2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:

oh be çok sevindim haydi hayırlısı moralini yüksek tutki iğnelere yumuşlar güzel cevap versin öptüm seni

canim benim yaaa inan korkudan foruma girmek istemedim ama guzel haber alirim diye bir umutla geldim ve bunu gorunce cok uzuldum inan icim yaniyor su an ama unutmaki hicbirseyin sonu degil yani tup bebek isleminde negatif sonuc aldiktan sonraki ay kendiliginden hamile kalan o kadar cok insan varki.....hislerini cok iyi anliyorum benim ilk asilamamda yasadigim hislerin aynisini yasiyorsun su an cok aci cekiyorsun "ilk ve son sansimdi " demissin ama bakarsin Allah hic tedaviye gerek kalmadan saglikli hayirli evlatlar verir asla umudunu yitirme...Şeniz senin su anki duygularini cok iyi anliyorum yalniz kalmak isteyebilirsin kimseyle konusmak istemeyebilirsin cok normal...eger istemiyorsan bir muddet bizden uzaklasabilirsin biz alinmayiz yani kendini topladiginda donebilirsin aramiza icin yanarken bizlere teselli vermek zor olabilir senin icin...unutma hicbirseyin sonu degil canim :1hug: bak doverim haa sakin umudunu yitirme tamammi klava: canim benim SENI SEVIYORUZ CIVCIV a.s.a.s.

canim ben seni o kadar iyi anliyorumki sanki beni anlatmissin...demekki hepimiz yada bircogumuz ayni seyleri hissediyoruz...ama esinin bir sucu yok canim kaderimizi Allah yaziyor bence o da cok uzulmustur olmadi deye ama seni daha cok uzmemek icin belli etmiyordur..yazik onada onun sucu yok unutma....:1no2:

maşallah canım Allah tamamına erdirsin , benimde 7.haftaya yeni girdi İnşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

amin canım allah seninkinide tamamına erdirsin çok güzel 7 haftayada girmişsin neler yapıyorsun çalışıyormusun yaşadıklarını anlatırmısın ? canım benim benim arada kasıklarım ağrıyor korkuyorum sende ne gibi durumlar oluyor paylaşırmısın

canım cok sağoll ALLAHIM BANA VERMEDİ İNŞALLAH SİZLERE VERİR .......

pes etme tatlım allah yardımcın olsun inş. kendiliğinden hamiş kalırsın rabbim verecek vermezmi kimlere neler verdi neleri geri aldı o çok büyük herşeye gücü yeter ummadığın anda verir sen bile şaşırırsın sakın isyan etme büyük sınavdan geçiyoruz hepimiz ona göre davran önümüzdeki aylarda güzel haberlerini bekliyorum allaha emanet ol:çok üzgünüm:

civciv canım gerçekten çok üzüldüm. Allah sana sabır ve dayanma gücü versin. canım isyankar olma zaten, sen bu kadar isterken Allah sana anneliği nasip eder inşallah. biraz dinlen bakalım, kendini toparla. kim bilir gün doğmadan neler doğar? hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimizin. :1hug::1hug:

mehaycım hadi bakalım hayırlı olsun, en azından tarihin belli artık biraz rahatlamışsındır. İnşallah iyi bir tadavi süreci sonrası hayırlı haberlerini alırız canım.

mehaycım nerelerdesin canım yaa..dünde hiç girmedin net e çok yoğun çalışıyosun galiba..merak ettik seni...

canım kıyamam sana ileride bebişin gelince işler çoğalıcak bu hepimiz için öyle tabii senin tarihin belli olduğu için umudumuz sende yeşericek inşallah,insan başından geçenleri birileriyle paylaşmak istiyor ,ama bunu yaşamıyanlar anlıyamıyolar duygularımızı bende yakın çevremle değilde burda sizlerle daha bir rahatlıyorum çünkü çevremdekilerin çocukları var ve benim derdimi dert olarak bile görmüyorlar,ben çocuğum yok diye 1 derde üzülüyomuşumda onlarda çocuk vardiye daha çok dert eüzülüyolarmış gibi laflar edip boşuna üzülüyomuşuz da sanki herşey çocuk olmayınca güllük gülistanlıkmış gibi bahsediyolar ya acyip canım sıkılıyor.çocuğumuzun olmaması olsun uğraşlarımız boşuna telaş gibi geliyor o insanlara ,böyle davranışlar görünce bende uzaklaşıyorum onlardan doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama kırıcı olmak istemediğimden kaçıyorum sadece.seninde canını sıktım galiba.benimle benzer duyguları yaşayanlar varmıdır acaba?. yoksa benmi böyleyim?..

canımm çok haklısın insanlarr aynen öle düşünüyorr derdi çekmeyenn ne bılsınn hayır anlamaya bıle çalışmıyoo çoguu hatta bazenn yüzünü incelerelrr nasıl tepkı veriyoruz diye bi bebeğe bakınca mesela insanlarr çokkk garıpp rabım kımseyı bebişsiz komasınn bu duyguyu inş tumm isteyenn yaşasınn

haklısın canım,bugün ben çok karamsarım niye bilmiyorum sebepsiz.sen nasılsın medicanaya karar vermiştin galiba nasıl gidiyor başladınmı tedaviye?a.s.

haklısın canım,bugün ben çok karamsarım niye bilmiyorum sebepsiz.sen n
asılsın medicanaya karar vermiştin galiba nasıl gidiyor başladın
mı tedaviye?a.s.

En gıcık olduğum şey, çocuğumuz olmuyor diye insanların hamile olduklarını bizden gizlemeleri. İnsan duyunca daha sinir oluyor. İlk başta söyleseler, tebrik eder, en az o kişi kadar ben de sevinirim. Ama o kadar kıtlar ki...

Bir arkadaşım hamileliğinin 8.ayında bize haber verdi. meğer onlara gittiğimizde 3-4aylık hamileymiş, ben de çakmadım tabi. Doğuma az bir zaman kala haber veriyor. Saçmalıktan başka bişey değil. Sanki biz vebalıyız. Kusura bakmayın, ağzıma geleni söyledim, biraz sinirlendimde.

tepkilerimizde benziyor bu acıyı yaşayanlar gerçekten aynı şeyleri hissediyor canım.haklısın çok saçma,ama canımızı acıtmak için böyle davrandıklarını düşünmüyorum (arada istisnalar çıkabilir tabii).nasıl davranıcaklarını kestiremiyor olabilirler yada buna benzer şeyler olabilir.ama bizim içimiz acıyor ya en ufak yanlışları bile bana batıyor işte,bakışları fark etmemiş gibi davranabiliyorum ama bunlar araya mesafe sokmaya yetiyor işte canım,neyse bugün biraz karışığım bende saçmalıyor olabilirim canım,aldırmaz davranmak en iyisi sanırım her ne kadar becerebilirsek...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…