2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehay ben varım canım bende tüpbebeğe geçtim biliyorsun dondurulmuşlar için tedavi görüyordum ama yumoşlarım sağlıklı değillerdi oyüzden tedavimiz iptal oldufisfisfis bende sizdenim artık yerimseniben

pelly cim ne oldu toplandimi yumurtalarin?kac tane toplandi kaci kaliteli cikti???

selam kızlar, eve yeni geldik. 10 yumurta toplandı. hepsi iyi dedi doktor ama kalitelerini ve kaç tane döllendiğini yarın sabah arayıp bildirecekler. Lokal anestezi ile oldum. Ağrı yoktu ama herşeyi hissettim. şimdi adet sancısı gibi sancım var ama iyiyim.

yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu

kizlar cogaliyoruz gitgide :))

evet canim biliyorum....umarim yuzun guler bu sefer hepimizin insallah!!!

hadi gecmis olsun canim...sanirim transfer pazartesi olucak oyle degilmi???aci cekmemene sevindim....

yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu

kizlar cogaliyoruz gitgide :))
mehay şu an tedaviye başlayanları işaretlesen aşılama tüp vs yazsan pek güzel olacak ellerine sağlık şimdiden

kızlar benim transferim bugündü. 3 embriyo transfer edildi. 3 tane de donduruldu. Test günüm 14 haziran. 1 hafta raporluyum, evde yatacağım. Sonra 5 gün işe gideceğim. Heyecanlı ama huzurlu hissediyorum.

İmerhaba hanımlar yazılarınızı uzun süredir takip ediyorum aranıza yeni katıldım bende mayıs ayında aşılama yaptırdım malesef sonuç alamadım tüp bebek tedavisine başlmayı düşünüyorum iyi geceler.

Selam kızlar
Bende 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim.Şu sıralar rapor için uğraşıyorum cuma günü heyete girecek dosyamız bakalım neye karar verecekler.Raporu alırsak temmuzda tüp bebek yaptıracağız.
Ayrıca tüp bebek yaptıranlara bi sorum olacak.Tüp bebeği raporlu yaptırırsak ödemeyi dahamı az yapıcaz yoksa raporsuzlarla aynı parayı ödeyip farkı ssk dan daha sonramı alıcaz

Rapor Alirsan Tüp Bebeği özel Bi Merkezden Bile Yaptirsan Tüpbebek ücretinden 1240 Ytl Indirim Oluyor Ve Ssk Tüpbebek Ilaçlarinin %80 Nini ödüyor Sen Ilaç ücretinin Sadece %20lik Kismni ödüyorsun
Rapor Iyi Avantaj
Benimde Son Aşilamanin 14.gunun Tutmazsa Bende Rapor çikarticam Ama Sen Hangi Hastaneye Başvurdun Rapor Için
Ben Aşilamalarimi özelde Odum Senindemi Oyleydi...

slm kızlar bende temmuzda yaptırcam microenjeksiyonu bu ay nedense dogum kontrol kullanıcam temmuzun 10 da ignelere baslıcam hakkımızda hayırlısı olsun benide temmuz listesine ekleyin inş. arka arkaya güzel haberler vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…