mehaycım geldinmi canım hoş geldin nasılsın bakem, iyisindir inş,bende iyiyim tatlım...
benimde neredeyse hayatim boyunca dizinde aglayacagim agladigim bir annem olmadi bende annemi 5 yasinda kaybettim...kaderlerimiz birmis kiz civciv...senağlamao yuzdenmi bu kadar sevdim seni acaba....Şeniz
ne anneyim ne anneliyim((
teşekkürler kızlar. bir daha kanama olmadı şu ama kadar hamd olsun.çok saolun
zeynepppppppp. sen niye küstün bana? farketmeden bişey mi yaptım noldu?????? ay bak zaten çok duygusalım şimdi başlarım salya sümük ağlamaya : ....( valla bişey yaptıysam da farkında değilim ya. çoooooooooooooookkkkkkkk özür dilerim. hadi yaz naptığımı da bir daha dikkatli olayım.
benimde neredeyse hayatim boyunca dizinde aglayacagim agladigim bir annem olmadi bende annemi 5 yasinda kaybettim...kaderlerimiz birmis kiz civciv...senağlamao yuzdenmi bu kadar sevdim seni acaba....Şeniz
beni kimse sevmiyomu yaaaaaaaaa.........senağlama senağlama
günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla kimseler yok.pazar sabahı hepiniz uyuyorsunuz tabii... ben bu akşamda giremem üst komşumun düğünü var. misafirlerimiz var.idare edin işler bitince görüşürüz canlarım,seherim kızma canım yaaaa,civcivim ,mehayım,diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum...a.s.
insanların kaderi aynı olunca birbirini daha iyi anlar ve sever tabiki bende seni çok seviyorum canımm ...hem sen beni düşünme olur muu ben gayet iyiyim artık tatlımm uzulup ağlamakla elden bişi gelmiyorr....sen artık stres uzuntu yapma kendinee bebişlerin için hazırla kendini olur mu bitanemmm ŞenizŞeniz
beni kimse sevmiyomu yaaaaaaaaa.........senağlama senağlama
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK İSTİYORUM ama ben vajinusmus hastasıyım ve anestezi alamadan uygulamaları yaptıramam 2 negatif aşılama oldum ama eşimin spermlerinin %97 sinde yapı bozukluğu varmış doktor tüp bebek yapılmasını uygun gördü sorum şu benim kaç kez anestezi almam gerekicek yani kaç kez vajinal yoldan muayne yada işlem yapılıyor
uf çok muş ya her seferinde anestezi olursam yandım evet aşılamamda anesteziyle oldubiri epidural biri genelcanim sanirim 2-3 kez ultrasonla bakilacak sonrasinda yumurta toplama ve transfer var ama trasfer icin anesteziye gerek yok diorum ama vajinismus hastasiyim demissin...peki asilama esnasinda anestezi yaptirdinmi???
hayır mümkün değil zaten ilişki bile olmuyor çünkü şuan egzersiz aşamasındayım parmak egzersixzi yapıyorum o bile zor benim içinanestezisiz denedinmi hic???
hayır mümkün değil zaten ilişki bile olmuyor çünkü şuan egzersiz aşamasındayım parmak egzersixzi yapıyorum o bile zor benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?