2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

butterfly's sağol canım,beni rahatlattın.Bişey sorucam seninde transferden sonra kasık ve bel ağrın oldu mu?Olduysa kaç gün sürdü,yazarsan sevinirim.Ben ayağı kalktıkça daha çok ağrım olduğunu hissediyorum.Normal mi acaba..

kormusun len ugradikya...:mymeka:yukaridayiz baknaniknanik
Bugün transferimin 12. günü ve bhcg sonucum 15 çıktı kafam çok karışık acaba hamilemiyimfisfisfis
hamilesin bence canim uzulupte bebekleride etkileme...

canim malesef ben lokal anestezi olucam yani uyutmayacaklar beni..bir arkadas anestezinin etkisi gecmek uzereyken basladilar ve canim acidi yaptiklari herseyi hissettim yazmisti...yani cok korkuyorum cunku rahim filmim bile kabus gibi gecmisti benim...:1no2:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm ....nasılsınız görüşmeyeliii ...ben sizi çok özlemişim yaww ...hem ne kadar cok gelişme olmuşş bole 1 saattir oku oku bitmedi yaww...pink canımm en çokta sen beni özlemişsin bu cadı mehayy beni hiç özlememişşş şşşşşşşşşşş (

bu arada tedaviye başlayan ve transferi yapılan arkadaşlar allah yar ve yardımcınız olsun inş pozitifler arka arkaya gelir ve şu bi turlu cekemediğimiz halayı cekelim artık yaw

cok kirildim cokksenağlamasenağlama

oldu canım.transferden sonra bir süre geçti.adete yakın yine başladı.ağrıların normal tabi ,idrarın geldikçe de ağrın olur.
canım sana en büyük tavsiyem rahat ol.uyumaya çalış ve bebeği düşünmemeye çalış.başka şeylerle oyalan...

a.s.a.s.a.s. ama canımmmm yaaaaaaaaaa :çok üzgünüm:::senağlama

kotu kiz :mymeka: seni ozlemedigimi nasil dusunursun..bende sana kusecektim nerdeysebenneyaptımki nerde bu kiz niye girmiyor diye pink tatile gittigini soyledi cok ozledim cokkkkkk bir opeyim kucaklayipta seniŞenizŞeniz

kotu kiz :mymeka: seni ozlemedigimi nasil dusunursun..bende sana kusecektim nerdeysebenneyaptımki nerde bu kiz niye girmiyor diye pink tatile gittigini soyledi cok ozledim cokkkkkk bir opeyim kucaklayipta seniŞenizŞeniz

ama canımm ben sana sölemiştimm gideceğimiii yerimseniben hem azcıkk kızdırmak istedimm okadar yoksa beni özlediğini tabiki biliyorumm ve bende seni çokkkkk özledimmmm ŞenizŞenizŞeniz aklımm hep sizdeydii :1hug:

canim valla inan hic hatirlamiyorum aklim basimda degilki bu gunlerde bin tane seyle mesgul..cok uzgunum:çok üzgünüm: unutmusum

a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…