2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

çok teşekkür ederim canım.İnşallah sizler de en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu.ben inanamıyorum ki hala.

canım senin kaçıncı denemende oldu?bu kadar çok isteyip çaba sarfettikten sonra gerçekten en çooooooook istediğinin gerçekleşmesi insana inanılmaz gelir herhalde gerçekten,ama kucağına aldıktan sonra gerçekten inanacaksındır,hele bide gece ağlamaları ve uykusuzlukların başlasın o zaman görürsün gerçekmi değilmi:CüvCüv:

canım çok şükür gördük keseyi.bebekler deil ama bebek gördük.tek kese var çok şükür.bende ilaçlara devam.aynı senin kullandığın iğneyi kullanıyorum.benim kalça da dlik deşik oldu.ayrıca crinone jel kullanıyorum.bir de beyaz bir ilaç var onu kullanıyorum.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor.onu da duyduktan sonra çok rahatlayacağım inşallah.19.03.2009 doğum tarihi dedi doktorum.kimseye söz vermeyin o güne die espri de yaptı.ilaçları kalp atışını duyana kadar kullan dedi.ondan sonra sanırım kullanmayacağız.inşallah sen de görürsün keseleri canım.senin ikiz bence.Allah gönlüne göre versin canım.hayırlı haberlerini bekliyorum.

canım benim 7,5 yıldır olmuyordu.2 aşılama denedim olmadı.bu 2. micro denememde oldu çok şükür.bebeğim sağlıklı bir şekilde doğsunda ben razıyım uykusuz gecelere.eşim sağolsun o bana bırakmaz zaten.ben uyurum o bakar.ben sadece emzirme kısmı ile ilgilenirim sanırım.inşallah sen de en kısa sürede kavuşursun meleğine.

teşekkür ediyorum canım iyi dileklerinea.s.dualarımız sen ve bebişinle,sonucunda olsunda ben yıllaaaaaaaaaaaaaarca beklemeye razıyım,Allah hepimize tattırsın annelik duygusunu hayırlısıyla

ayy hepsi toplanmışş burdalarr ya beni merakk edenn yok muu ((

bu arada kıslar İWY 7 DEN HABERİ OLAN VAR MI?? İNŞ POZİTİF SONUÇ ALIRDA BENİMDE UMUDUM OLURR (

bu arada kıslar İWY 7 DEN HABERİ OLAN VAR MI?? İNŞ POZİTİF SONUÇ ALIRDA BENİMDE UMUDUM OLURR (

nerelerdesin civcivimmm........ben çok merak ettim...........mehay hiç etmedi......döv onu .....döv..........döv..döv....Çok üzgünüm çoook :smiley-cool:

civciv1981 inan bende çatlıcam burda,niye hala bi haber çıkmadıki bu kızdan,ya böyle cevaplar gecikince kötü bişeymi var diye endişeleniyor insan,umarım pozitif haberini alırda rahatlarız

civciv1981 inan bende çatlıcam burda,niye hala bi haber çıkmadıki bu kızdan,ya böyle cevaplar gecikince kötü bişeymi var diye endişeleniyor insan,umarım pozitif haberini alırda rahatlarız

CANIM ONUN EVİ BİRAZ HASTANEYE UZAKTI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAMM İNŞ KÖTÜ BİŞEY YOKTUR TABİİ DUR BAKALIMM BİRAZDA SABIRR İNŞALLAH BİRAZDAN HALAY CEKERİZZ :teytey:

bende merak ettim iwy i bu gün alcaktı sonucu demek hııımmmm ,hadi hayırlı sonuçlarla gelirde seviniriz İNŞALLAH..

üzülme sen benim güsel civcivim üzülme ağlama sakınnn..kim ağlatmış benim hamiş civcivimi
...yani çarşamba hamiş olcek civcivimiii......düverim onu beennnnnnn.....:CüvCüv:
a.s. yerimseniben

:roflol::roflol::roflol: dur kıss az kaldıı çrş günü belli olsun inş mutlu yapacammm:dance::dance:

aayyyyyyyyyyyyyy...........kızııımmmmmmm...sen beni deli yapçan var yaaaaaa...........
nolcek çarşamba değiştirtcen tamam anladımmm...ya olmazsa nolcek....değiştirmicenmii....zaaten daha da çok sigara iççen bunuda biliyomm...
olmaz öyle değişime günü beklemeden başlamalısıııınnnnnnnnn......
ki beklediklerin olsuuuuunnnnnnnnnnnnn.........tamammı canıııımmmmmmmmm....
tamamsa tamam de canıııımmmmmmmm...

:roflol::roflol::roflol: tamam canımmmmm:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…