2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

günaydın kıslarrr akşamda kimse yoktu bu sabahta yok anlaşılan,bu sayfa geride kalmış şaşırdım valla yazimde 1. sayfaya gelsin tekrar dedim..mehay civcivim seherim ve yeni gelen arkadaşlar selamlar size,öüyorum siziiiii....a.s. :enbuyukkk:

selam canım nasılsın ben sabahdan kontrolum vardı oraya gıttım sanırım pazar veya pazarttesi yumurta toplama işlemım yapılacak sen neler yapıyorsun şahin beye vıtamın tarzı ılac kullanmaya gerek varmı dıye sordum sadece folıc asit kullan dedı

selam kızlar bende saatlerce foruma giremedim şimdi oldu problem yok heralde ,seherim inşallah herşey yolunda gider en güsel embriyolar tutunur canım bizi haberdar et canım,mehaycım nasılsın canım?

suanda adet oldum dondum kaldim tam yazilarinizi okuyodum diyecek bisey bulamiyorum buraya hamileyim diye yazmayi cok isterdim ama olmadi kismet degilmis demekki desteginiz icin tesekkurler buraya kadarmis hersey dilerim rabbim dualarinizi kabul eder

canımmm şimdi gordumm diyecek hiç bişi bulamıyorum malesef çunku aynı acılardan bende daha yeni çıktımm o yuzden neler hissettiğini çok iyi anlıyorum...sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok maleseff ... :1no2::1no2:

iyiyim canıminsanın moralini bozcek şeyler olabiliyor tabii ama değmez kimseye kızıp canımızı yaktığımızla kalıyoruz ben artık hiçbirşeyi takmayacağım stres yapmamak için bu önemli ,karar verdim artık MORALİMİ KİMSE BOZAMAYACAK....a.s.

yine ne oldu canımmmm kim senin canını sıktı bakem hee sole gebertiyimm klava:

bırak elleme kıskansın nerde o bakiiim geziyomu acaba?...gezenti mehaay gezentiiiiiiiiiii.......hani çok görüşçektiiikk..tatildeydin sen dimiiii...çalışırken bile daha çok giriyodun foruma..lülülülülülü lülülülülülü

evet yaa cadıı msn bile açmıyooo akşama kadar nerde geziyoo buu unuttu tabi biziii :mymeka::mymeka:

seherimde yok bu akşam .gelir belki geç saatlerde oluyor o burda...bişey dikkatini çektimi!..bak üyelik tarihimizin altında puan mı bi numara vardı yok olmuş ilginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…