2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

:roflol:teşekkürler canım civcivim,,,seni yaramas civciv seni kıs bula bul küstahımı buldun....................
neyse korkuluktan iyidir...canım beniiimmmm.........
valla bööle şakaşıyoruz da diğer arkadaşlara ayıp olmuyodur inşallah...
kızlar ben böle avrupa yakasındaki selin diilim yanlış anlamayın....tamammı canlarım....
:içelim: :sm_cool:

aaa ama olmaz kii yaa sanada ruh hali begendiremiyoruzzz :mymeka::mymeka:

napıyosun kendini yormuyosun değilmi ev işleri yemek falan derken dikkat et ani hareketler yapma..
moralini hiçbirşeyin bozmasına izin verme canım tamammı

Ya ümitsizsiniz
Ya da ümit sizsiniz.
Ya çaresizsiniz
Ya da çare sizsiniz.
Behçet Necatigil.

Aynı dili konuşanlar değil
Aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.
Mevlana
nasıl kıslarrr güzelmi beni çok etkiliyor böyle sözler.....

napıyosun kendini yormuyosun değilmi ev işleri yemek falan derken dikkat et ani hareketler yapma..
moralini hiçbirşeyin bozmasına izin verme canım tamammı

yok canım hiç bi iş yapmıyorum valla bu 10 gündürr ohh ekmek elden su golden kardesim yanımda o bakıyoo bana iyi oluyo böle boş boş oturmakk be sırnaşık şeysırnaşık şey

bencede çok guzel canım söyleyenin agzına saglıkkk

ya bu cadalozz ıwy7 hani ilk önce bize haber verecek tii bak saat kaç oldu hala yok ortada çatladık burda meraktan yaa ((

oo sende iyi gezmeye alıştıı hee her gece her gece bu zilli mehay yok hala ortalıkta yaw

napem yaaa kocam gezmek istiyo hep pc başında yım diye biraz bozuluyo sanki belli etmemeye çalışıyor bende kızmasına fırsat vermemek adına ona uyuyorum işte bööle cancağzım...:smiley-cool:

evet yaa hiç sorma akşama kadar nette poker oynuyorumm :)))

iştee anladım ben zaten bööle cevaplar geç geç geliyooo hıııııııı tamam demek oyun oynuyosuuunnnnnnnnn........ceza geliyo bak ona göreeeeeeeeeeeeeee...........heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................şakkıdı

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: hehehhe ay napammm başka bi bi fikrin var mı zaman geçirmek içinn:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…