2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Hülyacigim haklsinin canim kesinlikle doktor hatasi.
Ben internetten arastirdim benim doz cok düsüktü sadece 5 yumurta alinmasina ragmen ICSI yapilmadi ve üstelikte E2 testi nedir bana bundan hic bahsetmediler telefonda yumurtalrin kalitesi nasildi dedim e iyiydi diye dogru dürüst bir cevap bile verilmedi bana.
Orada zaten kesinlikle yaptirmam.
Senin 3 tanemi transfer edildi canim ?
Inan hep aklimdaydin Insallah hülyaninkiler döllenmistir dedim esime.
Canim ben hatta o gün doktora IVF degilde ICSI yapin dedim ama adamin umrunda bile degildi. Fertijinde Seval Tasdemir diye bir doktor vat TV de cikiyo tanirsin mutlaka ona E-Mail attim oda bana IVF artik eskidi simdi sadece ICSI yapiliyor ve lazerle tomurcuklandiriyorlarmis yani anlayacagin gercektende türkiye burdan cok ilerde.
Onlarda 5-5,5 Milyar falan tutar diye yazmis.

Merhaba,ben aranıza yeni katıldım kısaca kendimden bahsediyim.Arkadaşlar 2007 eylül ayı itibariyle mütemadiyen hamileyim ben.2 si kimyasal olmak üzere 5 hamilelik yaşadım (birinden tam emin değilim :) ) ama henüz başarıyla sonuca ulaşan yok. Genetik testler sonucu mthfr homozigot olduğumu öğrendim. Bu ay artık yeter deyip tüp bebeğe karar verdim ve bugün ilk girişimimi yaptım.uzun protokol olacakmış , 21 gün süreyle kullanmam için doğum kontrol hapı verdiler 6 kasımda doktora gidecekmişim kontrol edeceklermiş. Heyecanlıyım,stresliyim,gerginim bana yardımcı olun lütfen.Neler yaşayacağım ne aşamalardan geçeceğim? Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bazı arkadaşları kan pıhtılaşması bölümünden tanıyorum,çalıkuşu ve hülya59 ...
Çalıkuşum canım,nasıl üzüldüm anlatamam.Bu gün doktorla görüştüğümden beri senin son durumunu aradım ve bulduğumda yıkıldım.Çünkü sen bana umut olmuştun,senin heyecanın,acıları sabırla kabullenişin,hayırlısı arkadaşım,diyecek kelime bulamıyorum inan.Allah hepimize sabır ve sağlıklı bebişler nasip etsin.öpüyorum canım.

arkadaşım evet dediğin gibi öğretmenim. Benim 3. denememdi kızım , 4. ye eylülde başladım ama şanssızlık oldu ve yumurtalarım erken çatladı. Şimdi Yüce rabbim yardım ederse şubatta tekrar deneyeceğiz. Yılmadım devam edeceğim bende izmirliyim ve orada irenbede yaptırmıştım ama bu sefer doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Yaşım 39 ve korkularımda var bundan ötürü Allah seninde yardımcın olsun söylediğin çok doğru bende babamı kaybettim ama kızımın acısını içimden sökemedim.

slm ben bu gün üye oldum bende tüp bebek istiyorum yarın iğnelere başlıcam çok heycanlıyım aranıza katılmak ve bu zor dönemi beraber aşmak istiyorum

selam sizlere birsey sormak istiyorum bende yaza dogru tüp bebek tedavısı olacagım fakat bana sıra oluyor en az 3-5 ay önce arayıp randevu almak gerektıgını söylediler böyle bir durum varmı bilgilerinize ihtiyacım var

merhaba bende aranıza yeni katıldım.ilk micro denemem.test günümü bekliyorum.bu bekleme süresinde sizinde akntınız oldumu?

aycannisa GıTTıĞıN KURUMLA ALAKALI BıŞEY OLSA GEREK YOKSA KAÇ AY ÖNCEDEN RANDEVU ALINMIYO BEN GıTıM HEMEN ALDILAR VE HEMEN BAŞLADIK TEDAVıYE DıĞER ARKADAŞLARDA ÖYLE AMA GıDECEĞıN HASTANEYı ıYı SEÇMELıSıN ANKARAYI DÜŞÜNÜYOSAN ANATOLıAYI YADA MAYAYI TAVSıYE EDERıM..

Çalıkuşu arkadaşım Seval TAŞDEMİR'i de fertijini de tabi ki biliyorum.Onlar Türkiyede gerçekten iyi merkezlerin içinde.Benim çok samimi arkadaşım ilk denemesini orada yaptırmıştı.Arkadaşım biraz toparlanmışsın iyi buldum seni.Zaman geçtikçe daha iyi olursun zaten.Seninki tamamen dr hatası.Bir dahakine daha iyi araştırırsın merkezi.Bu san ders oldu tabi.Olsun herşey de bir hayır vardır zaten canım.Benim bugün transferim oldu.10 gün sonra test günüm.Artık Allahtan hayırlısı.

