2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

çok klasik olucak ama inanmak başarmanın yarısıdır. ben inanıyorum burdaki herkes bir gün anne olucak rabbim kulunu darda koymaz dualarınızı inancınızı eksik etmeyin
sakin ve sabırlı ol tubiss ne kaldı 5 günck o kadar çok şeya dayanıyoruz ve sabırla bekliyoruzki 5 gün bişey değil bizim için
rabbim haırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah

basilicum tebrik ederim canım Allah bizlerede nasip eder inşallah

sğln arkadaşalar ama bugun kontrole gittim dr keseyi gördü ama 4 haftalık 1137 çok az dedi kanda bugun ayın 30 u son tahlılı ayın 25. yaptırdım dr uma dedim 5 gun geçti son tahlılden belki yükselmiştir sizce yükselirmi bu cuma kan tahlılım var yıne napçamı şaşırdım kese var ama içi dolumu boşmu belli diilmiş dr dedi alabilirimde ay nası alıcam diyo ya hemen napçam ben ya

ah canımıniçi sakin ve sabırlı ol inşallah düşündüğü gibi olmaz dr un.
bebişine sağ sağlım kavuşursun
dua et cnm tekrar bi tahlil yap rabbim sevincimizi daim etsin inşallah huzurunu bozma hemen iyi şeyler hisstmeye çalış dur bakalım daha yolun başı
hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hemen olumsuz düşünme.Belki geç döllenmedir.Son tahlilden beri değer tabi ki yükselmiştir.Ama tahlil yapmadan bunu bilemezsin.Cuma gününü bekleme istersen yarın yaptır tahlili.O ne biçim dr.hemen alırım falan.İnsanın morali hemen öyle bozulur mu?Benim 3 tane gelişmeyen gebeliğim oldu.Bana hiçbir dr hemen alırım demedi.Bekleyelim belki gelişir dediler hep.Sakın moralini bozma.Bazen ultrason eskiyse de geri çıkar bebeğin gelişimi.

haklısın ama dr onları soyledikçe benim kalbim acıdı çok ağladım hasraneden eve gelirken bakalım cuma ola hayrola

bilmiyorum cnm ama dr gerçekten bebeğimi hemen alcakmış gibi konuştu hatta hemen ıkı ay sonra yıne yaparız üzülme diyo ne kadar duygusuz bi insan nys bakalım sanırım dr u değiştiricem

haklısın ama dr onları soyledikçe benim kalbim acıdı çok ağladım hasraneden eve gelirken bakalım cuma ola hayrola

cnm saçmalamış o dr öle zart diye bebekmi alınırmış alla alla belki değer değişicek
sakin ol tatlım istersen bugün tekrar bi test yaptır dualarımız seninle

canım hiç üzülme o doktor da nası bi insanmış insan moral vereceğine öle konuşurmu.sen bebişinin seninle olduğunu düşün ve mutluluğunu bozma stres yapma tamam mı biliyoruzki stres baş düşmanımız testi yaptır hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

arkadaslar herkeze slm ben yazıları hep okuyorum ama bugun yazmakta ıstedım bende dun yumurta toplattım kocaelı unıverstesınde tedavı goruyorum cok zor bı surec Allah herkeze sabır versın ve ugrasmalarının mukafatını versın umarım hepımız bebeklerımızı sag salım kucaklarız

Geçmiş olsun liza.Pozitif sonuçlar almak nasip etsin.

amın canım sımdılık hersey cok guzel saat 3 te arayıp transfer zamanını ögrenıcem

liza canım hayırlı olsun ...seninde hayırlı haberlerini duyarız inşalllaaaahhh

iyi aksamlar kızlr yenı tedavıye baslayanlara allah saır versın. bende transferımın 4. gundeyım. belırtı yok bışey yok deli gibi beklıyorum. arada bı yumurtalıklara ufak sızı şeklınde hisler gelıyor ama sonucte hem yumurta toplama hemde transfer gıbı ışlemler geçirdik bu kasılmalarda ondandır ıye dusunuyorum cunku sıddetlı olmadığı ıcın belırtıdır dıyemıyorum. biliyorum herkeste belırtı farklı oluyor . bazılarında hıç belirti olmuyor bılıyorum ama yınede ınsan dort gozle belırtı arıyor :))))))))))))))))))

patriciacm selam hayırlı olsun transferin kaç gündür senden bir haber okumamıştım aslında ben fazla girmiyorum siteye girdiğim zamanda daha çok bakınıyorum bazzen yazıyorum yazışmak stres attırıyor bana inşallah arkadaşım 1 hafta sonra belli olur pozitif sonucu göresin inşallah hayırlısıyla doğum yapıp bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin allahım belirtilere gelince birşey diyemiycem çünkü insanı kandırıyor bu belirtiler hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyor seninki gebelik belirtisidir inşallah

QUOTE=Patricia;9419267]iyi aksamlar kızlr yenı tedavıye baslayanlara allah saır versın. bende transferımın 4. gundeyım. belırtı yok bışey yok deli gibi beklıyorum. arada bı yumurtalıklara ufak sızı şeklınde hisler gelıyor ama sonucte hem yumurta toplama hemde transfer gıbı ışlemler geçirdik bu kasılmalarda ondandır ıye dusunuyorum cunku sıddetlı olmadığı ıcın belırtıdır dıyemıyorum. biliyorum herkeste belırtı farklı oluyor . bazılarında hıç belirti olmuyor bılıyorum ama yınede ınsan dort gozle belırtı arıyor :))))))))))))))))))[/QUOTE]

iyi akşamlar patricia, benimde ilk tüp denemem ve tarnsferin 4. günündeyim.)
test günümüz aynı inşalahh o gün bizim en mutlu günlerimizden bir gün olur:CüvCüv:.:1hug::1hug::1hug::1hug:

inşallah yarenb senin bebek de sıkıca tutunmuştur sana da 9 ay boyunca bırakmaz seni allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini

kızlar bugun transferim yapılalı tam 30 gun oldu dün kan tahlılımde değer 2441 çıktı dr çok yükselmemiş dedi ama ultrasonla takıpe geçelim dedi artık kan tahlılı yaptırmayalım dedi ne bilim
bu arada
tubiss gizem_m sğln [/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…