 yıl daha erken..yaşında genç ..fakat vakit kaybetmeyin derim...ne kadar erken yaparsanız tüp bebekte şanssınız o kadar fazla canım..umarım her şey gönlünce olur.arkadaşlar merhaba
ben aranıza yeni katılıyorum. 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve hamilelik olmadı.geçen hafta dr gitmeye başladım hormon testi ultrason ve rahim röntgeni verdim temiz çıktı eşimde meni testi verdi sperm sayısı düşük çıktı 3milyon olması gereken değer 800bin çıktı hastanenin infertilite dr u bu değerlerde tüp bebek olması gerekir dedi. şimdi aradan biraz daha zaman geçmesini ve tekrar meni testi yaptırmayı düşünüyoruz. bi kaç hastaneye daha baktım bi yerde takılıp kalmamak için ama kafam çok karıştı henüz 24 yaşındayım eşim 30 dr un demesine göre zaman kaybetmemek gerekiyormuş.sizlerden fikir almak istiyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız
arkadaşlar merhaba
inşallah canım, rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
bu arada cumartesi yumurtalar toplanıcak.
merhaba gizem,1,5 yıl daha erken..yaşında genç ..fakat vakit kaybetmeyin derim...ne kadar erken yaparsanız tüp bebekte şanssınız o kadar fazla canım..umarım her şey gönlünce olur.
hiç vakit kaybetmyelimde hangi hastanede nerde hangi dr a güveneyim çok karıştı aklım işte uf kocaeli üniv e bile kötü diyo deneyenler yazılarından okuyorum
aynı dr an kimi çok memnun kimi memnun değil çelişkiye düşüyorum
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak.Tüp bebek yöntemi ile hamile kalıp normal doğum yaptıran var mı acaba. İnternetten araştırdığıma göre yüzde yüze yakın sezeryan diyor. Benim ilk gebeliğim aşılama ile oluştu ve normal doğum yaptım. Şimdi tüp bebek ile hamile kaldım. Nasip olursa yine normal doğum istiyorum. Yaşım 30.Sizce mümkün mü? Tecrübesi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak.Tüp bebek yöntemi ile hamile kalıp normal doğum yaptıran var mı acaba. İnternetten araştırdığıma göre yüzde yüze yakın sezeryan diyor. Benim ilk gebeliğim aşılama ile oluştu ve normal doğum yaptım. Şimdi tüp bebek ile hamile kaldım. Nasip olursa yine normal doğum istiyorum. Yaşım 30.Sizce mümkün mü? Tecrübesi olan var mı?
arkadaşlar merhaba
merhaba canım,bizde aynı problemi yaşadık.Ben şu an tüp bebek tedavisi görmekteyim.Bizi de hemen hiç vakit kaybetmeden tüp bebeke yönlendirdiler.Benim eşimde 9 milyon çıktı yani değerlerin altında.Doktorumuz beklememizin hiç bir yararının olmayacağını sperm sayısının değişkenlik gösterdiğini ör: 3 ay sonra bu değerin çok altında veya biraz daha üzerinde de bir sonuç da olabileceğini belirtti .Biz hemen tedaviye başladık.Bende arkadaşlara katılıyorum hemen , vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayın derim.Ne güzel yaşınız çok genç.İstanbul'a yakınsan şayet burda bir sürü iyi merkez var.Mesela ben Acıbadem hastanesinde başlattım tedavimi.Hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?