2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bu gün belli olur inş canım,ALLAH yardımcın olsun,herşey yolunda çıksın İNŞALLAH güzel haberlerini bekliyoruz,İNŞALLAH canım darısı başımıza,AMİİİNNN...:1hug:

Merhaba arkadaşlar.Sitenin yeni üyesiyim.Bende tüp bebek yaptıracağım inşallah.İlk denemem olacak.7 yıldır evliyim.Evliliğimin 3 yılı korunduk sonra bıraktık hamile kaldım ama 6 haftalık iken düşük oldu.Düşükten sonra bir süre daha korunduk.Ama bıraktıktan sonra hamile kalamadım bir türlü.Doktorlar, testler derken sonuca ulaştık.Düşük yaptıktan sonra tüplerim tıkanmış.Nasıl olmuş bilmiyorum ama sanırım iltihap olmuş.Ve şimdi tek çocuk sahibi olma şansım tüp bebek.Doktorumla konuştum hemen başlayalım tedaviye diyor.Ne yapacağım bilmiyorum.Bu tüp bebek yolculuğu açıkçası korkutuyor beni. Neler bekliyor beni bilmiyorum.Yaşadıklarımızı paylaşalım arkadaşlar.Beni yalnız bırakmayım.Hepimiz aynı durumda olduğumuz için birbirimizi daha iyi anlayabiliriz.Umarım allah gönlümüze göre verir arkadaşlar.

hoş geldin canım,biz burda kardeş gibi olduk moralimizi düzeltiyoruz aynı sorunları yaşadığımız için daha rahat anlaşabiliyoruz,karşımızdakilerin dediklerimizi yanlış anlama başka tarafa çekmesi gibi endişelerimiz yok aynı dilden konuşuyoruz yani canım.a.s.

canım öncelikle hoş geldin korkmana gerek yok benimde tüplerim kapalıydı tüp bebek yaptırdım şuanda da hamişim ALLAHIM herkesin yardimcısı oluyor bence cesaretini topla ve yaptır başkada secenegimiz yok zaten tüp bebek ten başka

celine cim hadi hayırlısı başarırsın tabii canım,bol bol dualar et ALLAH büyük senide bizide sevindirsin İNŞALLAH canım..

hoşgeldin canım,bende yeni üye sayılırım ama insan burda hiç yabancılık çekmiyor merak etme,hepimizin dedi aynı,aynı dilden konuşuyoruz ve bizi bizden iyi anlayan olamaz sonucunda,tedaviden korkma bence canım,eğer imkanın varsa bir an önce başla,benim ilk denemem olacak,bende bir an önce başlayıp ne olup ne olmayacağını görmek istiyorum artık en azından kullanılacak ilaçlara bünyem ne tepki verecek,ne kadar şansım var bunu bilemnin en iyi yolu denemek ve görmek,öyle belirsizlik içinde beklemek çok zor çünkü,Allah yardımcımız olsun artık

CELİNE inşallah herşey dilediginiz gibi olur yeterki ümitli olalım ben herkese dua ediyorum hamiş olarak inşallah dualarım kabul olur ALLAHTAN herşeyin hayırlısını isteyelim inanıyorumki sizlerinde ilkinde olacak tıpkı benim gibi

canım Allah razı olsuna.s.,inşallah allah söyletiyordur,senin kaç yumurta toplanmıştı

Hoşbulduk arkadaşlar.Aynı sorunları yaşadığımız için aynı dilden konuşmamız çok güzel.Daha sizleri tanımadan kanım ısındı.Acem_kızı senide senin gibi hamiş olan bütün arkadaşları tebrik ederim.Allah inşallah cümlemize nasip eder. Sizden isteğim hangi tüp bebek merkezinde yaptırdınız araştırma yapıyorum banada bi yazarmısınız.Gerçi yarın doktorumu arayacağım o bana bir kaç merkez önerecekmiş ama yinede sizlerden de bilgi almak isterim.Bu ay hemen başlayalım Ramazan bayramına kadar tedavin bitmiş olur dedi. . Birde benim iğne fobim var ve biliyorum ki tüp bebek tedavisinde epey iğne olmam gerekecek.Bundan da çok korkuyorum nasıl yeneceğim bu fobiyi bilmiyorum.Gerçi amaç bebiş olunca katlanacağız tabiki. Arkadaşlar tedavi nasıl başlıyor ve devam ediyor.? Bi yazarmısınız?

Merhaba arkadaşlar!Bende tüp bebek tedavisi oluyorum.Bugün doktora gittim,pkos ooduğundan dolayı yumurtalıklarımın ilaçlara aşırı tepki verdiğini,istemediği kadar fazla yumurta oluştuğunu ve ohss riski olduğunu söyledi.Büyükbir ihtimalle cumartesi yumurtta toplayacaklarmış.Cannıım çokk sıkılıyor.Lütfen bu konuda tecrübeniz varsa yazın arkaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…