pelly cim ne oldu toplandimi yumurtalarin?kac tane toplandi kaci kaliteli cikti???
kizlar kimse yokmu hala???nerdesiniz???
mehay ben varım canım bende tüpbebeğe geçtim biliyorsun dondurulmuşlar için tedavi görüyordum ama yumoşlarım sağlıklı değillerdi oyüzden tedavimiz iptal oldufisfisfis bende sizdenim artık yerimseniben
bende burdayım....... :teytey: :teytey: herkese merhaba.... a.s.
selam kızlar, eve yeni geldik. 10 yumurta toplandı. hepsi iyi dedi doktor ama kalitelerini ve kaç tane döllendiğini yarın sabah arayıp bildirecekler. Lokal anestezi ile oldum. Ağrı yoktu ama herşeyi hissettim. şimdi adet sancısı gibi sancım var ama iyiyim.
mehay şu an tedaviye başlayanları işaretlesen aşılama tüp vs yazsan pek güzel olacak ellerine sağlık şimdidenyaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
kizlar cogaliyoruz gitgide :))
pelly mehayın listesindeki ilk hamilemiz sen olacaksın büyük ihtimal hadi ayağını sürü de gel
mehay şu an tedaviye başlayanları işaretlesen aşılama tüp vs yazsan pek güzel olacak ellerine sağlık şimdiden
yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı mikroenjeksiyon uzun protokol 28 mayıs(başlangıç)
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
ben kendi bilgilerimi ekledim :)
bende ekledimmmmm..dua edin hamiş adaylarınayaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1
gamze-su
tulipe
aktuel
nestle76-transfer sonrası 1.gün
adayadayı mikroenjeksiyon uzun protokol 28 mayıs(başlangıç)
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
ben kendi bilgilerimi ekledim :)
selam Kızlar
Bende 3 Aşılamadan Sonra Tüp Bebek Yaptırmaya Karar Verdim.şu Sıralar Rapor Için Uğraşıyorum Cuma Günü Heyete Girecek Dosyamız Bakalım Neye Karar Verecekler.raporu Alırsak Temmuzda Tüp Bebek Yaptıracağız.
Ayrıca Tüp Bebek Yaptıranlara Bi Sorum Olacak.tüp Bebeği Raporlu Yaptırırsak ödemeyi Dahamı Az Yapıcaz Yoksa Raporsuzlarla Aynı Parayı ödeyip Farkı Ssk Dan Daha Sonramı Alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?