insallah canim insallah..canım şu an iğneleri yıyorum ...korksamda.... sanırım çarşamba toplanırr sonuxca görede iki üç gün sonra inş transfer hayırlısı inşş herkes i,çinde.... dualar muşterektırr burda herkesin yureği aynı yanıyorr rabbım herkese ferahlık versin inşşşşşşşşşşşşşşş
pekı mehaycımm sen .. tedavı gördun mu veya görecek mısınn inşş herşeyy güzel olurrr
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakiiiiimmmmmm,civcivim yokmu tatildemi yoksaaa,elmuallım mehayım iyisinizdir innşşşşşşş....a.s.
kıssssssssssss cadiiiiiiiiiiii geldinmiiiiiiiiii nerdesin gene yemek tariflerindemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
aynen canim aynen..esine soyle tatile gidemesenizde havuza denize falan gotursun seni...biz gittik 2 gun once..yine gidicem ...hihoyyyt
dr a gitmeden eşim beni bir yere çıkarmayacak anlaşılan. eve hapis oldum valla... kaydirigubbakcemile
iyi etmişsiniz gidin gezin tabiii...
mrb arkadaşlar. uzun zamandır görüşemmiyoruz. ben iğnelere başladım. 1 haftadır iğne oluyoru. doktorum bana pazartesi günü çatlatmaiğnesi vurulabileceğini söyledi. acaba toplama işlemleri çatlatma iğnesinden ne zaman sonra yapılıyor.....
bir de bu iğnelerin verdiği ağrılar beni mahvetti. Ağrılar makata kadar vuruyor. bu normal mi bilmiyorum.......
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN
iyi akşamlar kızlar,seherim hayırlı olsun transfer ne zaman ?...mehaycım kusura bakma konuşamadım misafirim var netten bişey arıyorduk..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?