Merhaba arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum malum işbaşı yapınca insan pek zaman bulamıyor. Neyse bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlara Allah tamamına erdirir umarım her şeyin hayırlısı. basilicum arkadaşım üzülme her şeyin hayırlısı benim o dönemde anlaşılmadı ama sonradan 20 haftalıkken gelişmediği anlaşıldı ve düşün benim halimi ve sonlandırılıncaya kadarda bir hafta karnımda yaşadı. o kıpır kıpır hareket ettikçe ben kahroluyordum ve sonnn. her şey bitti şimdi yine deneyeceğim mecburum yaşım geçiyor. 39 oldum ve en kısa sürede tekrar denemek için hazırlık yapıyorum. Allah tüm kullarına yardım etsin ve SAĞLIKLI HAYIRLI evlatlar versin umarım.[/QU
senin adına çok üzüldüm gerçekten umarım şimdiki denemen de başarılı olursun ama bişi anlamadım yani bebek hareket ediyormuydu ama nası olduda gelişmedi yani hareketli canlı olanımı alıyolar ya nys acaba hatamı ediyom sormakla üzülessin umarım ama soruyorum çok üzgünüm hatta bu gece belime vuran ağrılarım varçok korkuyom çokkk
:Saruboceq: Allahım ne olur bebeğime bişi olmasın
sağol basilucum , inş güzel habrlerimizi hep beraber paylaşıcaz opuyorumnanaktan
ben yatamadım arkadaşlar ..iş yapmıyorum ama yemeğimi tozumu alıyorum...dolaşıyorum ..yürüyüşede çıkıyorum ..her şeyin hayırlısı olmazsa sebebi hazır yanii
sende sğl cnm bende çok yatmıyom yani ara ara kalkıyom belim tutuluyo nys umarım değer çabalarımıza:Saruboceq:
canım ben ilk gün biraz yattım onun dışında hiç yatmadım. 2. gün sokağa çıktım. 3. gün işe başladım vs. çok yatmak da kan dolaşımını bozduğu metabolizmayı yavaşlattığı için rahmin kanlanmasını ve tutunmayı engellermiş. yani yorulmadan ağır kaldırmadan günlük işlerinizi yapın diyorlar.
sen usg ye girdin mi? ne zaman çağırdı doktorun? benim de değer yavaş artıyordu beni haftaya cuma çağırdı doktorum ama ben bu cuma kese gözüktü mü diye başka dr a gitmeyi düşünüyorum
evet canım bebeğimde iskelet anomalisi varmış göğüs kafesi darmış dr'um bu bebeği doğurmadanda kaybedebilirsin doğduktan sonra yaşama şansı az ve özürlü olmayacağına garanti veremem almamız lazım dedi ve sonlandı. Ne yapmalıydım karar veremedim doğursam bunu ona yaşatamazdım ve daha kötüsü ya kollarımdayken ölürse ne yapabilirdim? Eşim bana yapamayız yaşasada her gün onu gördükçe bu acıyı tekrar tekrar yaşayacağız mantıklı düşünmemiz gerektiğini söyledi ve sonlandırdık. Allah bütün günahlarımı affetsin kim ister böyle olmasını ama mecburdum. 2009 ocak ayında yaşadım bu olayı bazen düşünüyorumda acaba Yüce Rabbim tekrar bize bu şansı verecekmi diye? 7 haftalıkken kanamam olmuştu keşke dedim ozaman düşseydide bu kadar acı yaşamasaydım. Allah hepimize yardım edecek inanıyorum ben bir gün bizde güleceğiz.Merhaba arkadaşlar ne zamandır yazamıyordum malum işbaşı yapınca insan pek zaman bulamıyor. Neyse bu arada pozitif sonuç alan arkadaşlara Allah tamamına erdirir umarım her şeyin hayırlısı. basilicum arkadaşım üzülme her şeyin hayırlısı benim o dönemde anlaşılmadı ama sonradan 20 haftalıkken gelişmediği anlaşıldı ve düşün benim halimi ve sonlandırılıncaya kadarda bir hafta karnımda yaşadı. o kıpır kıpır hareket ettikçe ben kahroluyordum ve sonnn. her şey bitti şimdi yine deneyeceğim mecburum yaşım geçiyor. 39 oldum ve en kısa sürede tekrar denemek için hazırlık yapıyorum. Allah tüm kullarına yardım etsin ve SAĞLIKLI HAYIRLI evlatlar versin umarım.[/QU
