canim menagon hazir igene zaten ve puregon ise 100 lük bende 31 yasindayim.
Dün internette okudum cogu kadinda 15 - 20 yumurta oluyormus benim sadece 4 tane oldu moralim cok bozuk dozuda yükseltmedi doktor yarin tekrar gidecem bakalim ne diyecek
bluestar sğl teşekkür ederim
denizbulut sğl cnm inşallah
bugun oturup uzun uzun düşündüm ve ağlamamaya karar verdim hernekadar kararıma pek uygun davranamayacağımı bilsemde elimde olmadan dökülüyo gözyaşlarım ve ne yapsamda elim hep karnımda hep dua ediyorum bebeğim ve herkes için Allahım hayır da senden şerde senden sabır eden kullarına mükafatta senden kapına geldim yalvarıyorum acımı dindir bizlere hayırlısını nasip et die :Saruboceq:
canım seni üzmek istemedim yalnızca ben senin yaşadığını yaşadım onu anlatmaya çalışıyorum herkes bir şey olmayacağını söyledi ve bana içimi rahat tutmamı söylediler bende herkesin bildiği bir şey vardır dedim ama sonuçta hayal kırıklığı ve üzüntüyü ben yaşadım. Allah inşallah sonunu iyi eder ama her türlü sonucu düşünmek gerek peki bu konuda dr un ne diyor?bluestar sğl teşekkür ederim
denizbulut sğl cnm inşallah
bugun oturup uzun uzun düşündüm ve ağlamamaya karar verdim hernekadar kararıma pek uygun davranamayacağımı bilsemde elimde olmadan dökülüyo gözyaşlarım ve ne yapsamda elim hep karnımda hep dua ediyorum bebeğim ve herkes için Allahım hayır da senden şerde senden sabır eden kullarına mükafatta senden kapına geldim yalvarıyorum acımı dindir bizlere hayırlısını nasip et die :Saruboceq:
canim menagon hazir igene zaten ve puregon ise 100 lük bende 31 yasindayim.
Dün internette okudum cogu kadinda 15 - 20 yumurta oluyormus benim sadece 4 tane oldu moralim cok bozuk dozuda yükseltmedi doktor yarin tekrar gidecem bakalim ne diyecek
Canim ben günde 1 ampul menegon yani 75 doz su ile karistirip icine puregon 100 UI katip aksamlari bir defalik vuruyodu esim birde hormonlari durdursun diye decapeptyl diye bir hazir igne günde 1 defa hepsi bu .canım menagon hazır iğne de kaç ampul yapılıyordu sana? galiba bana sabah akşam 3 doz 2 su karıştırılıyordu ve günde 450 ediyordu. yani 1 ampul 75 doz.
Canim hülyam kan pihtilasma topigine yazmistim cevabini ama okudunmu bilmiyorum canim.Çalıkuşu arkadaşım benim de aynen senin gibi oldu bu kez.Benim yaşım 38.Ama benim ilk denememde 7 yumurtam oluşmuştu.6'sı döllendi.5 embriyoya genetik inceleme yapıldı.4 tanesi temiz çıktı.4'ü de 1.sınftı.Dr'um hepsini transfer edelim dedi.Biz kabul etmedik çok olur dedik.Ben çünkü ikiz istemiyordum özürlü çocuğumdan dolayı çok zor olur diye.Onlar sonra 3 tane koydular.Sonuç biyokimyasal gebelik.Tutunamadı yani.
Bu kez 2.denememizde de dr 7 yumurta elde edebiliriz o kadar var dedi ilk muayenede.Ama şu anda bende de sadece 3 yumurta oluştu.Geriden gelen var ama dr'um onlar yetişmez artık dedi.Bu olay her ay farklı olabiliyormuş.Benim dr'um her defasında dozu yükseltti ama yine de sayı farketmedi.Kısmet artık.Önemli olan sayı değil zaten.Bir tane olsun yeter.Onun için moralini bozma.İnşallah kaliteleri iyi olur.Sen de benim gibi birçok kez kendiliğinden hamile kaldığın için şansın daha yüksek zaten.Senin yaşın da genç.Rahat olmaya çalış lütfen.Stres tüp bebekte hiç iyi birşey değil.Ben ilk denememden çok ders çıkardım.Ben zaten seni takip ediyordum hep hatırlarsan kan pıhtılaşması topiğinden.Sana transferden hemen sonra kan sulandırıcı iğne başlanıcak mı acaba diye sorucaktım ama uzun zamandır orda da yoksun.Buradan bana cevap yazarsan çok memnun olurum arkadaşım.
