2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam bacılarım nasılsınız pınk canım neden keyıfsızsın yoksa banamı öyle geldı

ne bilim canım yaa civcive dün üzüldüm ama ondan değil tabiiki,bende tedavi olup negatif sonuç almaktan korkuyorum galiba ,eskiden yaşadıklarımı epey unutmuş geride bırakmıştım,onlar alevlendi heralde ama artık stres yapmıycam kendme söz verdim çünkü biraz buruğum bugün ama kendi hayatıma yaşadıklarıma işte öyle canım.sanırım bişey anlamadın dedim ya karışığım diye saçmalıyorum işte..

ben çalışıyorum canım,özel bir şirkette muhasebe müdürüyüm..canım benimde kasıklarımda ağrı oluyor,korkuyorum bazen , aklıma kötü kötü şeyler geliyor,eve gidince hemen yatıyorum..sanıyorum yorgunluktan oluyor..işyerinde de fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum,Rabbim onları korusun , inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.ben bu haftaya kadar rahattım fakat 7.haftaya girdiğimden beri mide bulantım olmaya başladı.özellikle sabah ve öğlen yemeğinden sonra..hemen yatıp dinleniyorum..umarım daha fazla ilerlemez bulantı işi.yorgunluk,halsizlik ve tabi uyku hali var..sanıyorum bütün belirtilerini taşıyorum bu arada sen kalp atışını duydunmu ve kaç bebişin var??benim 1 tanecik kuzum varrr..Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu,çok bekledik inşallah hayırlı sonuçlara kavuşuruz.:1hug:

evet canım ya civcive bende cok üzüldüm gırmıyordu artık sık onun ılk tüp bebek denemesıydı dıye hatırlıyorumda ondakı sorunneydı onu hatırlamıyorum bendede hafıza kaybı sorunu başladı stresden herşeyı unutuyorum ya

civcivim merhaba canım.inan çok üzüldüm,dün merakla bekliyordum iyi haberlerini..Ama sakın üzülme Rabbim elbet bu duyguyu sana da yaşatacak.sabırlı ol ve sakın isyan etme,sen şuan sınavdasın.bol bol dua et.Bende ilk denememde daha ilk günden ititbaren olumsuz sonuç alacağımı biliyordum ve test günü mecburiyetten gitmiştim hastaneye ve nitekim sonuç negatif çıktı.ondan sonra dediğin gibi bende kilitlendim..bir daha yaptırmayacağım dedim ve senin gibi isyan etmek bile geldi içimden.zamanla atlattım ve 3 ay sonrasında tekrar denedim.canım benim gittiğin merkezinde büyük rolü oluyor,eğer içine sinmeyen birşeyler olduysa başka yerde dene 2.yi derim.ama sakın pes etme.şuanki duygularını çok iyi anlıyorum ama inanki zamanla atlatacaksın ve 2.yi hemen yaptırmak isteyeceksin.kendini üzme,hepimiz bu yollardan geçtik unutma..üzüntüne ortağız..inşallah sevincine de ortak olacağım.senin için dua edeceğim..Rabbim 2.denemeye gerke kalmadan güldürsün yüzünü..öptüm canım benim

civcivde yumurtalar çok iyiymiş eşine micro tese yapmışlar sperm aramak için çok sancılı bisüreçten sonra negatif sonuç vuruyo biraz dr umudu da fazla vermemişti ama ümitsiz yaşanmıyoki,beni etkiledi bayağı üzüldüm ama hayat işte nolcamız belli değil belki kök hücre çalışmaları varya umut olur bidaha denebilirler ozaman.ALLAHIN mucizelerinide yok sayamayız tabii ,bizde kavuşuruz İNŞALLAH bebişlerimize bigünde bu üzüntüler geride kalır belli olmaz..

Allahdan ümit kesılmez olur ınşallah ama önce moralını toplaması lazım canım benım ya ne kadar üzülmüşdür bende gonalflere başladım 225 ıle valla şimdiden hem heyecan hem korku sardı beni

hayırlısıyla senin güzel gitsin tedavin canım sen sevindir bizi ALLAH yardımcın olsun,bizi gidişattan haberdar et tamammı tatlım

