2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaslar ssk raporu cıkarmıs olan var mı = tedavi masraflari icin

Arkaşadaşlar, 2 negatif aşılamadan sonra tüp bebek sonucumun da negatif olduğunu bugün öğrendim. Ümidimi kesinlikle kaybetmiyorum ama üzülmüyo da değilim. Gerçekten duygusal anlamda zor bir süreç...Bütün arkadaşlara bol şanslar diliyorum. ınşallah herkese sağlıklı bebişler nasip olsun...Güzel haberlerinizi bekliyorum...

merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememın negatif olduğunu oğrendım dıyebılırım ancak bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım.
transferden kaç gun sonra adet kanaması başlıyor???

bir umut merhaba ben tam 8 depa açılama yaptırdım ve hepni nagatif sonuçlandı allah yardımcın olsun kolay evre degil tüm isteyenlerin duası kabul olur inşallah

merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememın negatif olduğunu oğrendım dıyebılırım ancak bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım.

canım ben ilkinde negatifi kan testiyle pazartesi almıştım. dr ilaçları kes dedi tabii. ben de cuma günü adet oldum. biraz daha önce veya sonra olan olabiliyor merak etme. sonraki adet de az gecikebiliyor bazılarında. sonra düzene giriyor

çok üzgünüm çokkk senağlama

henüz herşey bitmedi. biraz daha sabır. inşş bebek gelişecektir. ama bildigim 8. 9. haftanın sonunda bebeği göremezlerse veya kalp atışını duyamazlarsa kürtaj ile alıyorlar. sen moralini yüksek tut. gelişmezse eğer yine de buralara kadar gelebildin hamile kalabildin. inşşş bir sonrakinde çok sağlıklı bir bebeğin olur. ümidini kaybetme. dualarım seninle.

slm kızlar bende 1 hafta önce tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim tüp bebek dediler bu zorlu yolculuk inşallah mutlu sonuçlanır benim bulunduğum yerde fiyata 3700 ilaçlar hariç dediler ilaçlar ne kadar tutar acaba çok zormuş zamanla alışırım heralde

hayırlı olsun canım inşallah emeklerin boşa gitmaz ilaçlarda biraz pahalı tatlım benim ilaçlar 1,500 tutmuştu ama herkeste farklı olur yumurtalarına bağlı benim yumurtalarım çok yavaşalrdı hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:

cnm hayırlısı olsun ve tüm yeni başlayan ve yeniden deneyen her arkadaşıma Allah yardım etsin inşallah benım ilaçlarım 3000 tuttu ben ssk lı yaptırmadım 3250 de transfer ücretimdi yani ekstralar falan işte 6500-7000 arası oldu benım umarım güzel haberler alırız burdan.

yarenb denizbulut
sğln arkadaşlar hepiniz sğln ben bekleyebildiğim kadar bekliycem Allaha sığındım hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun inşallah :Saruboceq:

canım geçmiş olsun öncelikle ben daha yeni atlattım sayılır şoku ama napalım allahtan ümit kesilmez.ben salı günü öğrendim negatif sonucu ve doktor ilacı bırak dedi ben de bıraktım ve akşamına adet oldum

Kizlar Merhaba,

bende 4 düsükten sonra ve bir miyom ameliyatindan sonra malesef tüplerim kapanmis.
Tüp bebge basladik. Gecen adetimin 20. gününde decapaptyl hergün vuruluyom ve tekrar adet oldum 3. gününde ise puregon 100 IE ve Menegon vuruluyorum bugün adetimin 11. günü ve benim 9. ignem dün kontrolle gittim doktora ve malesef sadece 4 tane yumurta olusmus biraz az dedi.
Onun icin bugün ve yarin ignelere devam dedi pazartesi tekrar gidecem.
Sizlerde nasil oldu canlarim?? Yardim ederseniz sevinirim

hayırlı olsun tedavin. ilaç dozuna ve markaya göre değişiyor fiyat. gonalf 2000- 3000 arası genelde ve menagon 1000-1500 arası. doktorum fiyatı dışında ilaçların pek farkı yok dediydi

menagon ve puregon toplam kaç doz? eğer 450 hatta 300 den az ise dr geçen kontrolde yumurtalar zayıf cevap veriyor diyip dozu arttırabilirdi. bende yaş ileri. başta 6 yumurtam vardı. hergün 450 iu menagon oldum 6 tanesi de büyüdü.

merhaba arkadaslar bende yenı atlattım sımdı sonuc ıçın carsambayı beklıyorum benım ılaclarım raporsuz 2800tuttu ama paror aldık 1580 odedık bazı arkadasların daha ucuz tutmustu o senın durumunla alakalı cok zor bı surec Allah yardımcımız olsun

çok üzgünüm çokkk senağlama
üzülma be canım seni en iyi anlayan benim inan senin kadar çok üzüldüm ama ya ömür boyu çekmek zorunda olduğun bir şeyle karşılaşırsan o daha zor biliyorum çok üzgünsün ama üzülme ne olur ben bile allahtan ümidimi kesmedim senin için de her şeyin hayırlısını diliyorum kendine dikkat et eğer sen sağlıklı olursan her şey yolunda gider unutma

bluestar sğl teşekkür ederim

denizbulut sğl cnm inşallah

bugun oturup uzun uzun düşündüm ve ağlamamaya karar verdim hernekadar kararıma pek uygun davranamayacağımı bilsemde elimde olmadan dökülüyo gözyaşlarım ve ne yapsamda elim hep karnımda hep dua ediyorum bebeğim ve herkes için Allahım hayır da senden şerde senden sabır eden kullarına mükafatta senden kapına geldim yalvarıyorum acımı dindir bizlere hayırlısını nasip et die :Saruboceq:

canim menagon hazir igene zaten ve puregon ise 100 lük bende 31 yasindayim.
Dün internette okudum cogu kadinda 15 - 20 yumurta oluyormus benim sadece 4 tane oldu moralim cok bozuk dozuda yükseltmedi doktor yarin tekrar gidecem bakalim ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…