2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

işe başlamadan bı kez daha denemek istedimm bakalım görecezz rabbım ne demişş canım ya sen tedavı oldunmu olacakmısınn

insallah canim insallah..
pekı mehaycımm sen .. tedavı gördun mu veya görecek mısınn inşş herşeyy güzel olurrr

evet canim bende bu ayin 19. da ignelere basliyorum tup bebek uzun protokol....hayirlisi hepimiz icin..

kıssssssssssss cadiiiiiiiiiiii geldinmiiiiiiiiii nerdesin gene yemek tariflerindemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........

döndük yazlıktan bugün kayınvalidem umreye gitçekte ramazan umresine işleri varmış biz birkere daha birkaçgünlüğüne gideriz yakın buraya 40 dakika falan

canım herkes için inş hayırlı olur tedavilerr rabbım acıl şifalar versin nerde varsa inşşşşşşşşşşş

aynen canim aynen..esine soyle tatile gidemesenizde havuza denize falan gotursun seni...biz gittik 2 gun once..yine gidicem ...hihoyyyt

dr a gitmeden eşim beni bir yere çıkarmayacak anlaşılan. eve hapis oldum valla... kaydirigubbakcemile
iyi etmişsiniz gidin gezin tabiii...

mrb arkadaşlar. uzun zamandır görüşemmiyoruz. ben iğnelere başladım. 1 haftadır iğne oluyoru. doktorum bana pazartesi günü çatlatmaiğnesi vurulabileceğini söyledi. acaba toplama işlemleri çatlatma iğnesinden ne zaman sonra yapılıyor.....

bir de bu iğnelerin verdiği ağrılar beni mahvetti. Ağrılar makata kadar vuruyor. bu normal mi bilmiyorum.......

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

canim catlatma ignesini vurulduktan 36 saat sonra yumurtalarin toplanacak...ama agrilarin bu kadar cok olmasi normalmi bilemiycem doktoruna bir danis istersen...

kizlar kimse ugramiyor bu aralar bakiyorum..ben tatile ciktim simdi hep burdayim ama siz yoksunuz????nerdesiniz bakim???klava:

selam bacılar nasılsınız kımsecıkler yok sanırım mehaycım sen nasılsın canım benım dün yumurtalarım toplandı şimdi evde dınlenemıyorum agrım oluyor o yuzden pek sık giremıyorum

iyi akşamlar kızlar,seherim hayırlı olsun transfer ne zaman ?...mehaycım kusura bakma konuşamadım misafirim var netten bişey arıyorduk..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…