2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Tedaviye başlıycak arkadaşlar şimdiden hayırlısı olsun. Allah gönlünüzdekini versin isteyene çifter çifter inşallah.

sağol basilucum , inş güzel habrlerimizi hep beraber paylaşıcaz opuyorumnanaktan
ben yatamadım arkadaşlar ..iş yapmıyorum ama yemeğimi tozumu alıyorum...dolaşıyorum ..yürüyüşede çıkıyorum ..her şeyin hayırlısı olmazsa sebebi hazır yanii

Son düzenleme:

sende sğl cnm bende çok yatmıyom yani ara ara kalkıyom belim tutuluyo nys umarım değer çabalarımıza:Saruboceq:

sende sğl cnm bende çok yatmıyom yani ara ara kalkıyom belim tutuluyo nys umarım değer çabalarımıza:Saruboceq:

canım ben ilk gün biraz yattım onun dışında hiç yatmadım. 2. gün sokağa çıktım. 3. gün işe başladım vs. çok yatmak da kan dolaşımını bozduğu metabolizmayı yavaşlattığı için rahmin kanlanmasını ve tutunmayı engellermiş. yani yorulmadan ağır kaldırmadan günlük işlerinizi yapın diyorlar.
sen usg ye girdin mi? ne zaman çağırdı doktorun? benim de değer yavaş artıyordu beni haftaya cuma çağırdı doktorum ama ben bu cuma kese gözüktü mü diye başka dr a gitmeyi düşünüyorum

bazıları yatma dıyo bazıları 9 ay kalkmıyo vallahi beynım durdu desem yeridir.
benım 1 eylülde yumurta toplandı
3 eylülde yumurtalar transfer edildi 4 tane orta kalıte embriyo
14 eylülde betahcg: 135,30 gebelik var
17 eylülde : 172,80 betahcg
19 eylülde 228 betahcg
25 eylülde 1137
02 ekimde 2441

kese gözüküyo ama dr un demesine göre olması gerekenden yanı 7-8 haftalıktan küçük kese 5 haftalık gözüküyo ne olcak bilmiyom ama hiç kanamam olmadı ağrım ara ara oluyo valla ne dicemi ne düşüncemi şaşırdım sadece çok üzgünüm diyebiliyom inşallah bebeklerimize kavuşuruz
:Saruboceq::Saruboceq:

evet değere göre de öyle yavaş gelişiyor. ama umarım inatçı çıkar seni bırakmaz ve çok güzel gelişmeye başlar. beklemekten başka yapacak birşey yok sabır diliyorum. bir de gerçekten allah korusun düşük tehlikesi falan yoksa kalk dolaş normal iş yap hatta dışarı çık. metabolizma azıcık çalışsın. iyi haberlerini bekliyorum canım

Merhaba arkadaslar ben ilk kez yazı yazıyorum uyelıgım cok once aslında ama bır kac kez yazı yazdım sonra cevap veren varmı yokmu onu bıle goremedım ben 3 asılama gecırdım sonuc negatif tabı yazılarınızı okuyorum allah hepimize yardım etsin inşallah
ve şimdi tüp bebek yaptıracagım ama cok tedirginim merkez arıyorum bana yardım edebilirmisimniz

:Saruboceq::

yaaaaaaaaaaaaaa offf beta hcg 3500 ultrasonda bebek 5 haftalık dr un dediği ise 7 haftalık olması gerekmiş yani bebeğim hala çokk yavaş gelişiyo ne kanamam var nede başka bişi ama bebeğime ne oluyo anlamadım ne olcak bole bilmiyorum senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gerçekten çok üzgünüm ve şansızım ben

çok üzgünüm çokkk senağlama

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun...inşallah bu sefer olur ve sağlıkla bebişlerine kavuşursun canım....nerde yaptıracaksın?

elgizciğim Allah yardımcın olsun bende 3 ay sonra başlıyacağım ikinciye Allah dualarımızı kabul etsin işşalllah:Saruboceq:

Amin canım,dua etmekten başka elimizden başka birşey gelmiyor zaten,Allah dualrımızı kabul etsin,inşallah seninde tutar bu sefer canım...

merhaba kızlar.ben de 4 aşılama yaptırdım.sıra tüpte.ama çok korkuyorum.samsunda tedavi olan var mı aranızda.off ben çok bunaldım.okulda herkes gününü ayını hesaplayıp hamile kalıyo.bense yıllardır uğraşıyorum.Allahım bizim de sınavımız bu mu.rabbim hepimize sabır ve şans versin.umut versin

basilucummm üzülmek için daha çok erkenn canım ..biraz pozitif düşünnn eminimki biraz nazlı bebiş birden yükselicektir.opuyorumnanaktan

nur555 canım rabbim kolaylık versin .. tüp bebek aşamasıda aşılama gibi stres yapıcak korkulacak bişey yok...inş her şey gönlünce olur.opuyorumnanaktan

samsun da değil de ist da memorial de tedavime başladım 6.iğnemi oldum tüp bebek için.işallah iyi bir merkezde olumlu sonuçlar alırsın....

bende allahin izniyle ikinci tup bebek denememize basladik ekimin biri insaallah rabbim hayirlisinla saglikli bebis nasip eder,rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…