2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

valla nerelerde olabilirimki canim ??isteydim.... canim cikti bugun valla... ama sonunda kabus gibi bir gun sona erdi ve tatile girdim....

civcivim fistigim nasilsin bugun??umarim daha iyisindir topladinmi kendini biraz???

daha iyiyim canım cok saol insan zamanla en buyuk acıları bile unuturmuşş ben unutmayacamm yüreğimin hep bi köşesinde kalacak ama normal hayatada dönecem mecburenn...

sen nasılsın tatlımm karşılaşamıyoruz bi türlüü m

Kizlar bugun 9. Gunum dayanamayip evde idrar testi yaptim sonuc negatif sizce cokmu erken ama bazi kisilerin 9 . Gunde dahi belli oldugunu duymustum elim kolum kalkmiyo suan

Kizlar bugun 9. Gunum dayanamayip evde idrar testi yaptim sonuc negatif sizce cokmu erken ama bazi kisilerin 9 . Gunde dahi belli oldugunu duymustum elim kolum kalkmiyo suan

canım panik yapma hemen daha cok erken ustelik idrarda belli olmaz ....iyi düşün iyi olsunn bi gününü bekle bakalımm inşallah kan testinde pozitifi gorursun tatlımm ...

Bugun uzuntuden on tane sigara icmisimdir

sakınn yapma canımmm ya varsaa onlara zarar verme sakınnn.... ben olmadığını bildiğim için sigaraya dvm ettimm ama içimde en ufak bir umut olsaydı kesinlikle bırakacaktım kendi kendime soz vermiştimm....en azından çrş ya kadar az içmeye calışş bırak diyemem çünkü bırakmayacagını iyi biliyorumm...ama kendini düşünmüyorsan varlığından habersiz olduğun vardır diye ümitlendiğinn bebişlerinii düşünnn :1hug:

Inan seninle ayniyim basindan beri umudum yok ama eger olursa bende kendime soz verdim birakicagima dair sanki suan tek teselli sigara gibi geliyo aslinda degil tabiki

Bu benim son sansim eger olmasa tekrar bende yaptiramam burda cok pahali esim de pek umursamiyor acikcasi ona gore cocuksuzda yasanabilirmis erkekler hep boyle gamsiz sanirim bogmak geliyor icimden

Bu benim son sansim eger olmasa tekrar bende yaptiramam burda cok pahali esim de pek umursamiyor acikcasi ona gore cocuksuzda yasanabilirmis erkekler hep boyle gamsiz sanirim bogmak geliyor icimden

neden transferde dr ne kadar şans verdi canım ve kaçıncı denemenn? erkeklere gelince aslında onlarda üzülüyor ama bizim gibi açığa çıkaramıyolar sonuçta her erkek baba olmayı ister canım emin oll:teselli:

doktorum hic sans vermedi tek embirio transfer edildi 2. denemem bilmiyorum belkide uzulmeyelim diye yapiyorlar ama bu hali beni daha cok deli ediyo

dunden beri kasiklarima igne batiyo gibi oluyo sanada olmusmuydu

gubsecim moralini bozma,olumlu düşünmeye çalış,eşine gelince benim eşimde aynı şekilde gamsız rahat gibi davranıyor,bende sinir oluyordum,ya sen ne rahat adamsın,ne biçim insansın diye kavga ettim geçenlerde,çok büyük ciddi ilk tartışmamız oldu,ama ben yanlış düşünmüşüm,o belkide benden daha çok istediğini ama benim yeteri kadar gergin olduğumu birde o gergin olursa benim için daha kötü olacağını açıkladı bana,üstelik bizim sorunumuz daha çok benden kaynaklanıyor,onda sperm sorunu var ama çokda ciddi değilmiş,benim yumurtalık rezervim az olduğu için biz tüp bebek uygulamasına başlıcaz,eğer oda çok stres yapıp üzülürse benim yanımda benim kendimi kötü hissedip belkide kendimi suçlayıp psikolojimin iyice bozulacağı için bebeğimizin olmamasını umursamaz,çokda önemli değilmiş gibi davrandığını,onun içinde kolay olmadığını açıkladı ve ben çok utanmıştım ona karşı,ben nerdeyse ondan nefret etmek üzereyken o benim için bu şekilde davranmış,benim yüzümden olmuyor,eşimde çok istiyor diye bunalmıyim,sonuç negatif geldiğinde ki inşallah olmaz ama benimde nedense hiç umudum yok daha tedaviye başlamadığım halde kendimi iyice yıpratmıyim,bebeksiz bir hayatıda kabullenebileyim,evliliğimizde bi sorun olmasın diye öyle davranmış.senin eşinde böyle düşünüyordur belkide,çünkü düşünsene eşin yanında çooooook istekli olsa,sonucu senden daha fazla heyecanla beklese sonuçta Allah korusun ama negatif gelse hem kendin için hemde birde eşin çok üzüleceği için birkat daha fazla üzüleceksin,onun için içini ferah tutmaya çalış canım,tek emriyo olsun ne olacakki,o tutar inşallah canım,Allah gönlüne göre versin

doktorum hic sans vermedi tek embirio transfer edildi 2. denemem bilmiyorum belkide uzulmeyelim diye yapiyorlar ama bu hali beni daha cok deli ediyo

hiç üzülme canım sadece ALLAH tan hayırlı ve sağlıklı evlat iste,senin için hayırlıysa verir bu bir sınav diyorlar ya senin bu sınavı başarmanı diliyorum,hakkında hayırlısı olsun..a.s.

canım mademki dayanımıyorsun neden kan testi yaptırmadın onda en azından sonucu görebilirdin idrar testi yaparak boşuna kendini üzmüşsün...ben 9.günü kan testi yaptırmıştım ve sonucun pozitif olduğunu öğrenmiştik.olumsuz düşünme,gününü bekle,daha önce başka arkadaşlarda idrar testinde negatif sonucu görüp kan testinde pozitifi görmüşlerdi..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…