canımsın tr ye olsan arar söylerdim sana sonucu ama malesef fransayıda arıyamam çok para yazar :roflol::roflol: eger istersen tel no ver msj atarım tatlımm merakta kalmazsınn :roflol::roflol:
progestron canım transferden 2 gun once başladım hala gunde 3 unite yapıyorum yarın sonuç pozitif cıkarsa büyük ihtimalle devam edeceğimm...senin uzun protokol mu oluyor :1hug:
mehaycımm maşallahh hamişler coğaldııı yarabbiimm bu mubarek gunde beni de onların arasına yazsınn inşallahh
darısı hepimizin başına inşallahh
yüce rabbim sizleri nazarlardan korusun kucagınıza almayıda nasip etsin inşallaha.s.a.s.
hehe pek güzelim demi maşallah deseydınız :roflol: canım ablam geldı bana mısafır onunla gezıyoruz ondan bu aralar pek gıremıyorum
kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:
yaz hamişleri hepinizi kutluyorum allah tamamına erdirsin bekleyenlerin allah yardımcısı olsun bu arada benimde 7 haftalık oldu
kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:
kızlar merhaba bugun sizlere müjdeli haberle gelmeyi okadar cok isterdim ki anlatamam.ama sonuç malesef negatifaslında bu durumu ilk transfer yapılırken benimsemiştim yani bu sonucu bekliyorum sadece sizin tesellilerinizle biraz umutlanıyordum....içimden şu an ağlamak bile gelmiyor yani kilitlenmiş durumdayım .....hemşire gebelik yok dediği zaman sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldüü ama dediğim gibi hiç tepki veremiyorum içimde bişiler parçalandı yok oldu gitti..Allahım onları bana vermeden geri aldı varlıklarını bile hissedemedimm ..bu okadar acı yürek yakıcı bir durum ki yüce allahım bana yaşattı sizlere yaşatmasın inş..negatif sonuç alan arkadaşların neden siteden uzaklaştığını şimdi daha iyi anlıyorum..elim bunlara yazmaya hiç varmadı titreyerek ve içim acıyarak yazıyorum..ama yinede ben sizlerden ayrılmayacagım bana destek olan tum arkadaşların tedavi sürecinde onlara destek olmaya çalışacağım...belkii bu benim ilk ve son şansım dı çünkü tekrar denemeye ne manevi gücüm nede maddi gücüm var...ben çok dua ettim ama dualarım kabul olmadı ..İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA allahım bana bir evladı çok gördüü .....demekki hayırlısıda buymuşş...hamile olan arkadaşlara inş saglıcakla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız allah hiç birinizi mahrum bırakmasın...tedaviye başlayacak arkadaşlarda yolun acık olsun allah yar ve yardımcınız olsunn hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?