2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canımm benimm sende öylesinn ve bende seni cokk seviyorummm ŞenizŞeniz

mahayyyy kıskanma hemennn senide çokkkk seviyorummmm hepinizin ayrı bir yeri var bendee hepiniz iyi birer dost ve arkadaşsınızz ŞenizŞeniz

ben kıskandım bu seferde :icecream: benide sevin benidelaelaelaelaelae

canımm benimm sende öylesinn ve bende seni cokk seviyorummm ŞenizŞeniz

mahayyyy kıskanma hemennn senide çokkkk seviyorummmm hepinizin ayrı bir yeri var bendee hepiniz iyi birer dost ve arkadaşsınızz ŞenizŞeniz
yok canim yaa hayatimda esim dahil hickimseyi kiskanmam o isin girgiri.... :))
kizlar islerim hic bitmiyorki yarin havuza gidiyoruz eglence merkezi gibi bir yer aslinda havuzlu falan yiyecek biseyler hazirladim borek corek...
evet yaa cadıı msn bile açmıyooo akşama kadar nerde geziyoo buu unuttu tabi biziii :mymeka::mymeka:

sizi unuturmuyum ben hicccccccccccŞenizŞeniz

neler hazırladın bakiiiimmmm söyle bizde yapalım yemek topiklerinde çok geziyosun sen güzel şeyler biliyosunduurrr...

yaaa cadıııııııııı tatile cıktınn iyice unuttun bizi hani daha sık beraber olacaktıkk hee klava:klava:

selam kızlar bende saatlerce foruma giremedim şimdi oldu problem yok heralde ,seherim inşallah herşey yolunda gider en güsel embriyolar tutunur canım bizi haberdar et canım,mehaycım nasılsın canım?

kizlar ruh halim herseyi anlatiyor aslinda:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…