2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

saolasin canim benim....Şeniz

canım benim de tedaviden önce tsh ım fırlamıştı.bir hafta sonra test yaptırdım düştü.sonra lucrine başlamadan önce tekrar yaptırdım yine düşük çıktı.bi kere fırlaması çok önemli değil.testlerini tekrarla.

adetim ağustos19 endokrin uzmanı 4-6 hafta sonra normale döner diyince bende randevumu 25 ağustosa aldım .sence randevumu öne alsam olabilir mi?yoksa eylüle sarkacak tedavi bir de bayram falan girecek diye korkuyorum.bekleye beklye bi hal oldum zaten.hergece dua hergece gözyaşı:Saruboceq:umarım bunların hediyesi minik bir bebiş olur

kızlar nasılsınız ben cok heyecanlıyım hemde korkuyorum yarın yumurtalarım toplanacak bana dua edın ne olur

moralin iyüksek tut lütfen ağlamak falan yok artık. biliyo musun bu benim en ümitsiz olduğum galiba olmayacak dediğim tedavimdi.ve çok şükür olduuuu.(darısı başına?çünkü bebeği pek düşünmedim.elimden gelen herşeyi yaptım ama 2. kalite embriyolarım oluştu ve umudum azaldı.herşeyin vakti zamanı var.
en rahat olacağın zamanı seç.ve drların önerilerini dinle.bu denemi ben eylülde-ekimde düşünüyodum dr bana şu an çok uygun deneyelim diye ısrar edince kabul ettim.durumunu kadın doğumcunla da görüş.seni yönlendirir.
acele etme ne yaparsak yapalım bebek geleceği zamanı biliyor.Allahım senin dualarını da geri çevirmez inşallah...

teş ederimm canımm ben bu ayy başladım tedavıyeee..bakalım hayırlısı ....herkese başarılar ve şifalar diliyorummm rabbım kucakları tatlı bebişlerle doldursunn inşşşşşşşşşşş

canım şu an iğneleri yıyorum ...korksamda.... sanırım çarşamba toplanırr sonuxca görede iki üç gün sonra inş transfer hayırlısı inşş herkes i,çinde.... dualar muşterektırr burda herkesin yureği aynı yanıyorr rabbım herkese ferahlık versin inşşşşşşşşşşşşşşş

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakiiiiimmmmmm,civcivim yokmu tatildemi yoksaaa,elmuallım mehayım iyisinizdir innşşşşşşş....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…