2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

aaaaaaa kimseler uyanmamış kimseler gelmemiş yalnızmıyım ben şimdiiiiiiiiiiiiiiii...hadi kalkın bakiiimmmm nerdesiniz kıslarrrrrrrrrrrrr.....................

selam bacılar nasılsınız kımsecıkler yok sanırım mehaycım sen nasılsın canım benım dün yumurtalarım toplandı şimdi evde dınlenemıyorum agrım oluyor o yuzden pek sık giremıyorum

tabi canim anliyorum dinlen sen ...nasil gecti kac yumurtan toplandi ve kac kaliteli var????

gittinmiiiiiiiiii...........civcivden haberin varmııııııııııııııııııı....................nerde ne zaman gelceeeeeeekkkkkkkkk....................hııııııııııııııııııı........söle canuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm...............

selam bacılar ben geldım pınk mehay burdamısınız benım yarın transferım var 15 döllenmiş yumurta oluşmuş ama kacı kalıtelı sabah ögrenıcez akşam üzeride transfer yapılacak sizler nasılsınız civciv gelmedımı hala

ayyy canim yaaa cok heyecanliyim belkide 15 gun sonra burada hamisim diye bagiracaksin:sm_cool: ayy insallah yarabbim su mubarek aylarda yuzumuzu guldursun:Saruboceq:

selam arkadaşlar 1 aydır işe başladım o yüzden mesaj yazamıyorum bugün fırsat bulabildim hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize inşallah bende bu ay tedaviye başladım inşallah bende 20 gün sonra hamileyim diye başlık açarım

oh oh ne guzel canim yaa...insallah bitanem acarsin tabi bu mubarek aylarda Rabbim bizi guldurur :Saruboceq:

slm canım seherim ne güzel yumurtalar yapmışsın MAAŞALLAH canım bende hiç bu kadar gelişmedi ilk denemede 8 yumurta olmuştu bidaha 2-3 ü geçmedi ,MAŞALLAH canım nazar değmesin,başarıyla yerleşirler geri kalanını dondurabilirsiniz hayırlısı olsun tatlım,akşama güzel haberler alırız senden o zaman ama dinlen biraz yat yorulma 3 gün çok dikkat et ,kabız olmamak çok önemli canım dikkat etbol şanslar ALLAH yardımcın olsun öpüyorum...civciv daha gelmedi özletme kendini demiştim ama tatil güzel heralde...a.s. kaydirigubbakcemile5

mehay cım tünaydın canım,esingül hoş geldin inş. canım bigün hepimiz hamile olucaz burda kutluycaz ALLAHın izniyle inş.civciv tekirdağ a tatile gitti arkadaşıyla geçtiğimiz haftasonu, bu haftasonu gelir diye tahmin ediyorum canım..

valla ben elimden geleni yapacagima eminim ama eger olursada baba stresten olur gibi geliyor..cunku ben hastaneye gittigim zaman bile hemen strese giriyorum elim ayagim birbirine dolasiyor tuvaletim geliyor evden cikarken girmis olmama ragmen..yani bir garip oluyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…