günaydın kıslarrr akşamda kimse yoktu bu sabahta yok anlaşılan,bu sayfa geride kalmış şaşırdım valla yazimde 1. sayfaya gelsin tekrar dedim..mehay civcivim seherim ve yeni gelen arkadaşlar selamlar size,öüyorum siziiiii....a.s. :enbuyukkk:
suanda adet oldum dondum kaldim tam yazilarinizi okuyodum diyecek bisey bulamiyorum buraya hamileyim diye yazmayi cok isterdim ama olmadi kismet degilmis demekki desteginiz icin tesekkurler buraya kadarmis hersey dilerim rabbim dualarinizi kabul eder
selam kizlar sabahtan beri foruma giremiyordum nihayet girebildim...nasilsiniz????
civcivim nasılsın şimdi açtım seni gördüm,kimseler yok galiba,a.s.
iyiyim canıminsanın moralini bozcek şeyler olabiliyor tabii ama değmez kimseye kızıp canımızı yaktığımızla kalıyoruz ben artık hiçbirşeyi takmayacağım stres yapmamak için bu önemli ,karar verdim artık MORALİMİ KİMSE BOZAMAYACAK....a.s.
hiç kimse canım sağolasın hiç kimse canımı sıkamaz,yaşadıklarımız gerekli bizi olgunlaştırıyor..
sende yaşına göre çok çok olgunsun canım seni çok sevdim ben
bırak elleme kıskansın nerde o bakiiim geziyomu acaba?...gezenti mehaay gezentiiiiiiiiiii.......hani çok görüşçektiiikk..tatildeydin sen dimiiii...çalışırken bile daha çok giriyodun foruma..lülülülülülü lülülülülülü
seherimde yok bu akşam .gelir belki geç saatlerde oluyor o burda...bişey dikkatini çektimi!..bak üyelik tarihimizin altında puan mı bi numara vardı yok olmuş ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?