merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememın negatif olduğunu oğrendım dıyebılırım ancak bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım.
transferden kaç gun sonra adet kanaması başlıyor???
çok üzgünüm çokkk senağlama
slm kızlar bende 1 hafta önce tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim tüp bebek dediler bu zorlu yolculuk inşallah mutlu sonuçlanır benim bulunduğum yerde fiyata 3700 ilaçlar hariç dediler ilaçlar ne kadar tutar acaba çok zormuş zamanla alışırım heralde
merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememın negatif olduğunu oğrendım dıyebılırım ancak bır sorum olacak cevaplarsanız sevınırım.
transferden kaç gun sonra adet kanaması başlıyor???
yarenb denizbulut
sğln arkadaşlar hepiniz sğln ben bekleyebildiğim kadar bekliycem Allaha sığındım hepimiz için hayırlı olan neyse o olsun inşallah :Saruboceq:
slm kızlar bende 1 hafta önce tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim tüp bebek dediler bu zorlu yolculuk inşallah mutlu sonuçlanır benim bulunduğum yerde fiyata 3700 ilaçlar hariç dediler ilaçlar ne kadar tutar acaba çok zormuş zamanla alışırım heralde
menagon ve puregon toplam kaç doz? eğer 450 hatta 300 den az ise dr geçen kontrolde yumurtalar zayıf cevap veriyor diyip dozu arttırabilirdi. bende yaş ileri. başta 6 yumurtam vardı. hergün 450 iu menagon oldum 6 tanesi de büyüdü.Kizlar Merhaba,
bende 4 düsükten sonra ve bir miyom ameliyatindan sonra malesef tüplerim kapanmis.
Tüp bebge basladik. Gecen adetimin 20. gününde decapaptyl hergün vuruluyom ve tekrar adet oldum 3. gününde ise puregon 100 IE ve Menegon vuruluyorum bugün adetimin 11. günü ve benim 9. ignem dün kontrolle gittim doktora ve malesef sadece 4 tane yumurta olusmus biraz az dedi.
Onun icin bugün ve yarin ignelere devam dedi pazartesi tekrar gidecem.
Sizlerde nasil oldu canlarim?? Yardim ederseniz sevinirim
üzülma be canım seni en iyi anlayan benim inan senin kadar çok üzüldüm ama ya ömür boyu çekmek zorunda olduğun bir şeyle karşılaşırsan o daha zor biliyorum çok üzgünsün ama üzülme ne olur ben bile allahtan ümidimi kesmedim senin için de her şeyin hayırlısını diliyorum kendine dikkat et eğer sen sağlıklı olursan her şey yolunda gider unutmaçok üzgünüm çokkk senağlama
menagon ve puregon toplam kaç doz? eğer 450 hatta 300 den az ise dr geçen kontrolde yumurtalar zayıf cevap veriyor diyip dozu arttırabilirdi. bende yaş ileri. başta 6 yumurtam vardı. hergün 450 iu menagon oldum 6 tanesi de büyüdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?