canım civcivim sonucunu yeni gördüm çok üzüldüm canım.nolur isyan etmeyin kızlar birgün anne olacağınıza inanın.rabbim inşallah duları geri çevirmiyor.sizin dularınız da kabul olur Allah ın izniyle.2 yılın sonunda inanın bütün o psikolojik savaşlara ,insanların acımalarına,çocuklarını kıskanmalarına, problemin eşimde olmasına rağmen kısır gelin muamelelerine rağmen ,ilk tüp bebek denememde dış gebelik sebebiyle ve ohss sebebiyle 2 kere ölümün kıyısından dönmeme rağmen (daha bir sürü şey) inancımı kaybetmedim.Hem kendim için hem çocuk isteyen herkes için dua ettim rabbime.Çok şükür 4. denememde hamileyim.henüz çok yeni daha dün yaptırdım testimi bebeğimin ya da bebeklerimin akıbetlerini bilemiyorum inşallah Allahım kucağıma almayı da nasip eder.Duayı ,inancınızı terketmeyin kızlar.Asla isyan etmeyin.En kısa zamanda sizlerin de bebeklerinize kavuşmanızı dilerim.........
canım hoşgeldin ,sen bana o aktarın adresini yazsana özelden ben bursa ya gelince alır yollarım civcive .a.s.
alıntıda sorun oldu bu mesaj celine 07 için
ben buldum iwy7 yi fsh ve yumurtalık rezervi bölümüne yazmışşş ....kızlar bu üzücü haberi ben vermek istemezdim ama galiba onunda negatifffmiş(( dr deger düşük pzt tekrar yapalım demiş büyük ihtimallede yok demiş ...umarım yanılırr ve bize pozitif haberle geri döner ( morali bozuk olduğu içinde siteye girmiyormuşş...şu an onu okadar iyi anlıyabiliyorum kii Yüce Allahın bana verdiği sabrın aynısını ona vermesini diliyorumm... ((
evet tatlım kalp atışını duyduk çok şükür .benim bebişte tek son baktığımızda 6mm yarın tekrar dr. gideceğiz 3. aya kadar haftada kontrol edecekmiş sonra nasip oolursa 2haftaya düşecek allahım isteyenlere ve bekleyenlere versin.sende hangi ilaçları kullanıyorsun?:1hug:a.s.
günaydın kızlar nasılsınız bakem ,iyisinizdir inşallah canlarım.cumanız mubarek olsun,bu hayırlı günde ALLAHdualarımızı kabul etsin bizi bebelerimize kavuştursun İNŞALLAH...AMİİİNNN....
günaydın kızlar nasılsınız bakem ,iyisinizdir inşallah canlarım.cumanız mubarek olsun,bu hayırlı günde ALLAHdualarımızı kabul etsin bizi bebelerimize kavuştursun İNŞALLAH...AMİİİNNN....
mehaycım merhabalar görüşemedik özledim valla sürekli yattığım için bide halsizlik oluyor sıcakta ayrı bir sorun senin durumlar nasıl
oh be çok sevindim haydi hayırlısı moralini yüksek tutki iğnelere yumuşlar güzel cevap versin öptüm seni
günaydın kızlar hepinize selamlar ,mehaycım nerelerdesin yahu hiç görünmüyosun...
mehaycım hadi bakalım hayırlı olsun, en azından tarihin belli artık biraz rahatlamışsındır. İnşallah iyi bir tadavi süreci sonrası hayırlı haberlerini alırız canım.
Allahdan ümit kesılmez olur ınşallah ama önce moralını toplaması lazım canım benım ya ne kadar üzülmüşdür bende gonalflere başladım 225 ıle valla şimdiden hem heyecan hem korku sardı beni
canım çok teşekkür ediyorumm ilgine ...ama inan şu an bunları düşünemiyorum bile çünkü yine cabalarımın sonuçsuz kalacagından çok korkuyorum....ama ilerde yolum bursaya düşerse mutlaka ugrarımmmm ... sen adresini verirsen sevinirim a.s.a.s.
belkide pink'e siparişle getirtirimm nasıl olsa o benim ziyaretime gelecekk ist a dimi tatlımm ŞenizŞeniz
ben buldum iwy7 yi fsh ve yumurtalık rezervi bölümüne yazmışşş ....kızlar bu üzücü haberi ben vermek istemezdim ama galiba onunda negatifffmiş(( dr deger düşük pzt tekrar yapalım demiş büyük ihtimallede yok demiş ...umarım yanılırr ve bize pozitif haberle geri döner ( morali bozuk olduğu içinde siteye girmiyormuşş...şu an onu okadar iyi anlıyabiliyorum kii Yüce Allahın bana verdiği sabrın aynısını ona vermesini diliyorumm... ((
bende gelicem bende bende bananenaniknanik ama seneye kabul edersen
kıskanç mehay..kıskanç mehayy...sırnaşık şey
sen hele bi gel....
nerelerdesin bakim sen?.. civcivin morali bozuk sende yoksun diye girmiyo işte kk ya hep senin yüsündeeeeennnnnnnnnn....lülülülülülü
canım nerelerdesin yaaaaaa...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?