2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cevabın için teşekkür ederim.ben bankacıyım ve şu an iş yoğun eleman az sene sonuna kadar da böyle olacak gibi.2 aşılama da olumsuz olunca insan ister istemez 3.den birşey beklemiyor.yaşadığımız psikolojik zorluk ve maddiyat da cabası işten izin almak kolay olmuyor.benim problemim tek tüpün kapalı olması.başka bir sorun gözükmüyor.müdür kimse bebek yapmayı düşünmesin bu aralar dedi.rapor çıkartınca da müdürün onayı ile genel merkezden onay almam gerekecek.tüm bunlar beni çok geriyor ve yıllık izindeyken raporsuz tüp bebek yaptırmak için sordum soruyu.eylül de iznim var da.bu ay dinlenmedeyim

canım kolay gelsin zor bir süreç seni bekliyor,çalışma temposuda katarsak epey yorulacaksın ama değer hepsine değer canım kendini en iyi hissettiğin dönemde başlamalısın,kolay gelsin ALLAHişlerini rast getirsin canım..:1hug:

kızlarrr nerdesiniiizzzzz...kimseler yokmuu...mehay işemi gittiinn kıss..civcivv sen nirdsinn....
Çok üzgünüm çoook
tatlicadiarzu laelaelaelaelae ......

kızlar iwy7 den hala haber yokmu,sonucunu öğrenmemişmidir hala,bugün öğrenecekti,noldu acaba,ya inşallah pozitif sonucuyla gelir

merhaba canım öncelikle kolay gelsin diyerek başlayayım zor ve biraz sıkıntılı bir süreç olduğu için iznini kullanmak en mantıklısı bende öyle yaptım temmuz ayında iznimi aldım ve bir ayda tüp bebek işini aradan çıkardım şimdi sonuç bekliyorum aslında bugun test günüm ama pazartesi test yaptıracam sanada bol şans diliyorum allah yardımcın olsun.

arkadaşlar hepinizin hızına hayranım birgün de kaç sayfa ilerliyorsunuz takipte zorlanıyorum. ben bu yaşıma kadar hiç böyle hızlı bir site görmedim .ellerinize sağlık aynı hızla yola devam,hızınıza yetişemesemde takipteyim . birde şu çocuk yapma konusunda hızlı olsak çok süper olacak .

mislina duygu neden bugün test yapmıyorsun canım, inşallah pozitif sonucunu alırsın ama burda bizede haber ver hemen olurmu,ben daha 2 hafta sonra tüp bebeğe başlıcam ama burdaki arkadaşların sonuçlarını kendi sonucummuş gibi heyecanla bekliyorum,,yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin,inşallah allah gönlüne göre verir,dualarım seninle

slm canım,iyi sabredeceksen pazartesiye kadar bravo valla canım bende çok heyecanlandım şimdi ,hadi bakalım ptesi hayırlı haberleri bekliyoruz...gamyoncuiremsu

slm pink rose ve celine 07 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim pazertesi test yaptırma konusunda eşim ısrarlı bana üç embriyo transfer edildi eşim ikiz olaması ümidi ile pazartesine bekletiyor kandaki hormon düzeyin daha yüksek çıkar diyor. birazda ben korkuyorum o yüzden bekliyoruz

mislinacım nerde yaptırdın drun kimdi sanırım daha önce anlatmıştın bana ama epey oldu görünmüyosun ben hatırlıtamadım canım sorun değilse yazarmısın..

kızlarbugün gidip keseyi gördük çok şükür Allah'a.2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorum.Allah herkese nasip etsin..

mislinacım nerde yaptırdın drun kimdi sanırım daha önce anlatmıştın bana ama epey oldu görünmüyosun ben hatırlıtamadım canım sorun değilse yazarmısın..

canım ben malatyada Doğufertil tüp bebek merkezinde yaptırdım yıllık iznimi alıp gittiğim için sizi uzun süre takip edemedim doktorum uğraş uçar dı eşimde sperm azlığı vardı benden 17 yumurta aldılar 8 'i döllendi 3' ünü transfer ettiler 5' ini dondurduk şimdi bekliyoruz a.s.

canım hakikaten çok sabırlısın ve Allah bu sabrının,çabalarının sonucunu sana verir inşallah,Allah gönlüne göre versin canım,sonucunu heyecanla bekliyoruz,bizi merakta bırakma olurmu,hamiş haberlerini almak çoooooooooook mutlu ediyor

bu arada buğdayzeynepcim seni burdada tebrik ediyorum canım,hayırlı olsun,Allah nazarlardan saklasın canım,sağlıkla kucağına al inşallah bebişini2 hafts sonra kalp atışı haberinide hayırlısıyla burdan alırız inşallah canım

teşekkür ederim iyi dileklerin için.inşallah güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle.

teşekkür ederim iyi dileklerin için.inşallah güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle.

çesacım diğer topikte yazmıştım sana öncelikle geçmiş olsun,hakkında hayırlısı olsun canım,Allah gönlüne göre versin . ben yeniyim,tecrübemde yok,yeni başlıcam Allah izin verirse ama canım neden aşılama ile zaman geçiriyorsun,tüp bebekde başarı şansı daha yüksek değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…