2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

çok haklısın canım isyan etmemek lazım ama o durumda insan neye kime kızacagını şaşırıyor ya kendini suçluyorsun yada eşinii yada hiç ilgisi bile olmayan başka insanları...ve tedavi sürecinde yanında kimseler yokkenn negatif haberini alınca sanki tbk eder gibi hemen arıyorlar buda doğal olarak insana koyuyor özelliklede eşlerimizin aileleri onlara patlayamayınca tövbe ya iskankar oluyoruz yada eşlerimize saldırıyoruzz ....ama inanıyorum ki szilerin destegi ile ben bugunleri çabuk atlatacam her nekadar güçlü gorunmeye calışsamda içimde fırtınalar kopuyor bunu da sizden iyi kimse anlayamaz ....sadece yaşayan biliyor...

Senin haberinede çok sevindim canımm Allahım sağ sağlim kucagına versinn inşallah doğum yaptığın haberinide öğreniriz burdan canımmm :1hug:

ben buldum iwy7 yi fsh ve yumurtalık rezervi bölümüne yazmışşş ....kızlar bu üzücü haberi ben vermek istemezdim ama galiba onunda negatifffmiş (( dr deger düşük pzt tekrar yapalım demiş büyük ihtimallede yok demiş ...umarım yanılırr ve bize pozitif haberle geri döner ( morali bozuk olduğu içinde siteye girmiyormuşş...şu an onu okadar iyi anlıyabiliyorum kii Yüce Allahın bana verdiği sabrın aynısını ona vermesini diliyorumm... ((

alıntıda sorun oldu bu mesaj celine 07 için

canım teşekkür ediyorum,ben 17 ağustos gibi başlıcam Allah nasip ederse tabi,reglimin ikinci günü hesaplarıma göre o tarihi buluyor,ben daha başında bile değilim yani bu sürecin ama beklemekten sıkıldım,birde bu ay yumurtam olmazsa diye çok korkuyorum,benim ilk denemem olacak,negatif sonuçları almakta insanı karamsarlığa itiyor,ama senin adına çoooooooook sevindim canım,Allah sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaaaalllaaaahhh.

canım ben şimdi bilgisayarı açabildim ve yeni öğreniyorum sonucunu,geçmiş olsun bitanem ama napalım senin canın saolsun,eşinin canı saolsun,yapacak bişey yok,bi tek ölüme çare yok, ben çok yakın bi süre önce babamı kaybettim,çok ani hiç beklenmedik bişeydi bu ve ben yıkıldım,o zaman allaha çooook da isyan etmek istedim,neden ben diye.babam daha çok gençti,hiç bi hastalığı da yoktu,beni neden buldu bu durum,ben ne günah işledim diye delirmek üzereydim.biz birtakım şeylerin kendi başımıza geleceğine hiç inanamıyoruz günlük hayatın meşgalesinden,koşuşturmasından,başkalarından duyduğumuzdada a geçmiş olsun yada başınız saolsun çok üzüldük diyip geçiyoruz normalde,ama unutmamalıyızki hayatta herşey bizim için,herşey bizimde başımıza gelebilir.herşey Allahtan sonucunda ve Allahtan kullarına şer değil hayır gelir.onun için içini lütfen ferah tut,sen çabalamaya devam et elinden geldiği sürece,Allah çabalarımızı boşa çıkarmayacaktır ben inanıyorum,ama ne zaman boşa çıkaracaktır biliyormusun bizim istediğimiz bizim için hayırlı değilse o zaman.demekki bu sefer senin için hayırlı değilmiş canım benim.tekrar söylüyorum yeterki ölüm olmasın,sağlık olsun,Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın,ha tabiki bebeğimizde olsun,inşallah olacakta zaten,ama sabretmeyi bilmeliyiz.sakın isyan etme canım,bol bol dua et,için ferahlar.kendini yıpratma,hayatın sonu değil bu sonucunda,herşey bitmiş değil,Allahım sana sabır versin canım,en yakın zamanda tedaviye bile gerek kalmadan hamile kalırsın da bizde mutlu oluruz inşallah,hakkında hayırlısı olsun

günaydın kızlar nasılsınız bakem ,iyisinizdir inşallah canlarım.cumanız mubarek olsun,bu hayırlı günde ALLAHdualarımızı kabul etsin bizi bebelerimize kavuştursun İNŞALLAH...AMİİİNNN....

canım sen neden her hafta gidiyorsun,bana keseyi gördüğümüzde 2 hafta sonra gel dedi ve gelecek hafta c.tesi kalp atışı için gideceğiz.Keşke bende her hafta gitsemm,merak ediyorum çünkü.neyse hayırlısı inşallah,inşallah kalp atışını da duyarız ve herşey normaldir.. bu arada sen nereye gidiyorsun?doktorun kim ?:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız bakem ,iyisinizdir inşallah canlarım.cumanız mubarek olsun,bu hayırlı günde ALLAHdualarımızı kabul etsin bizi bebelerimize kavuştursun İNŞALLAH...AMİİİNNN....

günaydın canım,seninde cuman mubarek olsun.İnşallah dualarımız kabul olur.AMİNN :1hug:

Amin canım teşekkür ediyoruz bu dileklerin için,seninde cuman hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin canım

mehaycım hadi bakalım hayırlı olsun, en azından tarihin belli artık biraz rahatlamışsındır. İnşallah iyi bir tadavi süreci sonrası hayırlı haberlerini alırız canım.

canim ben hamile kalip bebegimi ultrasonda saglikli bir sekilde gorup o kut kut atan kalbini duymadan rahatlayamiyacagim sanirim:1no2:

Allahdan ümit kesılmez olur ınşallah ama önce moralını toplaması lazım canım benım ya ne kadar üzülmüşdür bende gonalflere başladım 225 ıle valla şimdiden hem heyecan hem korku sardı beni

hadi hayirli olsun canim sonu guzel olur insallah...senide hamisler listesine ekleriz...:Saruboceq:

bende gelicem bende bende bananenaniknanik ama seneye kabul edersen

tahmin etmistim bu yuzden foruma girmedigini....

bende gelicem bende bende bananenaniknanik ama seneye kabul edersen

kıskanç mehay..kıskanç mehayy...sırnaşık şey
sen hele bi gel....
nerelerdesin bakim sen?.. civcivin morali bozuk sende yoksun diye girmiyo işte kk ya hep senin yüsündeeeeennnnnnnnnn....lülülülülülü
canım nerelerdesin yaaaaaa...a.s.

hadi len ordan benim ustume atma sucu...:mymeka: senin cenenden bikti o yusden girmiyor kk ya...geveze sey seni klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…