iyiyim canım napim işte,hepinizi çook özlüycem 2 gün yokum belki daha fazla,bir kaç günlüğüne kayınvalidemin yazlığına gidicez de akşam üstü yola çıkarız eşimin işi bitince,gitmek istemiyorum ama artık gitmezsem darılcek valla kızlar yaaaa.....kaydirigubbakcemile
Arkadaşlar, transfer sonrası ne zaman banyo yaptınız. Diğer sorum ise şu; 2 gün önce transferim yapıldı. Yüzükoyun uyumamda bir sakın var mı sizce? 2 gündür sırtüstü ve yan yatmaktan sıkıldım :)
pöffff yakalayamadımm şunu gitti yaa bırakmış burda benim canımı bir başınaa kaçmışş dizi izlemeyye ben geldim attlımm senin yanlız kaldığını his ettiğim an yanındayım mrk etme....hem mehay sen bizi neden kıskanmıyon hee insan sevdiğini kıskanırmışş bitek eşinimi seviyon sen yaaa....
seherimm burdaki kıskançlar yetmiyooo bide sana teselli verecez dimi tatlım tamam gel senide alalım kıskaçlar grubuna hatta yeni bi topik açalımm KISKANÇ KADINLARIN TUP BEBEK MACERALARI DİYEE :)))))
iyiyim canım napim işte,hepinizi çook özlüycem 2 gün yokum belki daha fazla,bir kaç günlüğüne kayınvalidemin yazlığına gidicez de akşam üstü yola çıkarız eşimin işi bitince,gitmek istemiyorum ama artık gitmezsem darılcek valla kızlar yaaaa.....kaydirigubbakcemile
canımın içi iyi dileklerin için cok tşk ederim ama ben o hakkımı kaybettim ilk ve son denememdi...oda biliyosun zaten geçen hafta negatif verdi...o yüzden beklemekten başka hiç bir ümidim yok allah isterse kendiliğinden olur...yoksaaaa..............YOKKKK :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
arkadaşlar, transfer sonrası ne zaman banyo yaptınız. Diğer sorum ise şu; 2 gün önce transferim yapıldı. Yüzükoyun uyumamda bir sakın var mı sizce? 2 gündür sırtüstü ve yan yatmaktan sıkıldım :)
ya bak nasil canimi SIKIYOR bu kiz benim yaa...sana birdaha boyle konusmak demedimmi ben:mymeka:
ne varr yaa ne kafama vuruyonn yine hem sen gitt gez gez sonra gel bana burda fırça at kafama vurr senağlamasenağlamasenağlama
evet aynen oyle...sırnaşık şey hem gezerim hem doverim ben:roflol:
canim benim dr 4 gün yap dedi su ne sicak nede soguk olacak yani ilik su olacak ayni zamanda ayakta yapilacak egilmeyeceksin
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaparsınn sen bilirimm şekerimm
naber canım nasıl gidiyorr tatilinnn
Mehaycım canım nasılsın ne alemdesin uzun zaman oldu haber alamadım senden tedavin ne durumda?
ya genemi kimse yok yaaa geliyorum gidiyorum kimse yok... ben yokken herkes burda ben varken kimse yok...sonrada niye gelmiyorsun tatildesin diyorsunuz pisler sizi kustum iste:dilcikar::dilcikar:
canım hoşgeldin ,sen bana o aktarın adresini yazsana özelden ben bursa ya gelince alır yollarım civcive .a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?