2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar siz ailenize veya eşinizin ailesine bahsettnizmi tüp bebek olayından,biz eşimle hala kimseye bişey söylemedik ama kimseyle konuşmadanda oolmuyor,acaba bahsetsemmiki,kendi kendime düşün düşün bunalıyorum bazen

bak sana birşey okuyim kimin düşündüğü ile söylediği bir olursa işte doğru insan odur.
nasıl süper dimi... yalnız taşla duvar olmaz. bu karacaoğlanınmış.
bizi pişiren acıdır gezip görmek değildir.
erdemin ödülü yolundan gidilmedikçe kazanılmaz.
ayyyyy...çok güzeller .beğendinmi civcivim nası?....güselmi?..

aslında en iyisi hiç anlatmamak antatınca onların destegini göremediğin zaman daha cok üzülüyor ve yıpranıyor insannn bence hiçç gerek yokkk çünkü ben şu an derdi çekiyorum be canımm bide onları kafaya takıpp sinir stres yapıyorummm

bizim herkes biliyor bütün çevrem..çok deneme yaptığımız için söyledik..ama bence kesin haile olduğunuzu öğrenmeden aileniz dışında kimseye anlatmayın ..nasılsın diye başlıyor hergün arıyolar kurulu saat gibi rapor ver bidaha işin yoksa..insan sakin kalıp herşey normalmiş gibi davranamıyo bidaha bekleme sürecinde canım..tabii benim fikrim bu herkese uymayabilir..

ya kusura bakmayın kızlar çok soru soruyorum belki ama peki yumurtalıklar toplanıp daha sonra spermle döllendirildikten sonra (buna transfermi deniyordu tam olarak bilmiyorum) sürekli yatıp dinlenmek falan gerekiyormuş,siz öyle yaptınızmı,eğer bu gerekiyorsa eşimin ailesine söylemem gerek,en azından kayınvalideme,çünkü o zaman yanında ilgilenecek biri lazım değilmi

geç yetişen ağaçlar en iyi yemiş verenlerdir.
her koca eşinin iyi bir kadın olup olmadığını gösteren evlilik belgesini yüzünde taşır..
zayıflar hiç bir zaman affedemez,affedebilmek güçlülere özgüdür...
ayyyy bu ne yaaa şimdi bazı affedemediklerimiz oluyo.. ben zayıfmıyım şimdi.....

bir kaç gün dinlenmelisin ağır iş yapmadan evde gezinebilirsin canım ,aranız iyiyse söyle tabii. faydası olur yemeğini işini yapsa yeter..

ne demekk canımm istediğin kadar sorabilirsinnn....biz rahatsızz olmayızz....transferden sonra ben sadece 1 gün yattımm ondan sonraa hep evde geziyorumm valla hiç kıçımın üstüne oturamadımm tabi ağır iş temizlik falan kesinlikle yok yapmıyorum yanii..bide iğne için çıkıyoırum dışarı sadece :çok üzgünüm:

bir kaç gün dinlenmelisin ağır iş yapmadan evde gezinebilirsin canım ,aranız iyiyse söyle tabii. faydası olur yemeğini işini yapsa yeter..

aramız fena değil ama tüp bebek durumunu duyunca nasıl olur bilemiyorum,birde sorun bende olduğu için birazda utanıyorum:1no2:bazen keşke eşimde sorun olsaydıda benden dolayı bunları yaşıyor olmasaydık diyorum,onun için çekiniyorum işte,ama yapacak bişey yok,sonucunda benim elimde olan bişey değil ama bu durumda ne düşünürler bilemiyorum,zaten artık torun istiyoruz diyip duruyorlar

neyse benim çıkmam lazım,kayınvalideme gidicez bu akşam,eğer bi fırsatını bulur cesaretimi toplarsam bahsederim belkide,o anki psikolojime bağlı sanırım,görüşmek üzere kızlar,çok saolun paylaşımlarınız için

ozaman bence sonuna kadar hiç bişi sölemeyin canım çünkü onlar seni daha cok üzebilirrrr.....sen kendine bakarsın allahın izniyle 2 günde yemek yapmayı ver dışardan yiyin benimde yanımda kimse yoktu bizde oyle yaptık..eşimde ameliyatlıydı ben ona baktımm o baktıı ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAC ETMESİNN

tamam anladım canım..en iyisini sen bilirsin bahsetme konusunda eşinlede konuş birlikte karar verin.adamlar biraz odun olurlar kendi aileleri sözkonusu olunca sen bilirsin tabii..
torun istiyorlarsa biraz fedakarlık yapıcaklar kuru kuruya ööle hazırdan istemekle olmuyor..sen gene rica eder gibi söyle çokda ezilip büzülme karşılarında sorun bende diye,sonuçta herşeyi veren ALLAH.DİMİ AMA BEN KAPATIYORUM KISLAR EŞİM GELİR ŞİMDİ GÖRÜŞÜRÜZ SONRA..a.s.

yok uyumadı, dışarı çıkalım diye tutturdu çıkalım dedim.görüşürüz sonra canım kimseyok galiba buralarda bye....

meinbeby demek transferin pazartesi olacak .. :1rolleyes:

Insallah hayirlisiyla hamile kalirsin cnm .. :1hug:

Cok sakin ol . Stresten felan uzak dur . Bol bol meyve- sebze yee ve aksamlari erken uyu.

Agir isler yapma ve bol su ic ..

Dilerim RABBiM hem sana ; hem bizlere (tüm isteyenlere) hayirli ve saglikli evlatlar nasip

eder :1rolleyes: Vee ins. hepimizin yüzü güler ..

amin canim Allah hepimize nasip etsin su mubarek aylarda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…