canımm benimm sende öylesinn ve bende seni cokk seviyorummm ŞenizŞeniz
mahayyyy kıskanma hemennn senide çokkkk seviyorummmm hepinizin ayrı bir yeri var bendee hepiniz iyi birer dost ve arkadaşsınızz ŞenizŞeniz
bak bak iyi insan lafının üstüne gelirmiş canım benim hoş geldin
yok canim yaa hayatimda esim dahil hickimseyi kiskanmam o isin girgiri.... :))canımm benimm sende öylesinn ve bende seni cokk seviyorummm ŞenizŞeniz
mahayyyy kıskanma hemennn senide çokkkk seviyorummmm hepinizin ayrı bir yeri var bendee hepiniz iyi birer dost ve arkadaşsınızz ŞenizŞeniz
kizlar islerim hic bitmiyorki yarin havuza gidiyoruz eglence merkezi gibi bir yer aslinda havuzlu falan yiyecek biseyler hazirladim borek corek...bırak elleme kıskansın nerde o bakiiim geziyomu acaba?...gezenti mehaay gezentiiiiiiiiiii.......hani çok görüşçektiiikk..tatildeydin sen dimiiii...çalışırken bile daha çok giriyodun foruma..lülülülülülü lülülülülülü
evet yaa cadıı msn bile açmıyooo akşama kadar nerde geziyoo buu unuttu tabi biziii :mymeka::mymeka:
ben kıskandım bu seferde :icecream: benide sevin benidelaelaelaelaelae
yaaa cadıııııııııı tatile cıktınn iyice unuttun bizi hani daha sık beraber olacaktıkk heeklava: klava:
selam kızlar bende saatlerce foruma giremedim şimdi oldu problem yok heralde ,seherim inşallah herşey yolunda gider en güsel embriyolar tutunur canım bizi haberdar et canım,mehaycım nasılsın canım?
neler hazırladın bakiiiimmmm söyle bizde yapalım yemek topiklerinde çok geziyosun sen güzel şeyler biliyosunduurrr...
senide çok seviyorum canım arkadaş listeme ekledim senide..
mehaycım hoş geldin canım..a.s.
hehehehehe gordunmu bir kiskanc daha cikti basimiza sen yetmiyormussun gibi:roflol::roflol:
eline sağlık afiyet olsun canım,ruh halimiz puanlar kaybolmuş yoklar
eksık kalmıyayım dedım :roflol::roflol:
benimkinide görüyomusun aaa bende niye yok kimseninkini görmüyorum..
canlarım ben azcık cıkıyorum sonra görüşürüz öptum sizi
ayyyy hepinizmi gittiniiiizzzz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?