:roflol: kız sendemı başaldın kıskanclık krızlerıne sahi nerde bizim bu cadılar benım cumartteıs yumurtalarım toplancak cok heyecan yaptım ya
Sevgili mehay benide bu ayki tüp bebek yaptıranlar listesine eklermisin?
kıssss mehay beni neden pembe yapmadın????klava: ben hamişimmmmmmmmmmmmm :CüvCüv:
mehay cım bende eylüle kaldım canım.25 ağustosda dr gidecem sanırım 16 eylül ilk adet tarihim bu aydan sonra başlıcaz inşallah tabii.kaydirigubbakcemile5çünkü tsh bana kötü süpriz yaptı ve fırladı yukarları tedavimi baltaladı canım .sevgiyle kal.cumanınz hayırlı olsun.eşim cuma ya gitti tüm bebiş isteyenler için dua et dedim ona umarım dualarımız kabul olur.:lepi:a.s.
mehayyy tatlımm biliyorum benimkini şimdi negatif yazmaya elin varmamıştırr .....ama benimkinide sil ordan tatlımmm(
mehayyy tatlımm biliyorum benimkini şimdi negatif yazmaya elin varmamıştırr .....ama benimkinide sil ordan tatlımmm(
canımm ben iyiyim şükür....pink tatile gitti yaa kaynanasıylaa
iyiyim canim tedaviye henuz baslamadim kismetse bu ayin sonunda basliycam eylulde transfer olur sanirim ekimdede sonucu alirim..senin bebis ne kadarda buyumus masallah ...daha yeni almisim gibi geliyor senin pozitif sonucunu ne cabuk geciyor zaman yaa..cinsiyeti ne yegenimin??Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?