inşallah canım ,inşallah yarenb senin bebek de sıkıca tutunmuştur sana da 9 ay boyunca bırakmaz seni allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini
canım stres yapma ...değerleri birden yükselen arkadaşları düşün bence:1hug:kızlar bugun transferim yapılalı tam 30 gun oldu dün kan tahlılımde değer 2441 çıktı dr çok yükselmemiş dedi ama ultrasonla takıpe geçelim dedi artık kan tahlılı yaptırmayalım dedi ne bilim
bu arada
tubiss gizem_m sğln [/B]
YARENB ne bilim ya şaşırdım sizin en son değerleriniz kaçtı ?
bide ben kontrole gittiğimde ne kiloma bakıyo dr nede tansiyonuma olması gereken ne takibi gerekmiyomu bunların?
evet çok yükselmemiş. benim 12. gün 54,5 14. gün 91 di. 18. gün 665 oldu. ama 4 kat artsaydı 360 olacaktı ve yaklaşık 24. gün 2880 olacaktı. yani herhlde senin de oldukça düşük başladı ve hep yavaş arttı değer. ama önemli olan yaklaşık 2 kat arttı mı? böyle olunca doktorlar bebek sağlıklı gelişmez diye korkuyorlar. ama sonradan değeri artıp kesesi güzel gelişen kalp atışı uyulan bebekler var. inşş bundan sonrası iyi olur. herhalde dr keseyi ve kalp atışını takip edecek. çok yüksek değerlerle başlayıp herşey iyi giderken 8. haftada kalbi uran bebekler var. hiçbirşeyin garantisi yok bu işte.kızlar bugun transferim yapılalı tam 30 gun oldu dün kan tahlılımde değer 2441 çıktı dr çok yükselmemiş dedi ama ultrasonla takıpe geçelim dedi artık kan tahlılı yaptırmayalım dedi ne bilim
bu arada
tubiss gizem_m sğln [/B]
merhaba kızlar gecenerde gene yazmştım ama yeni oldugumdan galiba kimse cevap yazmamış
buarada hamile olan annelere hayırlısı ile inşallah kucagınıza almak nasip olur benim gibi tedaviye başlıcak yada şuanda tedavide olanlar inşallah Rabbim bizede nasip eder
kzlar acayip heyecanlıyım düşündükçe kalbim fırlıcak gibi oluyor hamle olmak hareketlerini hissetmek artık karnıma elime ne gecerse tıkmıcam anlamına geliyor sanki bebegim aglıyormuş gibi uykudan kalkıp yanına şuursuzca gidip kendime geldiimde napıyoum ben olmicam anlamına geliyor inşallah bu sefer olucak hayırlısıyla
bizde sorun eşimden dolayı azospem
ben eşimin azosperm oldugunu biliyordum ve bilerek evlendim ama ozaman bukadar ciddi oldugunu eşimde bende bilmiyorduk ilk tüp denemezi cahillikle yaptık ama heyecanla bekledik ve mikrotesede sperm ulunamaynca tedavi tabii başarıız oldu ve biz elimizde bihiçle içimizde acılarla eve geldik Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın o ameliyathanenin önündeki beklişimi yerdeki kalebodur döşemeleri kaç kere gidip geldiğimi duvarlarında ki pürüzlei yüzüme acıyarak bakan güvenlik görevlisini telefonumun çalcak diye en ufak bi kıpırdasını bekleşimi ve eşimin çıkışını hiç unutamam kendinde değildi zaten canım eşim bulunamadıgını ameliyattan çıkınca anladım çükü eger bulunsaydı eşimin çıkışını göremeden telefonla çagırıcaklardı sperm bulunamamıştı eşim bana sordu niye burdasın dedim bulunamamış nasıl olur diye başını sedyenin demirlerine vurmaya başladı zor zaptediyorlardı şimdi o günler aklıma geldide birdaha yaşatmasın Rabbim tek ümidim kaldıramayacagım yükü yüklemez inşallah bazen aklıma geliyor ya busefrde bulunamazsa diye nefes alamıyorum öyle daralıyorum inşallah bulunur
şimdi kızlar burda baya tecribeli olanlar var ben sperm çıkarsa ki inşallah çıkıcak ondan sonrası nasıl gelişiyr transfer nasıl yapılıyor embriyoları görüyormusunuz ve son olarakda trans ferden sonra ne yapılması gerekiyor biz ankarada yaptırıyoruz ama istanbulda oturuyoruz transferdn sonra yola çıkabilirmiyiz çççççoooookkkk sorum varda bunaltmayim sizi
canım once allah kolaylık versın. umarım sağlıklı spermler bulunur. senın yumurtalarınla bulunan spermler dollendıkten sonra transfer cok kolay aynı muayne olacakmıssın gıbı hıç birşey hıssetmıyorsun,zaten canını yakacak birseyde olmuyor.:)))))) herkesin durumuna gore değişir belkide şimdi sen durum krıtık olduğundan doktorun yakasına yapıs ona sor bu soruları:) ne yiyeyim ne içeyim nasıl oturayım kalkayım falan filan herseyı sor. ama şimdiden bol protein destekli yeme alışkanlığı edinsen iyi olur. kendi bağısıklık sıstemını nekadar guclendırırsen bebeğin okada kolay tutunurmus sana. sebze meyve yumurta sut bunları ıhmal etme balım.sıgara kesınlıkle içme:lepi: allah yarıdımcımız olsun hepimizin.
