canım keçi boynuzu (harnup) pekmezi yedir eşine sabah ve akşam sperm sayısı ve hareketliliğini arttırıyomuş
arkadaşlar merhaba
ben aranıza yeni katılıyorum. 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık ve hamilelik olmadı.geçen hafta dr gitmeye başladım hormon testi ultrason ve rahim röntgeni verdim temiz çıktı eşimde meni testi verdi sperm sayısı düşük çıktı 3milyon olması gereken değer 800bin çıktı hastanenin infertilite dr u bu değerlerde tüp bebek olması gerekir dedi. şimdi aradan biraz daha zaman geçmesini ve tekrar meni testi yaptırmayı düşünüyoruz. bi kaç hastaneye daha baktım bi yerde takılıp kalmamak için ama kafam çok karıştı henüz 24 yaşındayım eşim 30 dr un demesine göre zaman kaybetmemek gerekiyormuş.sizlerden fikir almak istiyorum tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız
slm arkadaşlar
nisan ve mayıs ayında 2 kez aşılama yapıldı sorun eşimdeydi , sperm hareketsizliği...aşılamalar tutmadı
Doktor birkaç ay dinlenme verdi ve bu ay tüp bebek için iğnelere başladık. adetin 5 günü,iğnelerin 3 günü. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum.Sanırım önümüzdeki hft sonu toplama yapılacak. Yumurta toplaması nasıl geçiyor ve ardından transfer ne zmn yapılıyor. Acı oluyor mu?
Bide böyle bir tedavi sonucu çoğul gebelik olan var mı?
tşk arkadaşlar...
slm kizlar okuduguma gore turkiyede yumurta toplama islemi anesteziyle oluyomus hic aci hissedilmiyomus eger oyleyse cok sanslisiniz ben hol;landada oturuyorum ve burda bagirta bagirta yapiyolar bide benim gibi sanssizsan o kadar aciyi cektigim halde bosaltilan yumurtaliklardan yumurta cikmazsa yikilmak icten bile degil o kadar aciyi cektim ve sonuc koca bir sifir simdi yenidden ilac kullanbcam ama bu islem o kadar gozumu korkuttuki nasil tekre\ar baslicam hic bilmiyorum benim icin dua edin lutfen
merhaba kızlar bazı aksilliklerden uzun süre giremedim nete ama şimdi annemdeyım beta hcg en son yani transferden 16 gun sonra 228 di şu an 1137baya yukseldı bı haftada ama keseleri hala göremedı dr bakalım haftaya cuma tekrar bakılcak umarım bebeklerimi veya bebeğimi görürüm ilginize teşekkür ederim umarım hepimizin duaları dilekleri labul olur ..
TUBİSS
tatlım hayırlısı olsun inşallah gögüslerde şişkinlik gaz sıkışması kabızlık sık idrara çıkma normal yolla gebeliktede görülebilen belirtiler olduğu gibi bizim durumumuzda psikolojikte olabilir ayrıca hafif bir üşütmedede görülebilcek belirtiler
rabbim inşallah nasip ederde hayırlı haberlerini burdan bizede verirsin sabırla bekleyişini sürdür
asla umudunu yitirme.
bende allah nasip ederse ekimin ilk haftası hasta olucam ve sonrasına tedaviye başlıycam mikro enjeksiyon yöntemi bizimde rabbim cümlemizin kucağını bebişlerle doldursun:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?