2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim inanin suanda cevaplarinizi almak bile cok moral oldu tabiki herseyin hayirlisini istiyorum ama insan zaman zaman umutsuzluga kapiliyor iste kurban oldugum allah kimseyi umutsuz birakmasin kan testine gelince burasi cok nalet bi yer yaptirmak icin dahi doktorunun gondermesi gerekiyor oda zaten ayin 6 sindan once gondermez oyuzden beklemekten baska care yok yanliz zaman zaman aniden sanci giriyor sol yumurtaligima cok surmeden geciyo normalmi bilmiyorum hepinizi opuyorum turkiyeyi cok ozledim bu arada onunda sikintisi var tabi 7 yildir hasretim gelemiyorum iki yilim var daha annemi ozledimmmmmmmmmm o benden daha cok endiseleniyor yanlizliktan kurtulmami istiyor ne olur dualarinizi eksik etmeyin rabbim bana ve isteyen herkese versin

canımm hiç kendinii üzme olurr mu hasretlik hiç yaşamadım ama eminim ki çok zordur sevdiklerinden uzak kalmak yıllarca gorememek? Ama düşün ki en azındandan uzaktada olsa seni düşünün senin için dua eden bir annen var...bak ben annemi 9 yaşımda kaybettim dizinde ağlayabileceğim dertlerimi anlatabileceğim annem bile yok malesef (( inşallah turkiye ye kucagında bebişinle gelirsinn annene de en guzel hediyeyi getirmiş olursunnn tatlımm

slm kızlar. akşamüstünden beri kahverengi lekelenmem var.ağrı sızı yok çok şükür. dr.u aradım daha önce verdiğim randevunun gününde gel, endişelenme iğnelere devam et dedi ama ben yıkılmış durumdayım.kendimi çok kötü hissediyorum.inşallah buraya kadar değildir...

a.s.tuubay endişelenmişsin belli canım ama ,akıcı kana dönmedikten sonra normal lekelenmeler diye biliyorum kötü düşünme öyle yaa ne demek yıkıldım ,öyle kolaymı yıkılıyosun hadi topla kendini koyverme öyle bakiim,sen güçlü olki bebişlerin senden güç alsın canım yaaa..kanaman bile olsa çaresi vardır üzme bu kadar kendini dr unu dinle ve sakin olmaya çalış..yerimseniben

kıs civcivim naber sin güsel civcivim iyi oldunmu biras bakiiimmmm hııııııı?....laelaelaelaelae

a.s.hoş geldin seherim,napim şimdi ben bu bunalım takılanları hııı ....söyle canım ha döv im demi dövcem sizi kıslarrr,çabuk çıkın şu bunalımlardan bakiiimmmmm....haaaa şöööleeee......klava: klava:

canim seni uzdum galiba cok ozur dilerim haklisin tabiki canlari sag olsunda gormesekte olur diyorum bende artik burdayken babanemi kaybettim goremedim esim annesini kaybetti bu herseyden daha aci geliyo insana insallah senin de en kisa zaman da bir bebegin olur ve butun sevgini ona verirsin allahtan umut kesilmez daha oncede demistim sana sanki kendiliginden hamile kalacakmissin gibi geliyor bana dusunmemeye calis kendine oyalanick bisey ler bul ben eger bu seferde olmassa mutlaka bir is bulup calimak istiyorum asla pes etme :teselli:

döv bacım haklısın valla azıcık kendımızı topluyalım kızlar ben ösledım neşeli hallerımızı civcivim hadi kız kendınize gelın canlarım benım hepıcınızı cok sevıyom ben

canım sen civcivi üzmedin kendini suçlama sakın tamammı tatlım,o hassas döneminde tabiiki iyi olucak ,zamn herşeyin ilacıdır ,buda geçicek kendini toplıycak elbet.....
civciv kıs ses versene bizeee.....ayyyyyy öldürcen sen beni heeee.....çıkartçam ben seni girdiğin o bunalım delikten görcen seeeeennnnnnnn...bide dövcem seni şöööleeeevir çeviiirr.....
ayyyyy ben kıyamam civcivime yaaaaaa,gerigel bize civcivim,yoksa bu arkadaşlar beni acık kafayı çatlatmış felan sancekleeeerrrrrrrr.....yaaaaa....klava:

eeeeee.... hepiniz mi gittiniz yaaaaa. ayyy oklavayı gösterdik kızları kaçırdık ....oklavamı saklıyim da bidaha çıkarmıyayım bariii.....

canım sakın strese girme hemen bende ara ara lekelenmeler oluyor diye biliyorum hem dr da endişenme demişşş dikkatli ol ve dua et allahım inş onları sana bağışlayacak canımmm :teselli:

canım moralini bozacak birşey yok.bunlar olağan şeyler.
gerçi ben sana küsmüştüm ama dayanamadım yine moral olsun istedim.

teşekkürler kızlar. bir daha kanama olmadı şu ama kadar hamd olsun.çok saolun

zeynepppppppp. sen niye küstün bana? farketmeden bişey mi yaptım noldu?????? ay bak zaten çok duygusalım şimdi başlarım salya sümük ağlamaya : ....( valla bişey yaptıysam da farkında değilim ya. çoooooooooooooookkkkkkkk özür dilerim. hadi yaz naptığımı da bir daha dikkatli olayım.

benimde neredeyse hayatim boyunca dizinde aglayacagim agladigim bir annem olmadi bende annemi 5 yasinda kaybettim...kaderlerimiz birmis kiz civciv...senağlamao yuzdenmi bu kadar sevdim seni acaba....Şeniz

ben iyiyim canim yorgunum biraz ve dusunceli aklim hep sende...seni yakindan tanimasamda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…