2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kizlaaaaaaarrrrrrrr ben geldiimmm ama kimsecikler kalmamis (( anca bu saatte oturabildim ne yapayim pisler sizi:dilcikar::dilcikar: tavuk gibi erkenden yatmissiniz...klava:

sen çalıştın galiba bugün canım bizde civciv le lafladık sonra benim kocanın canı sıkıldıda onu gezdirmeye çıktık gelince açtım bende ...sen nasılsın iyimisin?..

bu çalışma tempon sen hamile kalıncada devam edicekmi böyle ..o zaman dinlenmen gerekince nolcak bööle...kıyamam ben.......sana........yerimseniben.....:1closedeyes:

bu çalışma tempon sen hamile kalıncada devam edicekmi böyle ..o zaman dinlenmen gerekince nolcak bööle...kıyamam ben.......sana........yerimseniben.....:1closedeyes:

cok zor canim dusururum bebegi agir seyler kaldiriyoruz isyerinde cogu zaman....daha kolay yerlerde calismam lazim yada isten cikmam....

zeynepcim hadi bakalım haberlerini bekliyorum. sen görürsün inşallah bebeklerini.ben şimdilik iyiyim. 2 gündür aş dönmem var sadece. sırt ağrısı da oluyo bazen o kadar. iğneler olmasa bunlar hiç önemli değil de kalça diye bişey kalmadı yaa. süzgeç oldum valla. sen de hala devam ediyormusun iğneye? seninkinin adı ne? benimki progynex. öldürdü beni. senin hamileleik nasıl gidiyor?

raporsuz tüp bebek yaptırmak ortalama kaça maloluyor arkadaşlar.ben 2.aşılamamdada olmayınca 3.yaptırmayıp tüp bebek yapsam diyorum ama ne dersiniz

niye bu aşamaları geçmek istiyorsun anlıyamadım,bence iyi bir dr bulup onda devam etmelisin buda çok zor biliyorum,çok iyi denilen bir dr bile bazen bize iyi gelmiyor,fiyatlar merkezlere göre değişiyor birde kullanılan ilaçların miktarına göre artıp azalabiliyor.ortalama fiyatlar 3milyar merkez alsa 2milyar ilaçlar desek 5 gibi filan artabilir azalabilirde ortalama bu civarlarda canım, sen yinede araştır,netteki sitelerinden tel no larını arayıp sorabilirsin.kolay gelsin canım,hakkında hayırlısı olsun...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…