ahh canımm yaa ben sabah 9 da kalktım yaptımm ama dayanamadımm yine yattımm ...ama sonuçta bişi çıkmadı yani negatiff henüz üzülmedim inşallah kanda çıkar :1no2::1no2:
kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım ve sonuç: hamileyim.
slm kızlar. bugün bebeklerimi gördüm çok şükür. tam 3 taneeee...... allahım yardım et...
HEPİNİZİN KANDİLİNİ KUTLARIM. ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN, TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH...AMİNNNNNNNNNN...
Canim ben iğneye gidiyorum birazdan dönerim şimdilikkk goruşmek üzere öpüyorum çokkk
kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:
canım benim senin için cok sevindim bende seni merak ediyordum kızlara soruyordum mehayın tedavi süreci belli olacaktı ne oldu diye artık biraz daha rahatlamışsındır şimdi hep beraber gün saymaya başlarız ::dance:
kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:
canim uzulme zaten testi erken yaptin normal negatif cikmasi sansini denemis oldun asil test yarin ....ben cok gec ogrenicem sonucu yaa...:çok üzgünüm:
ne ignesi bunlar canim unuttum....
anam ben geldim yine kimse yok ortada...... simdi gidicem arkamdan girersiniz hepiniz... :)))))
kimse gelmedi madem bende cikiyorum...kizlar dun gece saat 3.5 a kadar uyuyamadim 3.5 da uyudum ve 5 te kalkip ise gittim 1.5 saatlik bir uykuyla duruyorum gerisini siz dusunun ayakta zor duruyorum(
cıvcıvım canım nasılsın görüşemedık kac gundur kandılın mubarek olsun canım kızlar bu akşam hep birbirimiz icin dua edelım
canım çok tşk ederim iyiyim şükürler olsunn sen nasılsın yoktun kaç gundur...senin resimlerine baktık gecen pink rose y le beraber :)) seninde kandilin mübarek olsun allahım dualarını kabul etsin canımm:1hug:
hehe pek güzelim demi maşallah deseydınız :roflol: canım ablam geldı bana mısafır onunla gezıyoruz ondan bu aralar pek gıremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?