2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm kızlar ,mehaycım nasılsın canım civciv yokmu bu gün?.. acem kızı yanlış hatırlamıyorsam bu gün kontrolün vardı senin,bebişmi bebişlermi geliyo bakiimm...a.s.

slm kızlar ,mehaycım nasılsın canım civciv yokmu bu gün?.. acem kızı yanlış hatırlamıyorsam bu gün kontrolün vardı senin,bebişmi bebişlermi geliyo bakiimm...a.s.

valla civcivi goremedim bugun ugramadi sanirim ..uyuyordur belkide tembellesti bu kiz iyice sırnaşık şey:roflol:

ıyıyım canım gonal-f lere başladımya şişirdi ıyıce ıgneler gazman gıbı oldum heyecanlıyım bırazda tutmaz dıye korkuyorum

canım inş herşey yolunda gidicek ALLAHIN izniyle bebişler güzel gelişicek ve hamiş olucaksın ve arkadan mehay ben ve civciv gelicek inş.korkuların olması çok normal stres yapmamaya çalış rahat ol şahin bey nasıl iyimi?..

inşallah canım hep beraber hamiş oluruz amma güzel olur :sm_cool: sendemı şahın beye gelıyorsun kız yoksa bugun ugradım yanına yarında rendevum var tekrar gıdıcem

yaa kızlar benim yazdığım cevaplar çok geç gidiyo..burda cevap gönderiliyo yazısı dönüyo dönüyo acayip sinir oluyorum yaa..sizin yazdıklarınızı görmem için çıkıp tekrar girmem gerekiyo falan bizim pc ye bişeymi oluyoki yaaa...çakıcam şimdi bitane ama yapamam sizinle görüşemem sonraaa...senağlama

canım sıte yavaş bendede öyle oluyor sıteyı kapat tekrar gır bızım yadıklarımızı görmek ıcınde anasayfa yap tekrar konuya gır veya yenıleye bas

inşallah canım hep beraber hamiş oluruz amma güzel olur :sm_cool: sendemı şahın beye gelıyorsun kız yoksa bugun ugradım yanına yarında rendevum var tekrar gıdıcem

evet canım ben ramazandan sonra başlamak istiyorum,10 - 12 gün sonra gelicem görüşmek için vitamin falan başlatabilir geçen ay hiç bişey vermedi yaa, oysa daha önceki denemelerimde dr larım vitamin falan birkaç ay önceden başlatırlardı?

canım bu kacıncı denemen senın eşınde sorun yokmuydu
banada vitamın vermedı valla gelınce belkı karşılaşırız canım tanışmış oluruz

dhea folbiol zinco c gibi ilaçlar kullanmıştım ben daha önce canım.tanışırız tabii çok isterim bende,benim abim oturuyo bursa da geliyoruz ara sıra

mrb canım cumartesi gittim dr karından baktı gözükmedi vajinal ultrasyonda baktı cok ufak göründü bu gün tekrar bakılacak kacının tutup tutmadıgına inşallah iyi haberle gelirim hepinizin yanına ALLAHIM HEPİNİZE NASİP EDER İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…