2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

veeee iste bir hamis dahaaaaa!!!!! :))):teytey::teytey::hooray:[/QUOTE]

mehaycımm maşallahh hamişler coğaldııı yarabbiimm bu mubarek gunde beni de onların arasına yazsınn inşallahh
darısı hepimizin başına inşallahh

yüce rabbim sizleri nazarlardan korusun kucagınıza almayıda nasip etsin inşallaha.s.a.s.

canımsın tr ye olsan arar söylerdim sana sonucu ama malesef fransayıda arıyamam çok para yazar :roflol::roflol: eger istersen tel no ver msj atarım tatlımm merakta kalmazsınn :roflol::roflol:

tamam canim mesaj at bana numarami vericem iste olurum o saatte ben ama bakarim telefonuma....mesaj gonderince cok az kontur gidiyor zaten tr kadar hemen hemen....

amin canim senide eklemeye az kaldi pembe listeyea.s.

günaydın kıslar..nasılsınız bu gün bakem ,bugün civcivimin test günüüü,hayırlı bi gün yanii.....
bu gün hayırlı haberler alırız İNŞALLAH........

kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:

mehaycım hayırlı olsun canımtedavi günün belli olmuş ,hayırlısıyla başla bayrama hamile olursun İNŞALLAH..:1hug:..
seherim gördüm seni kıs güzel hatunmuşsun vallahi fıstık..a.s..
hiç birimize nazar değmesin canlarım..kıs civciv yoksun tahlilemi gittin. hadi sevinces az kaldıııı.......a.s.

insallah canim bayram hediyesi almis olurum :)) su resimleri bulamadim nerden giriliyor bursa bulusma resimlerine ???

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________30 temmuz sonuc
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama____________________11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tup bebek uzun protokol_______ 8 temmuz baslangic
galetea79________________tup bebek___________________24 temmuz sonuc
iwy7____________________tup bebek___________________26 temmuz sonuc
violetx__________________ tup bebek____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07_________________tup bebek kisa pro.____________agustos baslangic
pink rose________________tup bebek____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfyly's'________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

vee yine yeniden bir hamisiiiiiissssssssss :))):teytey::teytey::hooray:

buluşmalar aktiviteler bölümünde kk nın başlarında bursalılar buluşuyorda canım,civcivden ses yokmu ben birazdan evden çıkıcam akşama gelirim artık meraktan ölcem kıssss.....

pink rose canım çok saol. işte ne biliyim birden çok şaşırdım. üçüz hamileliğin zorluğunu düşündüm,dr. un benden bi şeçim yapmamı isteme ihtimalini düşündüm ve içim cız etti inan. inşallah böyle birşeye gerek kalmaz.

mehaycım saol canım. ben istedim bir bebek allah verdi 3 bebek... senin tedavinde hayırlı olur inş. başlamak başarmanın yarısıymış. hadi bakalım önün açıldı, gerisi de gelir inşalllah.

civcivcim senin de haberlerini bekliyoruz.inşallah hakkında hayırlısı olsun canım.bu gün geçmek bilmez artık...acele et hadi......

mehaycım merhabalar görüşemedik özledim valla sürekli yattığım için bide halsizlik oluyor sıcakta ayrı bir sorun senin durumlar nasıl

yaz hamişleri hepinizi kutluyorum allah tamamına erdirsin bekleyenlerin allah yardımcısı olsun bu arada benimde 7 haftalık oldu

yaz hamişleri hepinizi kutluyorum allah tamamına erdirsin bekleyenlerin allah yardımcısı olsun bu arada benimde 7 haftalık oldu

maşallah canım Allah tamamına erdirsin , benimde 7.haftaya yeni girdi İnşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

arkadaşlar civcivi çok merak ediyorum,inşallah hayırlı haberler verir...Hepimiz dua edelim..

kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:

canım inan çok sevindim,böyle sevinçli olmanda çok güzel,inşallah senin de hamiş haberlerini alacağız burdan.Allah sevincini ve mutluluğunu daim etsin.:1hug:

kızlar merhaba bugun sizlere müjdeli haberle gelmeyi okadar cok isterdim ki anlatamam.ama sonuç malesef negatif aslında bu durumu ilk transfer yapılırken benimsemiştim yani bu sonucu bekliyorum sadece sizin tesellilerinizle biraz umutlanıyordum....içimden şu an ağlamak bile gelmiyor yani kilitlenmiş durumdayım .....hemşire gebelik yok dediği zaman sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldüü ama dediğim gibi hiç tepki veremiyorum içimde bişiler parçalandı yok oldu gitti..Allahım onları bana vermeden geri aldı varlıklarını bile hissedemedimm ..bu okadar acı yürek yakıcı bir durum ki yüce allahım bana yaşattı sizlere yaşatmasın inş..negatif sonuç alan arkadaşların neden siteden uzaklaştığını şimdi daha iyi anlıyorum..elim bunlara yazmaya hiç varmadı titreyerek ve içim acıyarak yazıyorum..ama yinede ben sizlerden ayrılmayacagım bana destek olan tum arkadaşların tedavi sürecinde onlara destek olmaya çalışacağım...belkii bu benim ilk ve son şansım dı çünkü tekrar denemeye ne manevi gücüm nede maddi gücüm var...ben çok dua ettim ama dualarım kabul olmadı ..İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA allahım bana bir evladı çok gördüü .....demekki hayırlısıda buymuşş...hamile olan arkadaşlara inş saglıcakla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız allah hiç birinizi mahrum bırakmasın...tedaviye başlayacak arkadaşlarda yolun acık olsun allah yar ve yardımcınız olsunn hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm (

canım bidaha kine iyi haberler veriri sin beta hcg degerin kac benim 25,79 sonuç deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…