2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

inşallah yarenb senin bebek de sıkıca tutunmuştur sana da 9 ay boyunca bırakmaz seni allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini
inşallah canım ,
hepimizin dileği bu...
canım stres yapma ...değerleri birden yükselen arkadaşları düşün bence:1hug:

YARENB ne bilim ya şaşırdım sizin en son değerleriniz kaçtı ?
bide ben kontrole gittiğimde ne kiloma bakıyo dr nede tansiyonuma olması gereken ne takibi gerekmiyomu bunların?

merhaba,ben 1,5 yıldır tedavi görüyorum,poli kist hastasıyım eşimde hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var.3 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm olmadı.ilk aşılama tedavim iptal edildi başarı şansı az olduğu için dahafazla denemedik, bu ay dr la IVM kararı aldık yani ilaçsız tüp bebek...uygulandı 3 embriyo transfer edildi 4. günde, ama sonuç kocaman bir sıfır...hiç bir işe yaramadı, çok üzgünüm; hem çektiğim o kadar sıkıntı için hemde yapılan o kadar masraf için.şimdi ne yapacağımı bilmiyorum henüz drla konuşmadım sadece çok üzgünüm.

evet çok yükselmemiş. benim 12. gün 54,5 14. gün 91 di. 18. gün 665 oldu. ama 4 kat artsaydı 360 olacaktı ve yaklaşık 24. gün 2880 olacaktı. yani herhlde senin de oldukça düşük başladı ve hep yavaş arttı değer. ama önemli olan yaklaşık 2 kat arttı mı? böyle olunca doktorlar bebek sağlıklı gelişmez diye korkuyorlar. ama sonradan değeri artıp kesesi güzel gelişen kalp atışı uyulan bebekler var. inşş bundan sonrası iyi olur. herhalde dr keseyi ve kalp atışını takip edecek. çok yüksek değerlerle başlayıp herşey iyi giderken 8. haftada kalbi uran bebekler var. hiçbirşeyin garantisi yok bu işte.

merhaba arkadaslar bende transferın 3. gunundeyım yatmaktan cok sıkıldım ayın 14unu iple cekıyorum

merhaba kızlar gecenerde gene yazmştım ama yeni oldugumdan galiba kimse cevap yazmamış
buarada hamile olan annelere hayırlısı ile inşallah kucagınıza almak nasip olur benim gibi tedaviye başlıcak yada şuanda tedavide olanlar inşallah Rabbim bizede nasip eder
kzlar acayip heyecanlıyım düşündükçe kalbim fırlıcak gibi oluyor hamle olmak hareketlerini hissetmek artık karnıma elime ne gecerse tıkmıcam anlamına geliyor sanki bebegim aglıyormuş gibi uykudan kalkıp yanına şuursuzca gidip kendime geldiimde napıyoum ben olmicam anlamına geliyor inşallah bu sefer olucak hayırlısıyla
bizde sorun eşimden dolayı azospem
ben eşimin azosperm oldugunu biliyordum ve bilerek evlendim ama ozaman bukadar ciddi oldugunu eşimde bende bilmiyorduk ilk tüp denemezi cahillikle yaptık ama heyecanla bekledik ve mikrotesede sperm ulunamaynca tedavi tabii başarıız oldu ve biz elimizde bihiçle içimizde acılarla eve geldik Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın o ameliyathanenin önündeki beklişimi yerdeki kalebodur döşemeleri kaç kere gidip geldiğimi duvarlarında ki pürüzlei yüzüme acıyarak bakan güvenlik görevlisini telefonumun çalcak diye en ufak bi kıpırdasını bekleşimi ve eşimin çıkışını hiç unutamam kendinde değildi zaten canım eşim bulunamadıgını ameliyattan çıkınca anladım çükü eger bulunsaydı eşimin çıkışını göremeden telefonla çagırıcaklardı sperm bulunamamıştı eşim bana sordu niye burdasın dedim bulunamamış nasıl olur diye başını sedyenin demirlerine vurmaya başladı zor zaptediyorlardı şimdi o günler aklıma geldide birdaha yaşatmasın Rabbim tek ümidim kaldıramayacagım yükü yüklemez inşallah bazen aklıma geliyor ya busefrde bulunamazsa diye nefes alamıyorum öyle daralıyorum inşallah bulunur
şimdi kızlar burda baya tecribeli olanlar var ben sperm çıkarsa ki inşallah çıkıcak ondan sonrası nasıl gelişiyr transfer nasıl yapılıyor embriyoları görüyormusunuz ve son olarakda trans ferden sonra ne yapılması gerekiyor biz ankarada yaptırıyoruz ama istanbulda oturuyoruz transferdn sonra yola çıkabilirmiyiz çççççoooookkkk sorum varda bunaltmayim sizi

