2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım yaa çok ama çok üzüldüm senağlama:çok üzgünüm:sana transferden sonra yazarken gerçekten umutluydum keşke böyle olmasaydı ama allah ın takdiri hayırlısı buymuş demek insanı teselli etmiyo ama elden ne gelir seni çooook iyi anlıyorum 2 kez yaşadım bu sonucu çok yıkıldım senağlamahiç ümidim kalmamıştı ama insan toparlanıyo allah a sıgındım dr ilaçlar bunlar hepsi bir araç verecek olan allah ve onun hikmetinden sual olmaz diyerek teselli ettim kendimi sende tabiiiki üzüleceksin ama kendini bırakma bu bizim imtahanımız ve biz bunu başarıyla geçecegiz inşallah en kısa zamanda melegine kavuşursun ve bu günler çok geride kalır :1hug:

cok saol canım ama bende anladım ki bu durumda hiç bir teselli fayda etmiyorr malesef 13 gün boyunca hep ümit ediyorsun dua ediyorsun ama sonuç yine sıfır ....emeklerimiz cabalarımız bir anda boşa cıkıyor...düşünüyorumda bir çok insan hamile kalıpta aldırıyorr nasıl kıyıyorlar o yavrulara onlara veren Allahım bizleri hiç mi görmüyor ...yalvarışlarımızı yakarmalarımızı sabah gözümüzü açar açmaz duaya başlıyoruz taki gece yarılarına kadar gözümüze uyku girene kadar dua etmeye devam ediyoruz....buna şükürler olsun tabii....Yüce Allah kimseyi evlat yokluğuyla sınamasınnnsenağlamasenağlamasenağlama

o bebeklere nasıl kıyıyolar bende hiç anlamıyorum biz çırpınıyoruz onlar elindekinin kıymetini bilmiyolar canım allah hepimizi görüyor hiçbir dua karşılıksız kalmazmış inşallah bizimde hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin
amin amin allah kimseyi evlatsız bırakmasın

aminnnnnnnnnnnnnn canimm allah benim dualarimi kabul etmedi inşallah hepinizin dualarini kabul eder bunu yürekten söylüyorumm ve hepinizin anne olmasini yürekten istiyorummm

civcivcim sana üzülme demek çok saçma olacak biliyorum.senin imtihanın ağır ve uzun oluyor işte. napalım. allah sevdiği kuluna dert keder verirmiş, demekki senidaha çok seviyor. ve allahım kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. sen çok güçlü birisin. ben inanıyorum ki bunu da atlatıp yeni denemelerin için biran önce hazırlanacaksın. birgün mutlaka bebeğine kavuşacaksın sende. yürekten inanıyorum buna çünkü sen bu kadar istedikten ve uğraştıktan sonra mutlaka olacak. senin için tek dileğim en ummadığın ve beklemediğin anda bebeğin sana sürprizini yapsın inşallahhh. bir süre ara vermek zorunda kalacaksın zaten. bu süreçte aklından bebek meselesini at ve dinlen. ben de bu sürçten geçtim. insanın kocasıyla arasındaki dialoğu nasıl etkilediğini biliyorum. bekleme sürecini kocanla dolu dolu geçir. bak göreceksin ne zaman unutursan bu meseleyi o zaman mucizen gerçekleşecek. öpüyorum seni...

aminn canim benim bi komşumm vardi bi keresinde tamm onyedi tane bebegini aldirdiğini söyledi kulakalarima inanamadimm şaşirdimmm kimi arar bulamaz kimi de habire aldirir yok madem istemiyosunn korunn bu nasill yurekk dedimm valla istemiyodumm napayimm deyip geçiştirdi zaten üç tane vardii allah tumm isteyenlere güzell bebişlerr versinn inşşşş

bugun eve gelir gelmez senin sonucunu ogrenmek icin pc nin basina gectim inan ne diyecegimi bilmiyorum insallah allah dualarini kabul eder ve kendiliginden bi kac ay sonra hamile kalirsin herseyden once umudunu kaybetme allah buyuktur demek ki zamani var canim hepimiz icin allah hayirlisini versin

canım inan bende güçlü olduğumu sanıyordum....8 yıldırr hiç bu kadar evlat sevgisi büyümemişti içimde ama şu 13 gündür ömrümden tam 13 yıl geçtii yıkıldığımı düşünüyorum artıkk...kocamla değil vakit geçirmek yüzünü bile gormek istemiyorum malesefff bazen neden biz demeden kendimi alı koyamıyorum bazen boşanmak istiyorum bazende sıkı sıkı sarılmak onun ne günahı var yazan allah bendede sorun olabilirdi diyorum anlıcagın artık kendi aklımdan bile şüphe eder oldumm...neyde sen hamişsin tatlım kendi derdimle seni üzmek istemem ama tek içimi dökebileceğim yer burası...ne eşim ne ailem nede onun ailesi benim şu anki psikolojimi anlayamaz sizlerden başkaaa hiç kimse ateş düştüğü yeri yakıyorr....iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum ..Allah yar ve yardımcın olsun bebişini de sağ sağlim kucağına versin canım ....