mrb kızlarrr dün için hepinizden özür diliyorum gercekten isyankar konuşmuşum....sizlerinde ümitlerini yıkmak değildi amacımm bugun cok daha iyiyimm dün resmen acı çekiyordummm negatif sonucunu alınca sanki kucagımdan alıp gittiler bebişlerimii .....ama herşeye ragmen hayat devam ediyor tabikii biliyorum kii bu gunlerde geçecekk..bugun dr um aradı Alllah razı olsun baya teselli edici cümleler kullandı uzun uzun konuştuk zaten dr dan memnundum allah için cok ilgilendiler o bölümde olan herkezz tekrar denemeyi düşünmüyorum ama düşünürsemde yine aynı yerde düşünürüm..eşimi ateş kadıoğluna yönlendirdi çapa da doç.lik yapıyor muş diğer dr ların hocası olduğundan falan bahsetti...belki 1 ay sonra falan ona gideriz umarım yine bir yıkım daha yaşamammm (

olmazmı bu güne kadar ne tuhaf sorularla karşılaştımki insanlardan kaçar olmuştum toplum içinde çocuk konusu açılacak diye kimseyle görüşmüyordum artık soyutlamıştım kendimi bunu bizler anlarız kimse anlayamaz .ben çocuk diye nelerle uğraşıyorum komşum inat eder gibi kürtaj oldum derdi ....neyse o saçma sorular anlatmakla bitmez benim 7 yılımı doldurdu .çevremde kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu hamileyim derken bile kendim inanamıyorum ha bide şu sorular var tüp mü? normal mi?içimden diyorum siz ne anlarsınız tüpten aşılamadan bide soruyorsunuz diyorum.yani diyorumki onlar bizleri anlayamazlarrrrrrrklava:senağlama

evet tatlım kalp atışını duyduk çok şükür .benim bebişte tek son baktığımızda 6mm yarın tekrar dr. gideceğiz 3. aya kadar haftada kontrol edecekmiş sonra nasip oolursa 2haftaya düşecek allahım isteyenlere ve bekleyenlere versin.sende hangi ilaçları kullanıyorsun?:1hug:a.s.

selam kızlar
ben de başladım bakalım hayırlısıyla inşallah hakkımızda hayırlı olur
civcive bişeyler anlatmak istiyorum üzülme lütfen
benim bi arkadaşım vardı 12 yıl dır olmuyordu çocuğu eşindeymiş problem spermi yokmuş hiç
artık oda ümidini yitirmişti
bizim bursada bi aktar var orayı tavsiye etmişler ona bu arkadaşım da hiç ümitsiz bide oraya gidelim demiş ve gittikten sonra bi kaç tahlil istemiş sonrada o tahlillere göre bitki vermiş
sonuç
HAMİLEEEE
valla eğer uzak değilseniz bursaya orayada bi gidin derim allahtan ümit kesilmez inşallah olur seninde çocuğun ve tüm isteyenlere allah nasip etsin inş.

canım ben crınone %8 jel,progynex iğne ecoprin,folbiol ve bir debeyaz bir hap var onu kullanıyorum.hani şu 10 tanesi kahverengi 11 tanesi betaz olan yuvarlak saat gibi bir ambalajı olan ilaçtan.ama sanıyorum kalp atışını duyduktan sonra ilaçları kesecek doktorum.

canım hoşgeldin ,sen bana o aktarın adresini yazsana özelden ben bursa ya gelince alır yollarım civcive .a.s.

canım civcivim sonucunu yeni gördüm çok üzüldüm canım.nolur isyan etmeyin kızlar birgün anne olacağınıza inanın.rabbim inşallah duları geri çevirmiyor.sizin dularınız da kabul olur Allah ın izniyle.2 yılın sonunda inanın bütün o psikolojik savaşlara ,insanların acımalarına,çocuklarını kıskanmalarına, problemin eşimde olmasına rağmen kısır gelin muamelelerine rağmen ,ilk tüp bebek denememde dış gebelik sebebiyle ve ohss sebebiyle 2 kere ölümün kıyısından dönmeme rağmen (daha bir sürü şey) inancımı kaybetmedim.Hem kendim için hem çocuk isteyen herkes için dua ettim rabbime.Çok şükür 4. denememde hamileyim.henüz çok yeni daha dün yaptırdım testimi bebeğimin ya da bebeklerimin akıbetlerini bilemiyorum inşallah Allahım kucağıma almayı da nasip eder.Duayı ,inancınızı terketmeyin kızlar.Asla isyan etmeyin.En kısa zamanda sizlerin de bebeklerinize kavuşmanızı dilerim.........

canım çok teşekkür ediyorumm ilgine ...ama inan şu an bunları düşünemiyorum bile çünkü yine cabalarımın sonuçsuz kalacagından çok korkuyorum....ama ilerde yolum bursaya düşerse mutlaka ugrarımmmm ... sen adresini verirsen sevinirim a.s.a.s.
belkide pink'e siparişle getirtirimm nasıl olsa o benim ziyaretime gelecekk ist a dimi tatlımm ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…