amin canım allah seninkinide tamamına erdirsin çok güzel 7 haftayada girmişsin neler yapıyorsun çalışıyormusun yaşadıklarını anlatırmısın ? canım benim benim arada kasıklarım ağrıyor korkuyorum sende ne gibi durumlar oluyor paylaşırmısın
ne bilim canım yaa civcive dün üzüldüm ama ondan değil tabiiki,bende tedavi olup negatif sonuç almaktan korkuyorum galiba ,eskiden yaşadıklarımı epey unutmuş geride bırakmıştım,onlar alevlendi heralde ama artık stres yapmıycam kendme söz verdim çünkü biraz buruğum bugün ama kendi hayatıma yaşadıklarıma işte öyle canım.sanırım bişey anlamadın dedim ya karışığım diye saçmalıyorum işte..
evet canım ya civcive bende cok üzüldüm gırmıyordu artık sık onun ılk tüp bebek denemesıydı dıye hatırlıyorumda ondakı sorunneydı onu hatırlamıyorum bendede hafıza kaybı sorunu başladı stresden herşeyı unutuyorum ya
civcivde yumurtalar çok iyiymiş eşine micro tese yapmışlar sperm aramak için çok sancılı bisüreçten sonra negatif sonuç vuruyo biraz dr umudu da fazla vermemişti ama ümitsiz yaşanmıyoki,beni etkiledi bayağı üzüldüm ama hayat işte nolcamız belli değil belki kök hücre çalışmaları varya umut olur bidaha denebilirler ozaman.ALLAHIN mucizelerinide yok sayamayız tabii ,bizde kavuşuruz İNŞALLAH bebişlerimize bigünde bu üzüntüler geride kalır belli olmaz..
hayırlısıyla senin güzel gitsin tedavin canım sen sevindir bizi ALLAH yardımcın olsun,bizi gidişattan haberdar et tamammı tatlım
canım kıyamam sana ileride bebişin gelince işler çoğalıcak bu hepimiz için öyle tabii senin tarihin belli olduğu için umudumuz sende yeşericek inşallah,insan başından geçenleri birileriyle paylaşmak istiyor ,ama bunu yaşamıyanlar anlıyamıyolar duygularımızı bende yakın çevremle değilde burda sizlerle daha bir rahatlıyorum çünkü çevremdekilerin çocukları var ve benim derdimi dert olarak bile görmüyorlar,ben çocuğum yok diye 1 derde üzülüyomuşumda onlarda çocuk vardiye daha çok dert eüzülüyolarmış gibi laflar edip boşuna üzülüyomuşuz da sanki herşey çocuk olmayınca güllük gülistanlıkmış gibi bahsediyolar ya acyip canım sıkılıyor.çocuğumuzun olmaması olsun uğraşlarımız boşuna telaş gibi geliyor o insanlara ,böyle davranışlar görünce bende uzaklaşıyorum onlardan doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama kırıcı olmak istemediğimden kaçıyorum sadece.seninde canını sıktım galiba.benimle benzer duyguları yaşayanlar varmıdır acaba?. yoksa benmi böyleyim?..
ben çalışıyorum canım,özel bir şirkette muhasebe müdürüyüm..canım benimde kasıklarımda ağrı oluyor,korkuyorum bazen , aklıma kötü kötü şeyler geliyor,eve gidince hemen yatıyorum..sanıyorum yorgunluktan oluyor..işyerinde de fırsat buldukça dinlenmeye çalışıyorum,Rabbim onları korusun , inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.ben bu haftaya kadar rahattım fakat 7.haftaya girdiğimden beri mide bulantım olmaya başladı.özellikle sabah ve öğlen yemeğinden sonra..hemen yatıp dinleniyorum..umarım daha fazla ilerlemez bulantı işi.yorgunluk,halsizlik ve tabi uyku hali var..sanıyorum bütün belirtilerini taşıyorumbu arada sen kalp atışını duydunmu ve kaç bebişin var??benim 1 tanecik kuzum varrr..Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu,çok bekledik inşallah hayırlı sonuçlara kavuşuruz.:1hug:
evet tatlım kalp atışını duyduk çok şükür .benim bebişte tek son baktığımızda 6mm yarın tekrar dr. gideceğiz 3. aya kadar haftada kontrol edecekmiş sonra nasip oolursa 2haftaya düşecek allahım isteyenlere ve bekleyenlere versin.sende hangi ilaçları kullanıyorsun?:1hug:a.s.
selam kızlar
ben de başladım bakalım hayırlısıyla inşallah hakkımızda hayırlı olur
civcive bişeyler anlatmak istiyorum üzülme lütfen
benim bi arkadaşım vardı 12 yıl dır olmuyordu çocuğu eşindeymiş problem spermi yokmuş hiç
artık oda ümidini yitirmişti
bizim bursada bi aktar var orayı tavsiye etmişler ona bu arkadaşım da hiç ümitsiz bide oraya gidelim demiş ve gittikten sonra bi kaç tahlil istemiş sonrada o tahlillere göre bitki vermiş
sonuç
HAMİLEEEE
valla eğer uzak değilseniz bursaya orayada bi gidin derim allahtan ümit kesilmez inşallah olur seninde çocuğun ve tüm isteyenlere allah nasip etsin inş.
selam kızlar
ben de başladım bakalım hayırlısıyla inşallah hakkımızda hayırlı olur
civcive bişeyler anlatmak istiyorum üzülme lütfen
benim bi arkadaşım vardı 12 yıl dır olmuyordu çocuğu eşindeymiş problem spermi yokmuş hiç
artık oda ümidini yitirmişti
bizim bursada bi aktar var orayı tavsiye etmişler ona bu arkadaşım da hiç ümitsiz bide oraya gidelim demiş ve gittikten sonra bi kaç tahlil istemiş sonrada o tahlillere göre bitki vermiş
sonuç
HAMİLEEEE
valla eğer uzak değilseniz bursaya orayada bi gidin derim allahtan ümit kesilmez inşallah olur seninde çocuğun ve tüm isteyenlere allah nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?