Son düzenleme:

canım cok sağoll ALLAHIM BANA VERMEDİ İNŞALLAH SİZLERE VERİR .......

canım yeni ögrendim çok ama çok üzüldüm söyleyecek şey bulamıyorum içinde kim bilir ne fırtınalar kopuyor umudunu yitirme allah büyüktür .

umutttt............. oğlum olsaydı ismini koyacaktımm senağlamasenağlama ama hiç kalmadıı tatlımm napalım saglıkk olsunn :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
civcivcimmmmmmmmmm.
canımmm,nasıl üzüldüm anlatamam..bu bir imtihan eğer sabredersen mükafatını alıcaksın ama bu dünyada ama öbür dünyada ama kolların boş kalmayacak buna inan canım herşeyin bir sebebi var dayanıcak sabredicek ve kazanıcaksın hiç bir şey kolay elde edilmiyor ,ALLAH büyük bizim içinde birşeyler düşünmüştür elbet,acını azaltamam ama bunları anlatmalıyım zamanı gelmemiş demek tatlım,bende 4 denemede 4 negatif sonuç aldım 14 yıl zaman zarfında ,umutsuzluğa çok düştüm inancını kaybetmediğin sürece(ALLAHA olan inanç) umut hiç bitmiyor.bir süre üzülüyor silkelenip hayata devam ediyorsun.sakın eşini suçlama öyle anlıyacağı bir bakış bile atma sakın buna dikkat et canım çünkü birbirinize daha çok lazımsınız.biz ağlayıp bağırıp sıkıntılarımızı dağıtabiliyoruz ama erkekler daha ağır geçiriyorlar bu dönemi fark ettirmeselerde, biz birbirimizle konuşabiliyoruz ya onlar ? kaç kişiyle paylaşabilirki? eskiler demişler ya yine fayda kocandan diye doğru canım inan ki doğru.şimdi birbirinize daha sıkı sarılma zamanınız,kim bilir belki gün doğmadan neler doğar,ALLAH büyük yine ona yönel ve hayırlısını ondan iste canım .çok öpüyorum

keşke herşeyy benim elimde olsaaa ama inan hala kendimii ağlamamak için zor tutyorum canımm bu saat olmuş gözümde gram uyku yok ...senağlama bi bundan 7 yıl önce bu kadar ağlamıştım eşimin ilk tahlilini yaptırdığımızda birde bugunn senağlamasenağlama

civciv, üzülme nolur.
Allah sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar verecek inşallah.
Ben de geçen hafta negatif olduğumu öğrendim, o yüzden siteye girmek bile istemedim bir haftadır.
Dediğin gibi eşimden ayrılmak bile aklıma geldi. İlaçlar yüzünden de stresliyim sanırım. Eşime layık olmadığımı, benim yerime başka bir kadınla evlenseydi daha mutlu olacağını... birsürü şey düşündüm.
Allah bize sabırlar versin güzelim.
Tanışmıyoruz ama duygularımız hep aynı. Bizi ancak biz anlarız.
Herkese tüm iyi dileklerimle...
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Allah affetsin, dün kandildi ve içimden namaz kılmak bile gelmedi. Çünkü transferimin yapılacağından bir gün önce de kandildi ve çoook dua etmiştim. Sonra da sonuç negatif çıkınca acayip üzüldüm.
Bir çoğunuz bu duyguyu bilirsiniz. Çok büyük bir travma aslında yaşadıklarımız. Psikolojik tedaviye ihtiyacımız var bence.

merhaba tatlım senin dr. kadındaki ruh halinin psikolojinin yumurtaları etkilediğini yumurta sayısını azalttığını hatta hiç yumuş çıkmaya bilir bu senin ruh halinle ilgili çünkü yumurtaya komutu sen veriyorsun beyninden gelen emirle yumuş çıkıyor üzülme burda dr. seni anlaması lazım ama o seni üzmüş dikkat et kendine rahat ol güzel yumuşların çıksın ,uzun zamandır bilgisayarı açamamıştım takip edemedim sen tedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum ama relaks ol bu yolda başarılar inş. hepiniz beklenilen sonuca ulaşırsınız ben bu yoldan 7 hafta önce geçtim pozitif sonuç aldım darısı sizea.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…