slm kızlar ,mehaycım nasılsın canım civciv yokmu bu gün?.. acem kızı yanlış hatırlamıyorsam bu gün kontrolün vardı senin,bebişmi bebişlermi geliyo bakiimm...a.s.
hoş geldin seherim burdayım canım nasılsın?..şu mehaya kızıyom biraz gitti gene gezenti..naniknanik
hoş geldin seherim burdayım canım nasılsın?..şu mehaya kızıyom biraz gitti gene gezenti..naniknanik
bak yaaa bana diyor kendi kayboldu ortadanklava:
gidiyorum ben kustum iste:dilcikar:
seherim hosgeldin canim..tedavin hayirli olsun uzun protokolmuydu senin???
ıyıyım canım gonal-f lere başladımya şişirdi ıyıce ıgneler gazman gıbı oldum heyecanlıyım bırazda tutmaz dıye korkuyorum
canım inş herşey yolunda gidicek ALLAHIN izniyle bebişler güzel gelişicek ve hamiş olucaksın ve arkadan mehay ben ve civciv gelicek inş.korkuların olması çok normal stres yapmamaya çalış rahat ol şahin bey nasıl iyimi?..
yaa kızlar benim yazdığım cevaplar çok geç gidiyo..burda cevap gönderiliyo yazısı dönüyo dönüyo acayip sinir oluyorum yaa..sizin yazdıklarınızı görmem için çıkıp tekrar girmem gerekiyo falan bizim pc ye bişeymi oluyoki yaaa...çakıcam şimdi bitane ama yapamam sizinle görüşemem sonraaa...senağlama
inşallah canım hep beraber hamiş oluruz amma güzel olur :sm_cool: sendemı şahın beye gelıyorsun kız yoksa bugun ugradım yanına yarında rendevum var tekrar gıdıcem
evet canım ben ramazandan sonra başlamak istiyorum,10 - 12 gün sonra gelicem görüşmek için vitamin falan başlatabilir geçen ay hiç bişey vermedi yaa, oysa daha önceki denemelerimde dr larım vitamin falan birkaç ay önceden başlatırlardı?
slm kızlar ,mehaycım nasılsın canım civciv yokmu bu gün?.. acem kızı yanlış hatırlamıyorsam bu gün kontrolün vardı senin,bebişmi bebişlermi geliyo bakiimm...a.s.
amin canim sen ne yaptin tup bebek meselesini???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?