senin adına çok üzüldüm gerçekten umarım şimdiki denemen de başarılı olursun ama bişi anlamadım yani bebek hareket ediyormuydu ama nası olduda gelişmedi yani hareketli canlı olanımı alıyolar ya nys acaba hatamı ediyom sormakla üzülessin umarım ama soruyorum çok üzgünüm hatta bu gece belime vuran ağrılarım varçok korkuyom çokkk
:Saruboceq: Allahım ne olur bebeğime bişi olmasın
evet canım bebeğimde iskelet anomalisi varmış göğüs kafesi darmış dr'um bu bebeği doğurmadanda kaybedebilirsin doğduktan sonra yaşama şansı az ve özürlü olmayacağına garanti veremem almamız lazım dedi ve sonlandı. Ne yapmalıydım karar veremedim doğursam bunu ona yaşatamazdım ve daha kötüsü ya kollarımdayken ölürse ne yapabilirdim? Eşim bana yapamayız yaşasada her gün onu gördükçe bu acıyı tekrar tekrar yaşayacağız mantıklı düşünmemiz gerektiğini söyledi ve sonlandırdık. Allah bütün günahlarımı affetsin kim ister böyle olmasını ama mecburdum. 2009 ocak ayında yaşadım bu olayı bazen düşünüyorumda acaba Yüce Rabbim tekrar bize bu şansı verecekmi diye? 7 haftalıkken kanamam olmuştu keşke dedim ozaman düşseydide bu kadar acı yaşamasaydım. Allah hepimize yardım edecek inanıyorum ben bir gün bizde güleceğiz.
gerçekten çok üzüldüm cnm hepimiz için hayırlısı bende düşünüyorum anormal bi durumda naparım dıe ama güçlü olmak zorundayız
ve sabretmek Allah bize yardım edicek umarım :S ve umarım evlatlarımıza kavuşuruz
:Saruboceq:
evet değere göre de öyle yavaş gelişiyor. ama umarım inatçı çıkar seni bırakmaz ve çok güzel gelişmeye başlar. beklemekten başka yapacak birşey yok sabır diliyorum. bir de gerçekten allah korusun düşük tehlikesi falan yoksa kalk dolaş normal iş yap hatta dışarı çık. metabolizma azıcık çalışsın. iyi haberlerini bekliyorum canım
evet değere göre de öyle yavaş gelişiyor. ama umarım inatçı çıkar seni bırakmaz ve çok güzel gelişmeye başlar. beklemekten başka yapacak birşey yok sabır diliyorum. bir de gerçekten allah korusun düşük tehlikesi falan yoksa kalk dolaş normal iş yap hatta dışarı çık. metabolizma azıcık çalışsın. iyi haberlerini bekliyorum canım
evet canım bebeğimde iskelet anomalisi varmış göğüs kafesi darmış dr'um bu bebeği doğurmadanda kaybedebilirsin doğduktan sonra yaşama şansı az ve özürlü olmayacağına garanti veremem almamız lazım dedi ve sonlandı. Ne yapmalıydım karar veremedim doğursam bunu ona yaşatamazdım ve daha kötüsü ya kollarımdayken ölürse ne yapabilirdim? Eşim bana yapamayız yaşasada her gün onu gördükçe bu acıyı tekrar tekrar yaşayacağız mantıklı düşünmemiz gerektiğini söyledi ve sonlandırdık. Allah bütün günahlarımı affetsin kim ister böyle olmasını ama mecburdum. 2009 ocak ayında yaşadım bu olayı bazen düşünüyorumda acaba Yüce Rabbim tekrar bize bu şansı verecekmi diye? 7 haftalıkken kanamam olmuştu keşke dedim ozaman düşseydide bu kadar acı yaşamasaydım. Allah hepimize yardım edecek inanıyorum ben bir gün bizde güleceğiz.
canım benim çok geçmiş olsun,hepimizin istediği sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek,çok zor bir durumla karşılaşmışsın,Allah sana sabır versin canım,inşallah o şans sana tekrar verilir de bu sefer evladın sağlıkla sana gelir....
arkadaslar allah yardımcınız olsun ve hakkınızda hayırlısı olsun insalllahhhhhhhhh bebeklerinize kavusursunuz rabbim size cifter cifter versinnnn emekleriniz bosa gitmesinnn insallah arkadaslarr bende iki ay sonra sizden dua bekliyorum ikinciye baslamak icin bende gün sayıyorum hakkımızda herseyin hayırlsı insallahhh
elgizciğim Allah yardımcın olsun bende 3 ay sonra başlıyacağım ikinciye Allah dualarımızı kabul etsin işşalllah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?