2 yıllık evliyim asıl sorun eşimde %97 oranında yapı bozukluğu var spermlerinde doktor ilişki olsada zor dedi maddi olarak durumum iyi ama manevi olarak çok yıprandım belki bir süre beklerim öyle yaparım sen beklemedemisinkikac senelik evlisin peki???ne zamandir bebek istiyorsunz ??bebegin olmamasinin baska bir nedeni varmi yoksa sadece vajinismus yuzundenmi???
2 yıllık evliyim asıl sorun eşimde %97 oranında yapı bozukluğu var spermlerinde doktor ilişki olsada zor dedi maddi olarak durumum iyi ama manevi olarak çok yıprandım belki bir süre beklerim öyle yaparım sen beklemedemisinki
sizin negatiflerden cok etkilendim umutlanamiyorum bir turlu...insallah yanilirim ..icimde heyecan falan yok nedense belki ignelee baslayinca olur....:1no2:
layhayhoykızlar selam kısa süreliğine açtım yine yoksunuz, eh sonra görüşürüz o zaman ..sositososito sositososito sositososito
suanda adet oldum dondum kaldim tam yazilarinizi okuyodum diyecek bisey bulamiyorum buraya hamileyim diye yazmayi cok isterdim ama olmadi kismet degilmis demekki desteginiz icin tesekkurler buraya kadarmis hersey dilerim rabbim dualarinizi kabul eder
bende senin gibi tedaviden önce sürekli negatif gorunce ümidim kalmıyordu..ama tedaviye başlayınca yinede ümitlendimm...ama sen şu durumda negatifleri değil pozifitleri düşün canım hem bak bu ay maşallah ne kadar cok pozitif haber aldık allahım inş hepsinin sag salim kucaklarına verir bebişlerinii...sende şimdiden bole yaparsann ooooklava: klava: kırarımm kafanıı iyi düşün iyi olsun tatlım.Allah yanında yar ve yardımcın olsunn ŞenizŞeniz
suanda adet oldum dondum kaldim tam yazilarinizi okuyodum diyecek bisey bulamiyorum buraya hamileyim diye yazmayi cok isterdim ama olmadi kismet degilmis demekki desteginiz icin tesekkurler buraya kadarmis hersey dilerim rabbim dualarinizi kabul eder
oooohhh hanfendii almış şimdi eline mendili halay :teytey::teytey::teytey: çekiyodurr kesninn hani bizeeee :mymeka:
insallah canim yaa15 gun sonra basliyorum ignelere...benim icin dua edin...:Saruboceq:
kızlar ankara zekai tahir hastanesinde tedavi gören varmıydı,inanamıyorumya 1 ayda 42 bebek ölmüş bu hastanede ve başhekim çıkmış bizde bi hata,mikrop olayı yok,hepsi annelerinden mikrop kapmış olabilir diyor soğuk kanlılıkla,bu ne biçim insanlık,bebek sahibi olmak kolaymı sanıyorlar,bu kadar ihmal olurmu,Allah bu insanları bildiği gibi yapsın. bi yanda inlar bebek sahibi olabilmek için yıllarca hem maddi hem manevi çaba sarfediyor,varını yoğunu koyuyor bir yandan da ihmalkarlıklar yüzünden bebekler ölüyor,Allah o ailelerin yardımcısı olsun
mehaycım yaklaşık seninle aynı zamanlarda başlıcaz tedaviye,hakkımızda hayırlısı olsun,ama ben çok heyecanlanıyorum artık zaman geçmiyor,ne olacaksa olsun bitsin istiyorum,beklemek çok gerici,zaten fazlasıyla stres varsenağlamaseninki uzun protokolmüydü,kısa protokolmü
ayy iyi bari benle birlikte bana eslik edecek biri olacak o gerici donemde yanimda sevindim valla...canim sen tam olarak kacinda basliyorsun tedaviye??uzun protokolmu???
canım benim kısa protokol,regli olmayı bekliyorum işte:1no2:bu ayın 15 i gibi regli olmam lazım,ben çok düzenli regli oluyordum ama geçen ay gecikti stresten,bakalım bu ay ne olacak,bende seviniyorum beraber aynı zamanda tedaviye başlayacağımız için,en azından birbirimizle paylaşabiliriz bu süreci
arkadaşlar ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH ,HERKES sırayla hamiş olacaklar tez zamanda dualarımız hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?