canım once allah kolaylık versın. umarım sağlıklı spermler bulunur. senın yumurtalarınla bulunan spermler dollendıkten sonra transfer cok kolay aynı muayne olacakmıssın gıbı hıç birşey hıssetmıyorsun,zaten canını yakacak birseyde olmuyor.:)))))) herkesin durumuna gore değişir belkide şimdi sen durum krıtık olduğundan doktorun yakasına yapıs ona sor bu soruları:) ne yiyeyim ne içeyim nasıl oturayım kalkayım falan filan herseyı sor. ama şimdiden bol protein destekli yeme alışkanlığı edinsen iyi olur. kendi bağısıklık sıstemını nekadar guclendırırsen bebeğin okada kolay tutunurmus sana. sebze meyve yumurta sut bunları ıhmal etme balım.sıgara kesınlıkle içme:lepi: allah yarıdımcımız olsun hepimizin.

iyi akşamlar patricia, benimde ilk tüp denemem ve tarnsferin 4. günündeyim.)
test günümüz aynı inşalahh o gün bizim en mutlu günlerimizden bir gün olur:CüvCüv:.:1hug::1hug::1hug::1hug:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 insallah sende varmı belırtı falan :)

verdiğin bilgiler için sağol sigara kullanmıyorum okonuda rahatımda inşallah sperm bulunurda embriyolarımız olur merak ediyorum işte nasıl olcak ne olucak

iyi akşamlar patricia, benimde ilk tüp denemem ve tarnsferin 4. günündeyim.)
test günümüz aynı inşalahh o gün bizim en mutlu günlerimizden bir gün olur:CüvCüv:.:1hug::1hug::1hug::1hug:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 insallah sende varmı belırtı falan :)[/QUOTE]

valla patrica gönlümüzden geçen sonucun pozitif olması ....
ben pek bişey anlayamıyorum açıkçası ..gögüs damarlarım belirgin ve kabarık ama bu alınan hormonlrdandır diye düşünüyorum..arada göbeğimden batma ve çok nadir adet sancısıda oluyo ama bakalım herşeyin hayırlısı :1hug::1hug:

YARENB : umarım iyi haberlerin gelir inşallahhh :)

DENİZ BULUT : evet dr um da ole dedi takip edilcek kalp atışlarına bakılcak çok üzülüyorum çok korkuyorum ama elimden de bişi gelmiyo yapabilceklerimi yapıyorum ama yıpranmakta var bu işte sabır sabır dilemekte pf :S bilmiyom olcak neyse hayırlısını diliyorum napim ..

cnm ya üzülme dicem ama demesi kolay elbette zor bi durum fakat ben dun tv de bürüksel tüp bebek merkeiznden bir dr dinledim bu spermler kalıtesi çok önemliymiş gebelik için elbette senın yumurtalarınında kalıtesi oradakı dr diyoki biz spermleri alıp 500 600 kat buyutup inceliyoz ve spermlerin bozukluğunu düzeltip sağlıklı spermi enjekte ediyolarmış bu sağlıklı spermde eyer senın yumurtanda bozukluk varsa onu bile tedavi ediyomuş bizim en büyük problemlerimizden biri iyice araştırıp en iyi sonuç alabilceğimiz yerlere gitmemek sanırım bak bende tüp bebek yaptım transferim oldu fakat bebek gelişmiyo napçamı şaşırdım Allah hepimize yardım etsin bende maddı manevı tukendim herşey herşeyi para napçaz bakalım.. :Saruboceq:

merhaba arkadaslar bende transferın 3. gunundeyım yatmaktan cok sıkıldım ayın 14unu iple cekıyorum

maşallah sabır cnm bak ben hala yatıyom 32 gun oldu :) eheheh delirdim desem yeridir ama sabretmek zorundayız laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

buyolda olan olan butun herkesin allah yolunu acik etsin yuzunu guldursun,bende ikinci tup bebek tedavisini basladim allahin izniyle neolur benim icinde dua edin allah rizasi icin.allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin

cnm inşallah rabbim gönlünüze göre verir bende sana kısaca özetliyim durumu eşinde sperm bulunursa ki inşallah bulunurrr senden alınan yumurtalarla döllencek fakat öncesinde sana yumurta çoğaltıcı geliştirici verirlermi bilmem hani şansı çoğaltmak için eyer ilaç kullanırsan bu yumurtalar senden çok kısa bi işlemle anestezi altında alıncak eşininde inşallah sağlıklı spermlerıyle birleştirilcek ve 3-5 gunluk bi embriyo oluşturulması surecinden sonra transfere çağrılcaksın ve inşallah sağlıklı embriyolar elde edildi haberin gelcek ve transferin olcak benım tavsıyem transferden sonra hastanede enaz 1-2 saat yatman ve sonrasında da kesinlikle enazından 1 ay yolculuk yapmaman yani durumundan dolayı diyorum bende transferim olalı 32 gun oldu hala yatıyom dr.lar hernekadar yatma desede sen yat yukarıya uzanma yemene dikkat et balık tavuk kırmızı et yumurta sür iç umarım rabbim kalbindekini hayırlısıyla verir ama vermessede üzülmememiz gereki yo bizimde sınavımız bole cnm Allah yardımcın olsun ve unutma eşine en büyük destek sensin durum onun için dahada kötü akannehir

buyolda olan olan butun herkesin allah yolunu acik etsin yuzunu guldursun,bende ikinci tup bebek tedavisini basladim allahin izniyle neolur benim icinde dua edin allah rizasi icin.allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin

ayy arkadaşım rabbim yardımcın olsun inşallahhh inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz ben sana bişi önercem 4444 salati tefriciye oku yakınındakılere de yardım etmelerini sole gerçekten çok kabul gören bi dua ben denedim benım ılk denemem transferimin 32 gunu kanda gebelik 2441 benımde yavaş ilerliyo bebeğim gelişmiyo ama ben hala sabırla beklıyom umarım Allah bağışlar bana yavrumu napalım dua edicez :)

:Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum malum işbaşı yapınca insan pek zaman bulamıyor. Neyse bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlara Allah tamamına erdirir umarım her şeyin hayırlısı. basilicum arkadaşım üzülme her şeyin hayırlısı benim o dönemde anlaşılmadı ama sonradan 20 haftalıkken gelişmediği anlaşıldı ve düşün benim halimi ve sonlandırılıncaya kadarda bir hafta karnımda yaşadı. o kıpır kıpır hareket ettikçe ben kahroluyordum ve sonnn. her şey bitti şimdi yine deneyeceğim mecburum yaşım geçiyor. 39 oldum ve en kısa sürede tekrar denemek için hazırlık yapıyorum. Allah tüm kullarına yardım etsin ve SAĞLIKLI HAYIRLI evlatlar versin umarım.

arkadaslar allah yardımcınız olsun ve hakkınızda hayırlısı olsun insalllahhhhhhhhh bebeklerinize kavusursunuz rabbim size cifter cifter versinnnn emekleriniz bosa gitmesinnn insallah arkadaslarr bende iki ay sonra sizden dua bekliyorum ikinciye baslamak icin bende gün sayıyorum hakkımızda herseyin hayırlsı insallahhh

elgizciğim Allah yardımcın olsun bende 3 ay sonra başlıyacağım ikinciye Allah dualarımızı kabul etsin işşalllah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…