amin canim amin ......cok sevindim...
çok teşekkür ederim canım.İnşallah sizler de en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu.ben inanamıyorum ki hala.
zeynepcim hadi bakalım haberlerini bekliyorum. sen görürsün inşallah bebeklerini.ben şimdilik iyiyim. 2 gündür aş dönmem var sadece. sırt ağrısı da oluyo bazen o kadar. iğneler olmasa bunlar hiç önemli değil de kalça diye bişey kalmadı yaa. süzgeç oldum valla. sen de hala devam ediyormusun iğneye? seninkinin adı ne? benimki progynex. öldürdü beni. senin hamileleik nasıl gidiyor?
canım senin kaçıncı denemende oldu?bu kadar çok isteyip çaba sarfettikten sonra gerçekten en çooooooook istediğinin gerçekleşmesi insana inanılmaz gelir herhalde gerçekten,ama kucağına aldıktan sonra gerçekten inanacaksındır,hele bide gece ağlamaları ve uykusuzlukların başlasın o zaman görürsün gerçekmi değilmi:CüvCüv:
canım benim 7,5 yıldır olmuyordu.2 aşılama denedim olmadı.bu 2. micro denememde oldu çok şükür.bebeğim sağlıklı bir şekilde doğsunda ben razıyım uykusuz gecelere.eşim sağolsun o bana bırakmaz zaten.ben uyurum o bakar.ben sadece emzirme kısmı ile ilgilenirim sanırım.inşallah sen de en kısa sürede kavuşursun meleğine.
ayy hepsi toplanmışş burdalarr ya beni merakk edenn yok muu((
bu arada kıslar İWY 7 DEN HABERİ OLAN VAR MI?? İNŞ POZİTİF SONUÇ ALIRDA BENİMDE UMUDUM OLURR(
kızlarbugün gidip keseyi gördük çok şükür Allah'a.2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorum.Allah herkese nasip etsin..
ayy hepsi toplanmışş burdalarr ya beni merakk edenn yok muu((
bu arada kıslar İWY 7 DEN HABERİ OLAN VAR MI?? İNŞ POZİTİF SONUÇ ALIRDA BENİMDE UMUDUM OLURR(
nerelerdesin civcivimmm........ben çok merak ettim...........mehay hiç etmedi......döv onu .....döv..........döv..döv....Çok üzgünüm çoook :smiley-cool:
civciv1981 inan bende çatlıcam burda,niye hala bi haber çıkmadıki bu kızdan,ya böyle cevaplar gecikince kötü bişeymi var diye endişeleniyor insan,umarım pozitif haberini alırda rahatlarız
:mymeka::mymeka: GEBERTİCEMMM ONU ZATENNN NERDE BU :tomato::tomato:
:lepi: laelaelaelaelaekafamçokkarıştı gebert ha şöööleee....laelaelaelaelae
üzülme sen benim güsel civcivim üzülme ağlama sakınnn..kim ağlatmış benim hamiş civcivimi
...yani çarşamba hamiş olcek civcivimiii......düverim onu beennnnnnn.....:CüvCüv:
a.s. yerimseniben
döv onu dövvvsenağlamasenağlamasenağlama
eveeettttttttt...gelsin o döverim onuuuuu...önce onuu sonraaaaa şu korkuluyu diiştirmezsennnn seniiii..........
:roflol::roflol::roflol: dur kıss az kaldıı çrş günü belli olsun inş mutlu yapacammm:dance::dance:
aayyyyyyyyyyyyyy...........kızııımmmmmmm...sen beni deli yapçan var yaaaaaa...........
nolcek çarşamba değiştirtcen tamam anladımmm...ya olmazsa nolcek....değiştirmicenmii....zaaten daha da çok sigara iççen bunuda biliyomm...
olmaz öyle değişime günü beklemeden başlamalısıııınnnnnnnnn......
ki beklediklerin olsuuuuunnnnnnnnnnnnn.........tamammı canıııımmmmmmmmm....
tamamsa tamam de canıııımmmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?