kızlar siz ailenize veya eşinizin ailesine bahsettnizmi tüp bebek olayından,biz eşimle hala kimseye bişey söylemedik ama kimseyle konuşmadanda oolmuyor,acaba bahsetsemmiki,kendi kendime düşün düşün bunalıyorum bazen
kızlar siz ailenize veya eşinizin ailesine bahsettnizmi tüp bebek olayından,biz eşimle hala kimseye bişey söylemedik ama kimseyle konuşmadanda oolmuyor,acaba bahsetsemmiki,kendi kendime düşün düşün bunalıyorum bazen
ya kusura bakmayın kızlar çok soru soruyorum belki ama peki yumurtalıklar toplanıp daha sonra spermle döllendirildikten sonra (buna transfermi deniyordu tam olarak bilmiyorum) sürekli yatıp dinlenmek falan gerekiyormuş,siz öyle yaptınızmı,eğer bu gerekiyorsa eşimin ailesine söylemem gerek,en azından kayınvalideme,çünkü o zaman yanında ilgilenecek biri lazım değilmi
ya kusura bakmayın kızlar çok soru soruyorum belki ama peki yumurtalıklar toplanıp daha sonra spermle döllendirildikten sonra (buna transfermi deniyordu tam olarak bilmiyorum) sürekli yatıp dinlenmek falan gerekiyormuş,siz öyle yaptınızmı,eğer bu gerekiyorsa eşimin ailesine söylemem gerek,en azından kayınvalideme,çünkü o zaman yanında ilgilenecek biri lazım değilmi
bir kaç gün dinlenmelisin ağır iş yapmadan evde gezinebilirsin canım ,aranız iyiyse söyle tabii. faydası olur yemeğini işini yapsa yeter..
aramız fena değil ama tüp bebek durumunu duyunca nasıl olur bilemiyorum,birde sorun bende olduğu için birazda utanıyorum:1no2:bazen keşke eşimde sorun olsaydıda benden dolayı bunları yaşıyor olmasaydık diyorum,onun için çekiniyorum işte,ama yapacak bişey yok,sonucunda benim elimde olan bişey değil ama bu durumda ne düşünürler bilemiyorum,zaten artık torun istiyoruz diyip duruyorlar
kıslar kimse yokmuu.....gittinizmi sizdee....
meinbeby demek transferin pazartesi olacak .. :1rolleyes:
Insallah hayirlisiyla hamile kalirsin cnm .. :1hug:
Cok sakin ol . Stresten felan uzak dur . Bol bol meyve- sebze yee ve aksamlari erken uyu.
Agir isler yapma ve bol su ic ..
Dilerim RABBiM hem sana ; hem bizlere (tüm isteyenlere) hayirli ve saglikli evlatlar nasip
eder :1rolleyes: Vee ins. hepimizin yüzü güler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?