gizemcim inşallah hayırlı bi tedavi süreci geçirirsin ve sonunda miniklerin karnında olur.benim sonucu öğrenmeye 5 gün kaldı ama o kadar çok inanıyorumki bebeğimin benimle olduğuna anlatam.inşallah hakkımızda hayırllısı olur
basilicum tebrik ederim canım Allah bizlerede nasip eder inşallah
sğln arkadaşalar ama bugun kontrole gittim dr keseyi gördü ama 4 haftalık 1137 çok az dedi kanda bugun ayın 30 u son tahlılı ayın 25. yaptırdım dr uma dedim 5 gun geçti son tahlılden belki yükselmiştir sizce yükselirmi bu cuma kan tahlılım var yıne napçamı şaşırdım kese var ama içi dolumu boşmu belli diilmiş dr dedi alabilirimde ay nası alıcam diyo ya hemen napçam ben ya
sğln arkadaşalar ama bugun kontrole gittim dr keseyi gördü ama 4 haftalık 1137 çok az dedi kanda bugun ayın 30 u son tahlılı ayın 25. yaptırdım dr uma dedim 5 gun geçti son tahlılden belki yükselmiştir sizce yükselirmi bu cuma kan tahlılım var yıne napçamı şaşırdım kese var ama içi dolumu boşmu belli diilmiş dr dedi alabilirimde ay nası alıcam diyo ya hemen napçam ben ya
ah canımıniçi sakin ve sabırlı ol inşallah düşündüğü gibi olmaz dr un.
bebişine sağ sağlım kavuşursun
dua et cnm tekrar bi tahlil yap rabbim sevincimizi daim etsin inşallah huzurunu bozma hemen iyi şeyler hisstmeye çalış dur bakalım daha yolun başı
hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hemen olumsuz düşünme.Belki geç döllenmedir.Son tahlilden beri değer tabi ki yükselmiştir.Ama tahlil yapmadan bunu bilemezsin.Cuma gününü bekleme istersen yarın yaptır tahlili.O ne biçim dr.hemen alırım falan.İnsanın morali hemen öyle bozulur mu?Benim 3 tane gelişmeyen gebeliğim oldu.Bana hiçbir dr hemen alırım demedi.Bekleyelim belki gelişir dediler hep.Sakın moralini bozma.Bazen ultrason eskiyse de geri çıkar bebeğin gelişimi.
haklısın ama dr onları soyledikçe benim kalbim acıdı çok ağladım hasraneden eve gelirken bakalım cuma ola hayrola
Geçmiş olsun liza.Pozitif sonuçlar almak nasip etsin.arkadaslar herkeze slm ben yazıları hep okuyorum ama bugun yazmakta ıstedım bende dun yumurta toplattım kocaelı unıverstesınde tedavı goruyorum cok zor bı surec Allah herkeze sabır versın ve ugrasmalarının mukafatını versın umarım hepımız bebeklerımızı sag salım kucaklarız
arkadaslar herkeze slm ben yazıları hep okuyorum ama bugun yazmakta ıstedım bende dun yumurta toplattım kocaelı unıverstesınde tedavı goruyorum cok zor bı surec Allah herkeze sabır versın ve ugrasmalarının mukafatını versın umarım hepımız bebeklerımızı sag salım kucaklarız[/Q
öncelikle geçmiş olsun ve tedavin hayırlı olsun liza.inşallah bigün hepimizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz
iyi aksamlar kızlr yenı tedavıye baslayanlara allah saır versın. bende transferımın 4. gundeyım. belırtı yok bışey yok deli gibi beklıyorum. arada bı yumurtalıklara ufak sızı şeklınde hisler gelıyor ama sonucte hem yumurta toplama hemde transfer gıbı ışlemler geçirdik bu kasılmalarda ondandır ıye dusunuyorum cunku sıddetlı olmadığı ıcın belırtıdır dıyemıyorum. biliyorum herkeste belırtı farklı oluyor . bazılarında hıç belirti olmuyor bılıyorum ama yınede ınsan dort gozle belırtı arıyor :))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?