2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

YAAA BARİ 2 GÜN DAHA BEKLESEYDİNN :çok üzgünüm: BENDE HATFA SONU GİDİYORUM TATLIM TEKİRDAGA HEMDE SADECE KIZ ARKADAŞIMLA BEN KAFA DİNLEMEYE KOCAMIDA ALMIYOMM YANIMAAA hihoyyythihoyyyt

seherim canım hayırlı vakit ne zaman sa o zaman olsun İNŞALLAH her şey rast gitsin,civcivim canım hoş geldin demek gidiyosun kocada bi tarafa git canım,git tabii biraz dağıt sıkıntıları eğlen canım ne kadar kalcan orda çok fazla ihmal etme biziii...

ayyy bu kıslar delirtçek beniiii....gene gittiler gidin bakalım gidiinnnn...bende gidiyom işteeeeeee.... bir iki saat işim var sonra belki görüşebiliriz.. senağlama

Arkadaşlar, transfer sonrası ne zaman banyo yaptınız. Diğer sorum ise şu; 2 gün önce transferim yapıldı. Yüzükoyun uyumamda bir sakın var mı sizce? 2 gündür sırtüstü ve yan yatmaktan sıkıldım :)

canım öncelikle transferin hayırlı olsun hemen ertesi gunu duş alabiliosunn yani benim dr ole solemiştii..yatmaya gelincede onda bende cok sıkıntı cektimm ama benim negafit cıkacagını bildiğim için pek kaile almadımm..bana kalırsa sırt üstü yatman daha hayırlı olur tatlımma.s.

kizlarrr ben geldim :))kiz cuvcuk sevmezmiyim ben sizi hic...seviyorum hemde cooookkkkkkkkkk ama kiskanmak kotu bisy oyle degilmia.s

bizde seni ozluycez canim...olsun sayili gun cabuk gecer sen bizi dusunme atatilin tadini cikar...her zaman tatil yapmiyoruzya...hihoyyythihoyyyt

ya bak nasil canimi SIKIYOR bu kiz benim yaa...sana birdaha boyle konusmak demedimmi ben:mymeka:

canim benim dr 4 gün yap dedi su ne sicak nede soguk olacak yani ilik su olacak ayni zamanda ayakta yapilacak egilmeyeceksin

Mehaycım canım nasılsın ne alemdesin uzun zaman oldu haber alamadım senden tedavin ne durumda?

iyiyim canim tedaviye henuz baslamadim kismetse bu ayin sonunda basliycam eylulde transfer olur sanirim ekimdede sonucu alirim..senin bebis ne kadarda buyumus masallah ...daha yeni almisim gibi geliyor senin pozitif sonucunu ne cabuk geciyor zaman yaa..cinsiyeti ne yegenimin??Şeniz

ya genemi kimse yok yaaa geliyorum gidiyorum kimse yok... ben yokken herkes burda ben varken kimse yok...sonrada niye gelmiyorsun tatildesin diyorsunuz pisler sizi kustum iste:dilcikar::dilcikar:

ya genemi kimse yok yaaa geliyorum gidiyorum kimse yok... ben yokken herkes burda ben varken kimse yok...sonrada niye gelmiyorsun tatildesin diyorsunuz pisler sizi kustum iste:dilcikar::dilcikar:

:roflol: kız sendemı başaldın kıskanclık krızlerıne sahi nerde bizim bu cadılar benım cumartteıs yumurtalarım toplancak cok heyecan yaptım ya

canım hoşgeldin ,sen bana o aktarın adresini yazsana özelden ben bursa ya gelince alır yollarım civcive .a.s.

selam kızlar özür dilerim giremedim uzun bi aradan sonra canım sen adresi istemişsin vereyim tabi bursada çancılar deniyodu oraya sanırım yada tuz pazarıda denebilir :uhm:aktarın ismi ''şifalı aktar AYDIN''diye ismini biliyorum kime sorsanız orda gösterirlermiş eğer bulamazsanız tekrar öğrenir yazarım allaha emanet olun kızlar kendinize cici bakınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…