iyi akşamlar patricia, benimde ilk tüp denemem ve tarnsferin 4. günündeyim.)
test günümüz aynı inşalahh o gün bizim en mutlu günlerimizden bir gün olur:CüvCüv:.:1hug::1hug::1hug::1hug:
merhaba,ben 1,5 yıldır tedavi görüyorum,poli kist hastasıyım eşimde hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var.3 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm olmadı.ilk aşılama tedavim iptal edildi başarı şansı az olduğu için dahafazla denemedik, bu ay dr la IVM kararı aldık yani ilaçsız tüp bebek...uygulandı 3 embriyo transfer edildi 4. günde, ama sonuç kocaman bir sıfır...hiç bir işe yaramadı, çok üzgünüm; hem çektiğim o kadar sıkıntı için hemde yapılan o kadar masraf için.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum henüz drla konuşmadım sadece çok üzgünüm.
merhaba arkadaslar bende transferın 3. gunundeyım yatmaktan cok sıkıldım ayın 14unu iple cekıyorum
merhaba kızlar gecenerde gene yazmştım ama yeni oldugumdan galiba kimse cevap yazmamış
buarada hamile olan annelere hayırlısı ile inşallah kucagınıza almak nasip olur benim gibi tedaviye başlıcak yada şuanda tedavide olanlar inşallah Rabbim bizede nasip eder
kzlar acayip heyecanlıyım düşündükçe kalbim fırlıcak gibi oluyor hamle olmak hareketlerini hissetmek artık karnıma elime ne gecerse tıkmıcam anlamına geliyor sanki bebegim aglıyormuş gibi uykudan kalkıp yanına şuursuzca gidip kendime geldiimde napıyoum ben olmicam anlamına geliyor inşallah bu sefer olucak hayırlısıyla
bizde sorun eşimden dolayı azospem
ben eşimin azosperm oldugunu biliyordum ve bilerek evlendim ama ozaman bukadar ciddi oldugunu eşimde bende bilmiyorduk ilk tüp denemezi cahillikle yaptık ama heyecanla bekledik ve mikrotesede sperm ulunamaynca tedavi tabii başarıız oldu ve biz elimizde bihiçle içimizde acılarla eve geldik Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın o ameliyathanenin önündeki beklişimi yerdeki kalebodur döşemeleri kaç kere gidip geldiğimi duvarlarında ki pürüzlei yüzüme acıyarak bakan güvenlik görevlisini telefonumun çalcak diye en ufak bi kıpırdasını bekleşimi ve eşimin çıkışını hiç unutamam kendinde değildi zaten canım eşim bulunamadıgını ameliyattan çıkınca anladım çükü eger bulunsaydı eşimin çıkışını göremeden telefonla çagırıcaklardı sperm bulunamamıştı eşim bana sordu niye burdasın dedim bulunamamış nasıl olur diye başını sedyenin demirlerine vurmaya başladı zor zaptediyorlardı şimdi o günler aklıma geldide birdaha yaşatmasın Rabbim tek ümidim kaldıramayacagım yükü yüklemez inşallah bazen aklıma geliyor ya busefrde bulunamazsa diye nefes alamıyorum öyle daralıyorum inşallah bulunur
şimdi kızlar burda baya tecribeli olanlar var ben sperm çıkarsa ki inşallah çıkıcak ondan sonrası nasıl gelişiyr transfer nasıl yapılıyor embriyoları görüyormusunuz ve son olarakda trans ferden sonra ne yapılması gerekiyor biz ankarada yaptırıyoruz ama istanbulda oturuyoruz transferdn sonra yola çıkabilirmiyiz çççççoooookkkk sorum varda bunaltmayim sizi
buyolda olan olan butun herkesin allah yolunu acik etsin yuzunu guldursun,bende ikinci tup bebek tedavisini basladim allahin izniyle neolur benim icinde dua edin allah rizasi icin.allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?