2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet canım banada böyle olur kesinlikle stresten, benim kabızlık sorunum hiç olmazdı ama micro denemelerimde kabızlıktan ağlıyodum artık o derece yani bol bol kayısı yememe rağmen,bide progesteron ilaçlar da yapıyor eh hareketlerimizde az olduğu için oluyor maalesef..şurup hap banamısın demiyodu bende ,bol su içiyorum zaten bakalım yaşayıp göreceğiz canım..

bol meyve suyu ve süt arkadaşlar transferden önce ve sonra bi marka meyve suyu var ismini veremiyorum galiba o kabızlığa iyi geliyor

Arkadaşlar;ben az önce hastaneden geldim.Bugün transfer yapıldı.Allah'ım o netdi öyle,o kadar idrara sıkıştım ki resmen ağladım.Transferim çok zor oldu.Doktorumda transferden sonra embriyoların çok çok iyi olduğunu,eğer tutmazsa sebebin rahmin arkaya dönük olmasından vede hafif kilolu olmamdan kaynaklanacağını söyledi.Ağustos 25'te kan testine gideceğiz.İnşallah çektiğimiz bu sıkıntılara değer.Karşılığında bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...

hayırlısı olsun canım ,inş bebişlerin tutunurlar birlikte seviniriz canım,ALLAH gönlüne göre versin,nerde yaptırdın dr un kimdi kaç embryo transfer edildi yazarmısın canım..a.s.

İnternational hospital da yaptırdım.Doktorum Engin Oral.3 tane çok kaliteli embriyo yerleştirdiğini söyledi.Doktoruma çok güveniyorum.Söyledikleri beni oldukça endişelendirdi.Acaba zor transferden dolayı tutunamazlar mı diye düşünüyorum hep...

kızlar mrb.

Çok Korkuyor ve heyecanlanıyorum. Yarın Yumurta toplama olacak...Acaba işlem sırasında beni tam bayıltacaklarmı?????

Bir de transfer kaçıncı günde olur acaba

hayırlı olsun tekrar,ALLAHIN izniyle yaşayacak ömürleri varsa tutunacaklar dr bir araç verecek olan yine ALLAH ,bol bol dua et canım

kızlar mrb.

Çok Korkuyor ve heyecanlanıyorum. Yarın Yumurta toplama olacak...Acaba işlem sırasında beni tam bayıltacaklarmı?????

Tamamen uyutuyorlar ama normal anestezi ile değil.Rahat ol canım hiçbirşey hissetmiyorsun,sadece uyandıktan sonra kasıklarında ağrı ve hafif kanama oluyor.Ertesi gün seni arayıp embriyoların kalitesi hakkında bilgi veriyorlar.Embriyolar normalse toplama tarihinden 3 gün sonra transfer yapılıyor.
Nereye gidiyorsun canım?

canim insallah bu mubarek gunlerde yuzunu guldurucek haberi alirsin....sonucu heyecanla bekliyoruz...
kızlar mrb.

canim bende yumurta toplatmaktan korkuyorum ama sonunda bebislerimiz olacagini dusunelim ve sakin olalim biraz...hem tamamen bayiltirlarsa bisey hisstmezsin canim ...:1hug:

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama____________________11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tup bebek uzun protokol_______ 8 temmuz baslangic
galetea79________________tup bebek___________________24 temmuz sonuc
iwy7____________________tup bebek___________________26 temmuz sonuc
violetx__________________ tup bebek____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07_________________tup bebek kisa pro.____________agustos baslangic
pink rose________________tup bebek____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

veeee iste bir hamis dahaaaaa!!!!! :))):teytey::teytey::hooray:kaydirigubbakcemile2

tünaydın kızlar kimseler yok yinee...mehay civciv seherim iremm süeda ve adları aklıma gelmiyen diğer arkadaşlar bu gün kimse uğramadımı buraya kızlar yaaaa.....seherim seni çok merak ettik nasıl gitti transferin neler oldu kaç bebişin var anlat bize ........Şeniz Şeniz

sordum pozitif görünüyor ama cuma gün tekrar test yapalım değer 30 olduysa kesin hamilesin diyebilirim dedi.Ooof kafAM karışık..

Mehay canım merhaba yumurta toplanmasından hiç korkma birkaç saniye içinde hemen uyuyorsun uyandığın zaman biraz ağrı oluyor onun içinde zaten ağrıkesici iğne vurmuş oluyorlar çok basit bir işlem içini rahat tut a.s.

böyle düşünme aranızda en zor transferi sanırım ben yaşadım.yumurta top. işleminden sonra çok ağrım olmuştu.kendimi idrara sıkışık sanıyordum ama bir türlü sıkışamadım.transferden önce sonda taktılar,idrar torbamı doldurdular çok ağrı çektim,transferden sonra da boşalttılar.Çok ağrılı ve iğrenç bir transfer yaşadım.ama bak hamişim çok şükür.darısı sizlere olsun....

yeni transferler kızlar yan yatarken bacaklarınızın arasına minik bir yastık alın.ben de hamiş bir arkadaşın tavsiyesiyle öyle yapmıştım.etkisi oldu mu bilemiyorum. ha bi de ilk gün dışında kazık gibi yatmayın hasta değilsiniz çünkü ara sıra kalkın evin içinde yürüyün.kan dolaşımınız artsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…