pöffff yakalayamadımm şunu gitti yaa bırakmış burda benim canımı bir başınaa kaçmışş dizi izlemeyye ben geldim attlımm senin yanlız kaldığını his ettiğim an yanındayım mrk etme....hem mehay sen bizi neden kıskanmıyon hee insan sevdiğini kıskanırmışş bitek eşinimi seviyon sen yaaa....
seherimm burdaki kıskançlar yetmiyooo bide sana teselli verecez dimi tatlım tamam gel senide alalım kıskaçlar grubuna hatta yeni bi topik açalımm KISKANÇ KADINLARIN TUP BEBEK MACERALARI DİYEE :)))))
:sm_cool::sm_cool: ne mutlu ozaman seherimm banaa seni guldurebildiysemm
bak bizim cadılarr hemen yatmışlar tavukk gibii kıs kaksanızaaaklava::
kızlar sıra sizede geliyor haberiniz olsun.hamiş olmak için herkes sırada ALLAHIM SİZLEREDE NASİT ETSİN HAMİŞLİGİ
inşallah canım benım bu hafta sonunda yumurtalar toplanıcak 25 cıvarında yumurtam olmuş bende pko oldugu ıcın fazla oluştu yumurtalar valla yumurta toplama işlemınden korkuyorum acıkcası cunku hıc anestezı almadım en cok ondan korkuyorum inşallah sonuc ıyı cıkar
pöffff yakalayamadımm şunu gitti yaa bırakmış burda benim canımı bir başınaa kaçmışş dizi izlemeyye ben geldim attlımm senin yanlız kaldığını his ettiğim an yanındayım mrk etme....hem mehay sen bizi neden kıskanmıyon hee insan sevdiğini kıskanırmışş bitek eşinimi seviyon sen yaaa....
seherimm burdaki kıskançlar yetmiyooo bide sana teselli verecez dimi tatlım tamam gel senide alalım kıskaçlar grubuna hatta yeni bi topik açalımm KISKANÇ KADINLARIN TUP BEBEK MACERALARI DİYEE :)))))
seherim korkmana gerek yok ben hiç bişey anlamadaim kim toplayacak yumurtalarini bence rahat olmalisin allah büyüktür canim inşallah iyi sonuçlarla gelirsin
canım acıbademe gıdıyorum ben şahin beye arkadaşda orda yaptırmıştı toplamadan sonra bayagı agrısı olmuştu hatta transferden sonrada bıraz olmuştu ne bıelyım korkuyorum işte ben canım birde hıc anestezi almadım ondan cok korkuyorum CADIARZU
iyiyim canım napim işte,hepinizi çook özlüycem 2 gün yokum belki daha fazla,bir kaç günlüğüne kayınvalidemin yazlığına gidicez de akşam üstü yola çıkarız eşimin işi bitince,gitmek istemiyorum ama artık gitmezsem darılcek valla kızlar yaaaa.....kaydirigubbakcemile
nerde yazlık canım sakın moralını bozma canınıda sıkma bizde senı cok özluycez canım güzel vakit gecırmeye calış olurmu:1hug:
buraya yakın lapsekide canım,gelince görüşürüz senin yumurta toplaman ne zamn?a.s.
CİV CİCİM SEN NE YAPTIN :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:SİZLERDE BÖYLE OLACAKSINIZ YETERKİ ÜMİDİNİZİ KAYBETMEYİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?