sevgili arkadasim inanki yasadiklarina durumuna cok üzülsüm sakin pes etme lütfen senin yasin daha cok genc ve sansin fazla senin gittigin dr un hatasi bence bende avusturyada yim ve bende tüp bebek tedavisine baslayacagim ins. 11 aya termin aldim bilmiyorum benim sürec nesil gececek bende durumum müsait olsaydi tr ye yaptirmak isterdim ama türkiye belki burdaki sigortayi karsilamiyor sanirim burda yüzde yetmisini krankasa ödüyormus sansimi denemek istedim bende benimde tüpümün biri kapali cikti dr tüp bebek tedavisi önerdi ins yüce rabbim hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz ben ikinciyi istedigim icin basvurdum hakkimizda hayirlisini versin ALLAHIM isteyen herkese hayirli evlat versin :Saruboceq:

ÇALIKUŞU arkadaşım lütfen öyle konuşma gün doğmadan neler doğar bak şimdi acın çok taze olduğu için böyle karamsarsın inan unutunca tekrar düşüneceksin hem yaşın gençmiş gerçi kaç olduğunu bilmiyorum ama kırk yaşına kadar umut var hem tıp bu konuda çok gelişti bence bütün hata senin doktorlarda şansını başka bi yerde dene derim bir defayla pes edilmez bizlerde aynı durumdayız ve siz bizden yine şanslısınız en azından eşinizde sperm var bizlerde bir tane bile yok tek çare amelyatla tüp bebek oda tutarmı tutmazmı allaha kalmış herşeye şükretmeliyiz ve biz elmizden geleni yapalım gerisi allhın taktirine kalmış sizler böyle konuşunca bizlerinde cesareti kırılıyo arkadaşım lütfen imkanın varsa bir kez daha dene ve yumurta artırıcı bitkisel ialçlar var ondan kullan bence bu defa başaracaksın allahım tez zamanda sevindirsin seni aminn

samsun da değil de ist da memorial de tedavime başladım 6.iğnemi oldum tüp bebek için.işallah iyi bir merkezde olumlu sonuçlar alırsın....

günaydın bende medicanada başladım 3, iğnemi bu gün olucam karnımdan göbek deliğinin yanından 3 parmak sayıp sağ yada sol tarafa yapıyorum iğneleri 225 poberon ya sen hangi iğneleri kullanıyosun :ecrin_bebek:

Aslihan canim benim, bende daha birkac hafta önce senin gibi heyecanliydim.
Allahim senin yolunu acik etsin. Ama ben pes etmedim, Insallah seneye türkiyede denemek istiyom Türkiyede 20 gün falan kalmam yeterlimis.
Sen benim yüzümden ümidini kirma sakin, benimki burda almanyada oldugu icin doktor hatasi oldu canim daha öncede yazmistim. Birsey sormak istersen buralardayim canim elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim. Öptüm

slm ben bu gün üye oldum bende tüp bebek istiyorum yarın iğnelere başlıcam çok heycanlıyım aranıza katılmak ve bu zor dönemi beraber aşmak istiyorum
Canim hos geldin.

Canim iyiyim cok sükür toparlandim.
Hülyacigim o arkadasinda ilk defada tuttumu canim.
Insallah 10 gün sonra hamisliginin haberini alirsin hayirlisiyla canim.

gurbetkusucugum iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim canim.
Bende birda sordum burdaki sigorta sadece avrupada yaptirirsam 50 % karsiliyo yani türkiyede hepsini kendim ödemem lazim, bence cok sacma ama kanun böylesmis.
Hayirlisiyla bizde türkiyede denemek istiyoz.
Sende kasimda baslayacakmissin canim hayirli olur Insallah

Canim benim haklisin az sükrediyoruz, dedigin gibi en azindan sperm problemi yok ama sende üzülme tip artik cok ilerledi 0 spermi olan kisilere bile tedavi ile sperm olusuyo ümidimizi kaybetmeyelim.

Çalıkuşu arkadaşım teşekkür ederim iyi dileklerin için canım.Belki senin de soğan kürü işe yarar normal yolla hamile kalırsın canım.Biliyorsun ben san hep bahsettim benim de iki tüpüm de kapalıyken oğluma hamile kaldım.Senin de olur inşallah canım.
Benim arkadaşım ilk denemesinde olmadı canım.Onlarda sorun daha farklıydı.Ama 3.denemesinde 39 yaşında hamile kaldı ve şu anda bir oğlu var onunda.

arkadaşıma her iki tüpünde tıkalı demişlerdi tam tedaviye başlamak üzereyken hamile olduğunu öğrendi darısı sizlerin başına inşallh:CüvCüv:[

Evet canim zaten sen söylediginden ben ümitlendim hülyacigim.
Insallah bitanem yaa.
Gün dogmadan neler dogar haklisin, ben sabrediyorum hülyam Insallah Rabbim banada birgün hayirlisiyla saglikli hayirli bir evlat nasip eder.
Tüm dileyenlerede tabi.

arkadaşıma her iki tüpünde tıkalı demişlerdi tam tedaviye başlamak üzereyken hamile olduğunu öğrendi darısı sizlerin başına inşallh:CüvCüv:[

Surayn Insallah canim :Saruboceq:
Sanada Rabbim dilegini en kisa zamanda verir Insallah

arkadaşlar hepinize merhaba
aranızda izmirde tedavi olan arkadaşlarım var acaba hangi hastanede tedavi olduklarını ve tavsiyelerin yazabilirler mi
şimdiden çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…