kizlaarrrr mujdeli haberlerle geldimmmm doktora gittim bugun ve sevincle geri dondum..cunku agustosun 19 unda ignelere basliyorum sanirim 17 18 eylulde transfer olacak....ekim 1 gibi falanda sonucu alirim....:teytey::dance:
kızlar merhaba bugun sizlere müjdeli haberle gelmeyi okadar cok isterdim ki anlatamam.ama sonuç malesef negatifaslında bu durumu ilk transfer yapılırken benimsemiştim yani bu sonucu bekliyorum sadece sizin tesellilerinizle biraz umutlanıyordum....içimden şu an ağlamak bile gelmiyor yani kilitlenmiş durumdayım .....hemşire gebelik yok dediği zaman sanki başımdan aşağı kaynar sular döküldüü ama dediğim gibi hiç tepki veremiyorum içimde bişiler parçalandı yok oldu gitti..Allahım onları bana vermeden geri aldı varlıklarını bile hissedemedimm ..bu okadar acı yürek yakıcı bir durum ki yüce allahım bana yaşattı sizlere yaşatmasın inş..negatif sonuç alan arkadaşların neden siteden uzaklaştığını şimdi daha iyi anlıyorum..elim bunlara yazmaya hiç varmadı titreyerek ve içim acıyarak yazıyorum..ama yinede ben sizlerden ayrılmayacagım bana destek olan tum arkadaşların tedavi sürecinde onlara destek olmaya çalışacağım...belkii bu benim ilk ve son şansım dı çünkü tekrar denemeye ne manevi gücüm nede maddi gücüm var...ben çok dua ettim ama dualarım kabul olmadı ..İSYAN ETMEK İSTEMİYORUM AMA allahım bana bir evladı çok gördüü .....demekki hayırlısıda buymuşş...hamile olan arkadaşlara inş saglıcakla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız allah hiç birinizi mahrum bırakmasın...tedaviye başlayacak arkadaşlarda yolun acık olsun allah yar ve yardımcınız olsunn hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorummm (
oh be çok sevindim haydi hayırlısı moralini yüksek tutki iğnelere yumuşlar güzel cevap versin öptüm seni
günaydın kızlar hepinize selamlar ,mehaycım nerelerdesin yahu hiç görünmüyosun...
canım inan bende güçlü olduğumu sanıyordum....8 yıldırr hiç bu kadar evlat sevgisi büyümemişti içimde ama şu 13 gündür ömrümden tam 13 yıl geçtii yıkıldığımı düşünüyorum artıkk...kocamla değil vakit geçirmek yüzünü bile gormek istemiyorum malesefff bazen neden biz demeden kendimi alı koyamıyorum bazen boşanmak istiyorum bazende sıkı sıkı sarılmak onun ne günahı var yazan allah bendede sorun olabilirdi diyorum anlıcagın artık kendi aklımdan bile şüphe eder oldumm...neyde sen hamişsin tatlım kendi derdimle seni üzmek istemem ama tek içimi dökebileceğim yer burası...ne eşim ne ailem nede onun ailesi benim şu anki psikolojimi anlayamaz sizlerden başkaaa hiç kimse ateş düştüğü yeri yakıyorr....iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum ..Allah yar ve yardımcın olsun bebişini de sağ sağlim kucağına versin canım ....
maşallah canım Allah tamamına erdirsin , benimde 7.haftaya yeni girdiİnşallah evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın
canım cok sağoll ALLAHIM BANA VERMEDİ İNŞALLAH SİZLERE VERİR .......
mehaycım nerelerdesin canım yaa..dünde hiç girmedin net e çok yoğun çalışıyosun galiba..merak ettik seni...
haklısın canım,bugün ben çok karamsarım niye bilmiyorum sebepsiz.sen nasılsın medicanaya karar vermiştin galiba nasıl gidiyor başladınmı tedaviye?a.s.canımm çok haklısın insanlarr aynen öle düşünüyorr derdi çekmeyenn ne bılsınn hayır anlamaya bıle çalışmıyoo çoguu hatta bazenn yüzünü incelerelrr nasıl tepkı veriyoruz diye bi bebeğe bakınca mesela insanlarr çokkk garıpp rabım kımseyı bebişsiz komasınn bu duyguyu inş tumm isteyenn yaşasınn
haklısın canım,bugün ben çok karamsarım niye bilmiyorum sebepsiz.sen ncanımm çok haklısın insanlarr aynen öle düşünüyorr derdi çekmeyenn ne bılsınn hayır anlamaya bıle çalışmıyoo çoguu hatta bazenn yüzünü incelerelrr nasıl tepkı veriyoruz diye bi bebeğe bakınca mesela insanlarr çokkk garıpp rabım kımseyı bebişsiz komasınn bu duyguyu inş tumm isteyenn yaşasınn
tepkilerimizde benziyor bu acıyı yaşayanlar gerçekten aynı şeyleri hissediyor canım.haklısın çok saçma,ama canımızı acıtmak için böyle davrandıklarını düşünmüyorum (arada istisnalar çıkabilir tabii).nasıl davranıcaklarını kestiremiyor olabilirler yada buna benzer şeyler olabilir.ama bizim içimiz acıyor ya en ufak yanlışları bile bana batıyor işte,bakışları fark etmemiş gibi davranabiliyorum ama bunlar araya mesafe sokmaya yetiyor işte canım,neyse bugün biraz karışığım bende saçmalıyor olabilirim canım,aldırmaz davranmak en iyisi sanırım her ne kadar becerebilirsek...:çok üzgünüm:En gıcık olduğum şey, çocuğumuz olmuyor diye insanların hamile olduklarını bizden gizlemeleri. İnsan duyunca daha sinir oluyor. İlk başta söyleseler, tebrik eder, en az o kişi kadar ben de sevinirim. Ama o kadar kıtlar ki... Bir arkadaşım hamileliğinin 8.ayında bize haber verdi. meğer onlara gittiğimizde 3-4aylık hamileymiş, ben de çakmadım tabi. Doğuma az bir zaman kala haber veriyor. Saçmalıktan başka bişey değil. Sanki biz vebalıyız. Kusura bakmayın, ağzıma geleni söyledim, biraz sinirlendimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?