aaaaaaa kimseler uyanmamış kimseler gelmemiş yalnızmıyım ben şimdiiiiiiiiiiiiiiii...hadi kalkın bakiiimmmm nerdesiniz kıslarrrrrrrrrrrrr.....................
selam bacılar nasılsınız kımsecıkler yok sanırım mehaycım sen nasılsın canım benım dün yumurtalarım toplandı şimdi evde dınlenemıyorum agrım oluyor o yuzden pek sık giremıyorum
mehaycım hoş geldin canım yaaaa nerelerdesin ....
bende burdayım canım yaaa kızmadın dimi akşam misafirlerim vardı konuşma yapıyodukta
halden anlayan mehayım nasusun caaanuuummm ,özlüyom kız ben sizi bu siteyiii,civcivde gelse hele bi...
selam bacılar ben geldım pınk mehay burdamısınız benım yarın transferım var 15 döllenmiş yumurta oluşmuş ama kacı kalıtelı sabah ögrenıcez akşam üzeride transfer yapılacak sizler nasılsınız civciv gelmedımı hala
selam arkadaşlar 1 aydır işe başladım o yüzden mesaj yazamıyorum bugün fırsat bulabildim hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize inşallah bende bu ay tedaviye başladım inşallah bende 20 gün sonra hamileyim diye başlık açarım
selam bacılar ben geldım pınk mehay burdamısınız benım yarın transferım var 15 döllenmiş yumurta oluşmuş ama kacı kalıtelı sabah ögrenıcez akşam üzeride transfer yapılacak sizler nasılsınız civciv gelmedımı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?