canımm hiç kendinii üzme olurr mu hasretlik hiç yaşamadım ama eminim ki çok zordur sevdiklerinden uzak kalmak yıllarca gorememek? Ama düşün ki en azındandan uzaktada olsa seni düşünün senin için dua eden bir annen var...bak ben annemi 9 yaşımda kaybettim dizinde ağlayabileceğim dertlerimi anlatabileceğim annem bile yok malesef(( inşallah turkiye ye kucagında bebişinle gelirsinn annene de en guzel hediyeyi getirmiş olursunnn tatlımm
canımm hiç kendinii üzme olurr mu hasretlik hiç yaşamadım ama eminim ki çok zordur sevdiklerinden uzak kalmak yıllarca gorememek? Ama düşün ki en azındandan uzaktada olsa seni düşünün senin için dua eden bir annen var...bak ben annemi 9 yaşımda kaybettim dizinde ağlayabileceğim dertlerimi anlatabileceğim annem bile yok malesef(( inşallah turkiye ye kucagında bebişinle gelirsinn annene de en guzel hediyeyi getirmiş olursunnn tatlımm
a.s.hoş geldin seherim,napim şimdi ben bu bunalım takılanları hııı ....söyle canım ha döv im demi dövcem sizi kıslarrr,çabuk çıkın şu bunalımlardan bakiiimmmmm....haaaa şöööleeee......klava: klava:
canim seni uzdum galiba cok ozur dilerim haklisin tabiki canlari sag olsunda gormesekte olur diyorum bende artik burdayken babanemi kaybettim goremedim esim annesini kaybetti bu herseyden daha aci geliyo insana insallah senin de en kisa zaman da bir bebegin olur ve butun sevgini ona verirsin allahtan umut kesilmez daha oncede demistim sana sanki kendiliginden hamile kalacakmissin gibi geliyor bana dusunmemeye calis kendine oyalanick bisey ler bul ben eger bu seferde olmassa mutlaka bir is bulup calimak istiyorum asla pes etme :teselli:
slm kızlar. akşamüstünden beri kahverengi lekelenmem var.ağrı sızı yok çok şükür. dr.u aradım daha önce verdiğim randevunun gününde gel, endişelenme iğnelere devam et dedi ama ben yıkılmış durumdayım.kendimi çok kötü hissediyorum.inşallah buraya kadar değildir...
slm kızlar nasılsınız civcivim canım nasıl oldun seni burda görmek cok güzel
slm kızlar. akşamüstünden beri kahverengi lekelenmem var.ağrı sızı yok çok şükür. dr.u aradım daha önce verdiğim randevunun gününde gel, endişelenme iğnelere devam et dedi ama ben yıkılmış durumdayım.kendimi çok kötü hissediyorum.inşallah buraya kadar değildir...
daha iyiyim canım cok saol insan zamanla en buyuk acıları bile unuturmuşş ben unutmayacamm yüreğimin hep bi köşesinde kalacak ama normal hayatada dönecem mecburenn...
sen nasılsın tatlımm karşılaşamıyoruz bi türlüü m
Kizlar bugun 9. Gunum dayanamayip evde idrar testi yaptim sonuc negatif sizce cokmu erken ama bazi kisilerin 9 . Gunde dahi belli oldugunu duymustum elim kolum kalkmiyo suan
Bu benim son sansim eger olmasa tekrar bende yaptiramam burda cok pahali esim de pek umursamiyor acikcasi ona gore cocuksuzda yasanabilirmis erkekler hep boyle gamsiz sanirim bogmak geliyor icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?