arkadaslar dun doktora gıttım hamıleymısım cok sevındım allah herkeze nadıp etsın umarım herkez buraya bole guzek haberler yazar ve bızde sevınırız :CüvCüv:
Canim ben günde 1 ampul menegon yani 75 doz su ile karistirip icine puregon 100 UI katip aksamlari bir defalik vuruyodu esim birde hormonlari durdursun diye decapeptyl diye bir hazir igne günde 1 defa hepsi bu .
Senin neden bukadar fazla doz ben anlamadim ,acaba benim ondanmi sadece 5 yumurtam oldu ?????
Canim hülyam kan pihtilasma topigine yazmistim cevabini ama okudunmu bilmiyorum canim.
Bana simdiye kadar adetimin 15. gününden itibaren kan sulandirici igne verdi doktorum yani henüz yumurta kanallarimin kapali oldugunu bilmeden yani kendimiz denedigimiz aylardaydi bu. Eger gercekten hamile kalirsam basindan beri önlem olsun diye demisti doktorum ve bu seferde yani sanirim pazartesi transfer edecekler ve ben o günden itibaren baslayacagim ignelere.
Seninde Cuma günü benim gibi yumurtalar toplanacak demi, peki genel anastezimi verecekler canim
Dün gittik doktora bakti ve 4-5 tane falan var dedi.
Aslina evet haklisin yumurtanin coklugu degilde kalitesi önemli bir tanede olsa tutacak olduktan sonra yetiyo. Hem galiba burdaki doktorlar beni riske atmamak icin ignenin dozunu cok az ayarlamislar hülyacigim.
Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin canim Insallah seninde bu sefer tutar canim benim.
ben nisan ayında tüp bebek yaptırdım ikiz tuttu ikiz konulduydu bir tanesinin kalbi atmadı
1 buçuk ay durdu öteki side yaklaşık 21 haftalıkken suyum geldi normal dogum yaptım arkadaşlar benim gibi olan varsa lütfen yazsın ben şuan hergün aglıyorom oglum olcaktı topraga gömdüm canımdan can gitti gittigim tüp bebek merkezinden memnunum doktorum erdal beyden memnunum lütfen benimle sorunları olan varsa yazsın herkes allaha emanet olsun özel ege tüp bebek merkeziydi bana eşime iyi davranıldı
Canim cok gecmis olsun.ben nisan ayında tüp bebek yaptırdım ikiz tuttu ikiz konulduydu bir tanesinin kalbi atmadı
1 buçuk ay durdu öteki side yaklaşık 21 haftalıkken suyum geldi normal dogum yaptım arkadaşlar benim gibi olan varsa lütfen yazsın ben şuan hergün aglıyorom oglum olcaktı topraga gömdüm canımdan can gitti gittigim tüp bebek merkezinden memnunum doktorum erdal beyden memnunum lütfen benimle sorunları olan varsa yazsın herkes allaha emanet olsun özel ege tüp bebek merkeziydi bana eşime iyi davranıldı
Canim pcos nedir tam olarak?.bende yaş ileri rezerv azlığı var o nedenle en yüksek doz verildi. ama burada ohss tehlikesinde olanlara bile bu kadar az doz verilmiyor. sende de pcos falan mı var? en azından dr ilk kontrolde sayıya gelişime bakıp dozu arttırabilirdi. ama kaliteli döllensinlerde 4-5 tane de yeter. inşallah hepsi güzel döllenirler
arkadaşım yanlış anlamışın ikisinide kaybettim inşallah hakkında hayırlısı olsun allah yardımcın olsun.hamile olursan kendini üzcek şeylerden uzak dur kendine iyi bak by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?