OLABİLİR CANIM..unutma herşey insanlar için bunun bile farkına varmak bir başarıdır ,bir uzmandan yardım alabilirsin yada seni rahatlatacak güvendiğin bir dosttan .ama ben musluğu açıp akan suya derdini şikayetlerini nefretlerini kinini sevdiğin sevmediğin herşeyi anlatmanı kusmanı bağırmanı ağlamanı tavsiye ederim bu seni rahatlatacaktır,çok işe yarar ama bunu uzun bir süre yapman gerekebilir bir kere diil yani..haa unutmadan suyun altına bir kova koysan iyi olur ziyan olmasın balkon falan yıkarsın,bir uzmana danışmayıda ihmal etme canım
:roflol::roflol: ayy ben hiç becerememm be tatlım öle kendi kendime konuşmayıı kaydirigubbakcemile3 hem uzmana gitmek içide baya para lazım canım şu an maddi durum malesef musayit değil...tedavi masrafları bizi bitirdii elimizde ne var ne yok hepsi gitti canımm :çok üzgünüm:
canım önümüzdeki hafta eşimin birkaç gün izni var.önümüzdeki haftasonu olabilir belki hast de karşılaşırız tanışırız senin test günün ne zaman? şahinbey yaptı dimi trasferini canım..
mrb. canım arkadaşlarım. bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. 25 tane toplandı. doktorum işlemin çok güzel geçtiğini söyledi. yarın yumurtaların durumu hakkında bilgi verilecek.. İnşaallah herşey güzel bir şekilde sonuçlanır...Sancılar beni mahvetti...
hoş geldin kısssss....ALLAH mutluluğunu daim etsin canuuummm....
canım sağol bende öptüm Şeniz benim kilo vermem lazım bu yiyecekler beni mahvediyor dayanamıyorum hepsini yapıcam yiycem işte banane yaaaa.....
dr 3 kg ver demişti 2 ay oldu tık yok veremedim aslında 10 kg fazlam var nasıl vercem yaaa...şimdi gidince veremedimmi diycem, girmiyem en iyisi ben pastalar yemekler bölümüne fena oluyorum canım..
şimdi çıkmam lazım görüşürüz kızlar hepinizi öptüm..a.s.
baktım canım eridim resmen süper olmuş yarın yapıcam bende ..ben 60 kiloyla başladım tedavilere 15 16 kilo aldım toplam boyum 1 68 şimdi 70 kiloyum bi 5 kilo verebilseydim..offf ne zormuş kilo vermek canım..
popom erimiyor canım şakiranın ki gibi valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?