mrb canım cumartesi gittim dr karından baktı gözükmedi vajinal ultrasyonda baktı cok ufak göründü bu gün tekrar bakılacak kacının tutup tutmadıgına inşallah iyi haberle gelirim hepinizin yanına ALLAHIM HEPİNİZE NASİP EDER İNŞALLAH
ayyy benimde hicbiseyden haberim yok acem kizi hamilemisin??
sagol canım evet canım bende pko var o yuzden uzun protokoldu ama şimdi adet oldum 6 gundurde gonal-f kullanıyorum 8 gun sonra falan toplama işlemı yapılcak
acem kızı ilk denemen miydibu canım?..
Merhaba arkadaşlar.Sitenin yeni üyesiyim.Bende tüp bebek yaptıracağım inşallah.İlk denemem olacak.7 yıldır evliyim.Evliliğimin 3 yılı korunduk sonra bıraktık hamile kaldım ama 6 haftalık iken düşük oldu.Düşükten sonra bir süre daha korunduk.Ama bıraktıktan sonra hamile kalamadım bir türlü.Doktorlar, testler derken sonuca ulaştık.Düşük yaptıktan sonra tüplerim tıkanmış.Nasıl olmuş bilmiyorum ama sanırım iltihap olmuş.Ve şimdi tek çocuk sahibi olma şansım tüp bebek.Doktorumla konuştum hemen başlayalım tedaviye diyor.Ne yapacağım bilmiyorum.Bu tüp bebek yolculuğu açıkçası korkutuyor beni. Neler bekliyor beni bilmiyorum.Yaşadıklarımızı paylaşalım arkadaşlar.Beni yalnız bırakmayım.Hepimiz aynı durumda olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.Umarım allah gönlümüze göre verir arkadaşlar.
evet canim ilk denemeydi allahim bana nasip etti allahim herkese nasip eder inşallah
Merhaba arkadaşlar.Sitenin yeni üyesiyim.Bende tüp bebek yaptıracağım inşallah.İlk denemem olacak.7 yıldır evliyim.Evliliğimin 3 yılı korunduk sonra bıraktık hamile kaldım ama 6 haftalık iken düşük oldu.Düşükten sonra bir süre daha korunduk.Ama bıraktıktan sonra hamile kalamadım bir türlü.Doktorlar, testler derken sonuca ulaştık.Düşük yaptıktan sonra tüplerim tıkanmış.Nasıl olmuş bilmiyorum ama sanırım iltihap olmuş.Ve şimdi tek çocuk sahibi olma şansım tüp bebek.Doktorumla konuştum hemen başlayalım tedaviye diyor.Ne yapacağım bilmiyorum.Bu tüp bebek yolculuğu açıkçası korkutuyor beni. Neler bekliyor beni bilmiyorum.Yaşadıklarımızı paylaşalım arkadaşlar.Beni yalnız bırakmayım.Hepimiz aynı durumda olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.Umarım allah gönlümüze göre verir arkadaşlar.
hoşgeldin canım,bende yeni üye sayılırım ama insan burda hiç yabancılık çekmiyor merak etme,hepimizin dedi aynı,aynı dilden konuşuyoruz ve bizi bizden iyi anlayan olamaz sonucunda,tedaviden korkma bence canım,eğer imkanın varsa bir an önce başla,benim ilk denemem olacak,bende bir an önce başlayıp ne olup ne olmayacağını görmek istiyorum artık en azından kullanılacak ilaçlara bünyem ne tepki verecek,ne kadar şansım var bunu bilemnin en iyi yolu denemek ve görmek,öyle belirsizlik içinde beklemek çok zor çünkü,Allah yardımcımız olsun artık
CELİNE inşallah herşey dilediginiz gibi olur yeterki ümitli olalım ben herkese dua ediyorum hamiş olarak inşallah dualarım kabul olur ALLAHTAN herşeyin hayırlısını isteyelim inanıyorumki sizlerinde ilkinde olacak tıpkı benim gibi
canım Allah razı olsuna.s.,inşallah allah söyletiyordur,senin kaç yumurta toplanmıştı
arkadaşım benim 12 tane toplandı 5 tane tuttu 4 tane transfer edildi
sizde sorun neydi,yumurtalık rezervi,erken menepoz sorunun yoktu herhalde değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?