2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım keçi boynuzu (harnup) pekmezi yedir eşine sabah ve akşam sperm sayısı ve hareketliliğini arttırıyomuş

yarım litre kaynamış suyun içine 5 adet keçi boynuzu atıp bir kaç dakika kaynat suyunu içir
bizimde sorunumuz sperm saysı onun için buna başlayacağız bi sonraki spermogram testinde ne çıkıcak bakalım aradaki farkı görüp ne kadar işe yaradığını anlıycaz

slm arkadaşlar
nisan ve mayıs ayında 2 kez aşılama yapıldı sorun eşimdeydi , sperm hareketsizliği...aşılamalar tutmadı
Doktor birkaç ay dinlenme verdi ve bu ay tüp bebek için iğnelere başladık. adetin 5 günü,iğnelerin 3 günü. Çok heyecanlıyım ve korkuyorum.Sanırım önümüzdeki hft sonu toplama yapılacak. Yumurta toplaması nasıl geçiyor ve ardından transfer ne zmn yapılıyor. Acı oluyor mu?
Bide böyle bir tedavi sonucu çoğul gebelik olan var mı?
tşk arkadaşlar...

slm bende gebzedeyim p.overliyim altı senedir uğraş veriyorum 3 aşılama negatif şimdi nasip olursa birkaç güne tüp tedavisine başlicam sorununuz belirlenmiş bennce ii bi doktor buln ve tedavinize başlayın derim bu işler nasip ama uğraş istiyo malesef yaşın ne kadar genç olursa şansın artıyo bi de uzun süren tedaviler çok beklemenin anlamı yok:Saruboceq: paran varsa bekleme derim hakkınızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

canım Allah yolunu açık etsin hiç korkmana gerek yok çünkü hiçbirşey hissetmiyorsun zemuszemus

işallah nesrinbar bizlerde o güzel duyguyu tadarız. elbet bir gün gelecekler. bu ay başlıyorum tedaviye sen nereye gidiyosun ben hacettepeye gideceğim orda bir profösör bulduk bakalım hayırlısı. öpüyorum :)

Merhaba,
Kadınlar Kulübü Tüp Bebek

böyle bir uygulamamız var bana önereceğiniz hastane ve uzmanların makalelerini kişi ve/veya kurum tanıtımlarını buradan yapabilirim.

Bilginize

merhaba kızlar bazı aksilliklerden uzun süre giremedim nete ama şimdi annemdeyım beta hcg en son yani transferden 16 gun sonra 228 di şu an 1137 baya yukseldı bı haftada ama keseleri hala göremedı dr bakalım haftaya cuma tekrar bakılcak umarım bebeklerimi veya bebeğimi görürüm ilginize teşekkür ederim umarım hepimizin duaları dilekleri labul olur ..

basilicum rabbim tamamına erdirsin
inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin cümlemizin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben ilk micromu yaptırıp geldiim.erken yumurta yetmezliği vardı ve 4 folikül oluştu.bunlardan 3 yumurta çıktı.2 si olgundu ve biri döllendi oda şimdi karnımda :) inşallah haftaya salı güzel haber almak istiyorum.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.bu arada benim göğüslerim şişti ve acıyo ayrıca çok gazım var.böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba?

TUBİSS
tatlım hayırlısı olsun inşallah gögüslerde şişkinlik gaz sıkışması kabızlık sık idrara çıkma normal yolla gebeliktede görülebilen belirtiler olduğu gibi bizim durumumuzda psikolojikte olabilir ayrıca hafif bir üşütmedede görülebilcek belirtiler
rabbim inşallah nasip ederde hayırlı haberlerini burdan bizede verirsin sabırla bekleyişini sürdür
asla umudunu yitirme.
bende allah nasip ederse ekimin ilk haftası hasta olucam ve sonrasına tedaviye başlıycam mikro enjeksiyon yöntemi bizimde rabbim cümlemizin kucağını bebişlerle doldursun:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaslar ,

bende ekım sonunda nasıpse tup bebek ıcın ılk gırısımlerde bulunacagım ege unıversıtesınde olucak.suan doktorum bazı tahlıller verdı onları yaptırıp ekım sonu gıbı onun yazısı ıle basvurumu yapacagım.sureklı nette nasıl ıslemler uygulanıyor neler yapılıyor basarı oranı nedır dıye arastırıyorum.bakalım ılk deneme sonucum ne olacak..

slm kizlar okuduguma gore turkiyede yumurta toplama islemi anesteziyle oluyomus hic aci hissedilmiyomus eger oyleyse cok sanslisiniz ben hol;landada oturuyorum ve burda bagirta bagirta yapiyolar bide benim gibi sanssizsan o kadar aciyi cektigim halde bosaltilan yumurtaliklardan yumurta cikmazsa yikilmak icten bile degil o kadar aciyi cektim ve sonuc koca bir sifir simdi yenidden ilac kullanbcam ama bu islem o kadar gozumu korkuttuki nasil tekre\ar baslicam hic bilmiyorum benim icin dua edin lutfen

canım inşallah yeni tedavin çok çok çok iyi geçer ve sonunda minik meleğine kavuşursun:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ayyy çok sevindim canım tebriklerrrr,inşallah bundan sonrada güzel haberlerini bekliyoruz

slm cankıs... canım doktorunla özel görüşüp ben narkoz almak istiyorum desen ..belki anesteziyle olur... canım yaa senin adına çok üzüldüm... inşallllah RABBıM kendiliğnden nasip eder hamişliği...

gizemcim inşallah hayırlı bi tedavi süreci geçirirsin ve sonunda miniklerin karnında olur.benim sonucu öğrenmeye 5 gün kaldı ama o kadar çok inanıyorumki bebeğimin benimle olduğuna anlatam.inşallah hakkımızda hayırllısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…