Arkadaşlar;ben az önce hastaneden geldim.Bugün transfer yapıldı.Allah'ım o netdi öyle,o kadar idrara sıkıştım ki resmen ağladım.Transferim çok zor oldu.Doktorumda transferden sonra embriyoların çok çok iyi olduğunu,eğer tutmazsa sebebin rahmin arkaya dönük olmasından vede hafif kilolu olmamdan kaynaklanacağını söyledi.Ağustos 25'te kan testine gideceğiz.İnşallah çektiğimiz bu sıkıntılara değer.Karşılığında bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
İnternational hospital da yaptırdım.Doktorum Engin Oral.3 tane çok kaliteli embriyo yerleştirdiğini söyledi.Doktoruma çok güveniyorum.Söyledikleri beni oldukça endişelendirdi.Acaba zor transferden dolayı tutunamazlar mı diye düşünüyorum hep...
hayırlı olsun tekrar,ALLAHIN izniyle yaşayacak ömürleri varsa tutunacaklar dr bir araç verecek olan yine ALLAH ,bol bol dua et canım
kızlar mrb.
Çok Korkuyor ve heyecanlanıyorum. Yarın Yumurta toplama olacak...Acaba işlem sırasında beni tam bayıltacaklarmı?????
Bir de transfer kaçıncı günde olur acaba
Arkadaşlar;ben az önce hastaneden geldim.Bugün transfer yapıldı.Allah'ım o netdi öyle,o kadar idrara sıkıştım ki resmen ağladım.Transferim çok zor oldu.Doktorumda transferden sonra embriyoların çok çok iyi olduğunu,eğer tutmazsa sebebin rahmin arkaya dönük olmasından vede hafif kilolu olmamdan kaynaklanacağını söyledi.Ağustos 25'te kan testine gideceğiz.İnşallah çektiğimiz bu sıkıntılara değer.Karşılığında bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
canim insallah bu mubarek gunlerde yuzunu guldurucek haberi alirsin....sonucu heyecanla bekliyoruz...İnternational hospital da yaptırdım.Doktorum Engin Oral.3 tane çok kaliteli embriyo yerleştirdiğini söyledi.Doktoruma çok güveniyorum.Söyledikleri beni oldukça endişelendirdi.Acaba zor transferden dolayı tutunamazlar mı diye düşünüyorum hep...
canim bende yumurta toplatmaktan korkuyorum ama sonunda bebislerimiz olacagini dusunelim ve sakin olalim biraz...hem tamamen bayiltirlarsa bisey hisstmezsin canim ...:1hug:kızlar mrb.
Çok Korkuyor ve heyecanlanıyorum. Yarın Yumurta toplama olacak...Acaba işlem sırasında beni tam bayıltacaklarmı?????
Bir de transfer kaçıncı günde olur acaba
Bugün transferimin 12. günü ve bhcg sonucum 15 çıktı kafam çok karışık acaba hamilemiyimfisfisfis
canim insallah bu mubarek gunlerde yuzunu guldurucek haberi alirsin....sonucu heyecanla bekliyoruz...
canim bende yumurta toplatmaktan korkuyorum ama sonunda bebislerimiz olacagini dusunelim ve sakin olalim biraz...hem tamamen bayiltirlarsa bisey hisstmezsin canim ...:1hug:
sordum pozitif görünüyor ama cuma gün tekrar test yapalım değer 30 olduysa kesin hamilesin diyebilirim dedi.Ooof kafAM karışık..
İnternational hospital da yaptırdım.Doktorum Engin Oral.3 tane çok kaliteli embriyo yerleştirdiğini söyledi.Doktoruma çok güveniyorum.Söyledikleri beni oldukça endişelendirdi.Acaba zor transferden dolayı tutunamazlar mı diye düşünüyorum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?