2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:

ahh canımm yaa ben sabah 9 da kalktım yaptımm ama dayanamadımm yine yattımm ...ama sonuçta bişi çıkmadı yani negatiff henüz üzülmedim inşallah kanda çıkar :1no2::1no2:

canim uzulme zaten testi erken yaptin normal negatif cikmasi sansini denemis oldun asil test yarin ....ben cok gec ogrenicem sonucu yaa...:çok üzgünüm:

ne diyosunnnn:1shok::1shok: bebeklerin demek ha ayyy canim Allah bagislasin ucunude sana....:teytey:

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________30 temmuz sonuc
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama____________________11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tup bebek uzun protokol_______ 8 temmuz baslangic
galetea79________________tup bebek___________________24 temmuz sonuc
iwy7____________________tup bebek___________________26 temmuz sonuc
violetx__________________ tup bebek____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07_________________tup bebek kisa pro.____________agustos baslangic
pink rose________________tup bebek____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

veeee iste bir hamis dahaaaaa!!!!! :))):teytey::teytey::hooray:

kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:

canım benim senin için cok sevindim bende seni merak ediyordum kızlara soruyordum mehayın tedavi süreci belli olacaktı ne oldu diye artık biraz daha rahatlamışsındır şimdi hep beraber gün saymaya başlarız ::dance:

kimse gelmedi madem bende cikiyorum...kizlar dun gece saat 3.5 a kadar uyuyamadim 3.5 da uyudum ve 5 te kalkip ise gittim 1.5 saatlik bir uykuyla duruyorum gerisini siz dusunun ayakta zor duruyorum (

evet canim yaa rahatlamammi hemde nasil....artik umutlanabilirim:dance:

:teytey::teytey::teytey: bak gordun mu gunler ne kadar cabuk geciyorr hele sayılı gun daha da bi çabuk gecerr ....eylul 18 de cabuk gelir yeterki sen stres yapma rahat ol canım bak mubarek kandil gunu ne guzel haber almışsın senin adına cok sevindim canım hakkında hayırlı olur inşallahh ŞenizŞeniz

canim uzulme zaten testi erken yaptin normal negatif cikmasi sansini denemis oldun asil test yarin ....ben cok gec ogrenicem sonucu yaa...:çok üzgünüm:

canımsın tr ye olsan arar söylerdim sana sonucu ama malesef fransayıda arıyamam çok para yazar :roflol::roflol: eger istersen tel no ver msj atarım tatlımm merakta kalmazsınn :roflol::roflol:

kimse gelmedi madem bende cikiyorum...kizlar dun gece saat 3.5 a kadar uyuyamadim 3.5 da uyudum ve 5 te kalkip ise gittim 1.5 saatlik bir uykuyla duruyorum gerisini siz dusunun ayakta zor duruyorum (

canımm benimm kıyamam sanna aa bunlar seni çok yoruyor yaww Kötü KazenKötü Kazen neyse hamişlikte acısını çıkartırsın gun boyu yan gelip yatarsın tatlımmm :sm_cool::sm_cool:

cıvcıvım canım nasılsın görüşemedık kac gundur kandılın mubarek olsun canım kızlar bu akşam hep birbirimiz icin dua edelım

cıvcıvım canım nasılsın görüşemedık kac gundur kandılın mubarek olsun canım kızlar bu akşam hep birbirimiz icin dua edelım

canım çok tşk ederim iyiyim şükürler olsunn sen nasılsın yoktun kaç gundur...senin resimlerine baktık gecen pink rose y le beraber :)) seninde kandilin mübarek olsun allahım dualarını kabul etsin canımm:1hug:

hehe pek güzelim demi maşallah deseydınız :roflol: canım ablam geldı bana mısafır onunla gezıyoruz ondan bu aralar pek gıremıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…