2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

benimde neredeyse hayatim boyunca dizinde aglayacagim agladigim bir annem olmadi bende annemi 5 yasinda kaybettim...kaderlerimiz birmis kiz civciv...senağlamao yuzdenmi bu kadar sevdim seni acaba....Şeniz

insanların kaderi aynı olunca birbirini daha iyi anlar ve sever tabiki bende seni çok seviyorum canımm ...hem sen beni düşünme olur muu ben gayet iyiyim artık tatlımm uzulup ağlamakla elden bişi gelmiyorr....sen artık stres uzuntu yapma kendinee bebişlerin için hazırla kendini olur mu bitanemmm ŞenizŞeniz

sana yazdıklarıma cvap vermemen beni üzdü.test günlerine kadar sürekli yazışıyorduk seninle.ikimizde şuan aynı şeyleri yaşıyoruz.ben sana bekleme döneminde elimden geldiğince destek olmaya çalıştım.ama sen hamiş haberini aldın unuttun bizi.ama kolay değil tabi 3 bebiş sahibi olmak.kalp atışlarını ne zaman duyacaksın.ben inşallah 9 ağustosta gideceğim.kendine iyi bak.bebişlerine deee.....:1hug:

kızlar kımsecıkler yokmu pınk kız şimdide senmı başladın aaa valla döverim kız senı gel cabuk buraya

günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla kimseler yok.pazar sabahı hepiniz uyuyorsunuz tabii... ben bu akşamda giremem üst komşumun düğünü var. misafirlerimiz var.idare edin işler bitince görüşürüz canlarım,seherim kızma canım yaaaa,civcivim ,mehayım,diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum...a.s.

meraba canimcigim ben geldim simdide sen yoksun....Şeniz

sizin negatiflerden cok etkilendim umutlanamiyorum bir turlu...insallah yanilirim ..icimde heyecan falan yok nedense belki ignelee baslayinca olur....:1no2:

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK İSTİYORUM ama ben vajinusmus hastasıyım ve anestezi alamadan uygulamaları yaptıramam 2 negatif aşılama oldum ama eşimin spermlerinin %97 sinde yapı bozukluğu varmış doktor tüp bebek yapılmasını uygun gördü sorum şu benim kaç kez anestezi almam gerekicek yani kaç kez vajinal yoldan muayne yada işlem yapılıyor

canim sanirim 2-3 kez ultrasonla bakilacak sonrasinda yumurta toplama ve transfer var ama trasfer icin anesteziye gerek yok diorum ama vajinismus hastasiyim demissin...peki asilama esnasinda anestezi yaptirdinmi???

canim sanirim 2-3 kez ultrasonla bakilacak sonrasinda yumurta toplama ve transfer var ama trasfer icin anesteziye gerek yok diorum ama vajinismus hastasiyim demissin...peki asilama esnasinda anestezi yaptirdinmi???
uf çok muş ya her seferinde anestezi olursam yandım evet aşılamamda anesteziyle oldubiri epidural biri genel

kac senelik evlisin peki???ne zamandir bebek istiyorsunz ??bebegin olmamasinin baska bir nedeni varmi yoksa sadece vajinismus yuzundenmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…