kormusun len ugradikya...:mymeka:yukaridayiz baknaniknaniktünaydın kızlar kimseler yok yinee...mehay civciv seherim iremm süeda ve adları aklıma gelmiyen diğer arkadaşlar bu gün kimse uğramadımı buraya kızlar yaaaa.....seherim seni çok merak ettik nasıl gitti transferin neler oldu kaç bebişin var anlat bize ........Şeniz Şeniz
hamilesin bence canim uzulupte bebekleride etkileme...Bugün transferimin 12. günü ve bhcg sonucum 15 çıktı kafam çok karışık acaba hamilemiyimfisfisfis
Mehay canım merhaba yumurta toplanmasından hiç korkma birkaç saniye içinde hemen uyuyorsun uyandığın zaman biraz ağrı oluyor onun içinde zaten ağrıkesici iğne vurmuş oluyorlar çok basit bir işlem içini rahat tut a.s.
hoşgeldin civcivim,oooo mehaycığımda gelmişşşş....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm ....nasılsınız görüşmeyeliii ...ben sizi çok özlemişim yaww ...hem ne kadar cok gelişme olmuşş bole 1 saattir oku oku bitmedi yaww...pink canımm en çokta sen beni özlemişsin bu cadı mehayy beni hiç özlememişşş şşşşşşşşşşş(
butterfly's sağol canım,beni rahatlattın.Bişey sorucam seninde transferden sonra kasık ve bel ağrın oldu mu?Olduysa kaç gün sürdü,yazarsan sevinirim.Ben ayağı kalktıkça daha çok ağrım olduğunu hissediyorum.Normal mi acaba..
hoşgeldin civcivim,oooo mehaycığımda gelmişşşş....
cok kirildim cokksenağlamasenağlama
mehaycım tariflerin süper çiğ börek nefis oldu nefis kızlar tavsiye edrim yapın ,hepsini yapıcam tariflerin
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz K.İ.B.
ŞenizŞenizŞeniz şaka kızzzzzz yerim ben seniiiii barıştıkk mı ? :çok üzgünüm:
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz K.İ.B.
yok:1closedeyes: hala kusuzsenağlama
a.s.a.s.a.s. ama canımmmm yaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:::senağlama
kotu kiz :mymeka: seni ozlemedigimi nasil dusunursun..bende sana kusecektim nerdeysebenneyaptımki nerde bu kiz niye girmiyor diye pink tatile gittigini soyledicok ozledim cokkkkkk bir opeyim kucaklayipta seniŞenizŞeniz
ama canımm ben sana sölemiştimm gideceğimiii yerimseniben hem azcıkk kızdırmak istedimm okadar yoksa beni özlediğini tabiki biliyorumm ve bende seni çokkkkk özledimmmm ŞenizŞenizŞeniz aklımm hep sizdeydii :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?