2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim valla inan hic hatirlamiyorum aklim basimda degilki bu gunlerde bin tane seyle mesgul..cok uzgunum:çok üzgünüm: unutmusum

a.s.a.s.a.s.

canımmsınn hiç önemli değil yeter ki sen mutlu ol tatlımm sen keyifli olunca inan benimde neşem yerine geliyoo bana pozitif enerji veriyorsunuzz :1hug:

canim valla inan hic hatirlamiyorum aklim basimda degilki bu gunlerde bin tane seyle mesgul..cok uzgunum:çok üzgünüm: unutmusum

a.s.a.s.a.s.

canımmsınn hiç önemli değil yeter ki sen mutlu ol tatlımm sen keyifli olunca inan benimde neşem yerine geliyoo bana pozitif enerji veriyorsunuzz :1hug:

selam kızlar nasılsınız benım dün transferım vardı yumurtalar cok kalıtelı olmadıgından 4 embrıyo konuldu bugunde dınlenmedeyım ama dayanamayıp kalktım yatıcam bırazdan yıne ne olur dua edın inşallah tutar bebişlerım

canim bol bol dinlen senin icin duaciyim yuzun gulecek insallah....:1hug:

tutar canım inş tutar,hayırlı uğurlu olsun 4 tanemi kondu süpeeeerrrrr ikiz olur inş canım benim...ben kendime ikiz istedim hep sanıyorum herkez ikiz ister ,hayırlı olsun tekrar canım yat dinlen arar ara haberdar et bizi 12 gün sonra seviniriz inş.a.s.

seherim hayırlı uğurlu olsun canımm dualarımız seninle sakın kendini yorma allahım sana saglıklı bebişler nasip eder inşallah

Son düzenleme:
ahh canım uyuyayımm ama uyanınca sersem gibi oluyorum canım hiç bi iş yapmak istemiyorr sanırım ben gerçekten depresyondayım ve bunu yansıtmamak için kendimi uykuya vuruyorummm (

OLABİLİR CANIM..unutma herşey insanlar için bunun bile farkına varmak bir başarıdır ,bir uzmandan yardım alabilirsin yada seni rahatlatacak güvendiğin bir dosttan .ama ben musluğu açıp akan suya derdini şikayetlerini nefretlerini kinini sevdiğin sevmediğin herşeyi anlatmanı kusmanı bağırmanı ağlamanı tavsiye ederim bu seni rahatlatacaktır,çok işe yarar ama bunu uzun bir süre yapman gerekebilir bir kere diil yani..haa unutmadan suyun altına bir kova koysan iyi olur ziyan olmasın balkon falan yıkarsın,bir uzmana danışmayıda ihmal etme canım

mrb. canım arkadaşlarım. bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. 25 tane toplandı. doktorum işlemin çok güzel geçtiğini söyledi. yarın yumurtaların durumu hakkında bilgi verilecek.. İnşaallah herşey güzel bir şekilde sonuçlanır...Sancılar beni mahvetti...

slm süeda cım hayırlı olsun baya yumurta yapmışsın canım MAAŞALLAH ,çok yumurta olunca sancılı oluyomuş diyorlar,olsun varsın sonuç güzel olsunda ,nerde oldu işlemin memnunmusun canım hayırlısıyla güzel haberler alırız inş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…