pis cadi gittinmi nittin???
niye bu aşamaları geçmek istiyorsun anlıyamadım,bence iyi bir dr bulup onda devam etmelisin buda çok zor biliyorum,çok iyi denilen bir dr bile bazen bize iyi gelmiyor,fiyatlar merkezlere göre değişiyor birde kullanılan ilaçların miktarına göre artıp azalabiliyor.ortalama fiyatlar 3milyar merkez alsa 2milyar ilaçlar desek 5 gibi filan artabilir azalabilirde ortalama bu civarlarda canım, sen yinede araştır,netteki sitelerinden tel no larını arayıp sorabilirsin.kolay gelsin canım,hakkında hayırlısı olsun...a.s.
cevabın için teşekkür ederim.ben bankacıyım ve şu an iş yoğun eleman az sene sonuna kadar da böyle olacak gibi.2 aşılama da olumsuz olunca insan ister istemez 3.den birşey beklemiyor.yaşadığımız psikolojik zorluk ve maddiyat da cabası işten izin almak kolay olmuyor.benim problemim tek tüpün kapalı olması.başka bir sorun gözükmüyor.müdür kimse bebek yapmayı düşünmesin bu aralar dedi.rapor çıkartınca da müdürün onayı ile genel merkezden onay almam gerekecek.tüm bunlar beni çok geriyor ve yıllık izindeyken raporsuz tüp bebek yaptırmak için sordum soruyu.eylül de iznim var da.bu ay dinlenmedeyim
cevabın için teşekkür ederim.ben bankacıyım ve şu an iş yoğun eleman az sene sonuna kadar da böyle olacak gibi.2 aşılama da olumsuz olunca insan ister istemez 3.den birşey beklemiyor.yaşadığımız psikolojik zorluk ve maddiyat da cabası işten izin almak kolay olmuyor.benim problemim tek tüpün kapalı olması.başka bir sorun gözükmüyor.müdür kimse bebek yapmayı düşünmesin bu aralar dedi.rapor çıkartınca da müdürün onayı ile genel merkezden onay almam gerekecek.tüm bunlar beni çok geriyor ve yıllık izindeyken raporsuz tüp bebek yaptırmak için sordum soruyu.eylül de iznim var da.bu ay dinlenmedeyim
merhaba canım öncelikle kolay gelsin diyerek başlayayım zor ve biraz sıkıntılı bir süreç olduğu için iznini kullanmak en mantıklısı bende öyle yaptım temmuz ayında iznimi aldım ve bir ayda tüp bebek işini aradan çıkardım şimdi sonuç bekliyorum aslında bugun test günüm ama pazartesi test yaptıracam sanada bol şans diliyorum allah yardımcın olsun.
merhaba canım öncelikle kolay gelsin diyerek başlayayım zor ve biraz sıkıntılı bir süreç olduğu için iznini kullanmak en mantıklısı bende öyle yaptım temmuz ayında iznimi aldım ve bir ayda tüp bebek işini aradan çıkardım şimdi sonuç bekliyorum aslında bugun test günüm ama pazartesi test yaptıracam sanada bol şans diliyorum allah yardımcın olsun.
mislinacım nerde yaptırdın drun kimdi sanırım daha önce anlatmıştın bana ama epey oldu görünmüyosun ben hatırlıtamadım canım sorun değilse yazarmısın..
slm pink rose ve celine 07 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim pazertesi test yaptırma konusunda eşim ısrarlı bana üç embriyo transfer edildi eşim ikiz olaması ümidi ile pazartesine bekletiyor kandaki hormon düzeyin daha yüksek çıkar diyor. birazda ben korkuyorum o yüzden bekliyoruz
kızlarbugün gidip keseyi gördük çok şükür Allah'a.2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorum.Allah herkese nasip etsin..
kızlarbugün gidip keseyi gördük çok şükür Allah'a.2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorum.Allah herkese nasip etsin..
teşekkür ederim iyi dileklerin için.inşallah güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle.
şimdi sana yazı yazdım da buraya geldim sen burdamısın ,çok sevindim canım darısı başımıza..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?