2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sueda canımmm hayırlı olsun transferinn...ohh ne guzell baya yumoşun olmuş maşallah umarım transferinde cok guzel gecer allah yanında olsun canımm

:roflol::roflol: ayy ben hiç becerememm be tatlım öle kendi kendime konuşmayıı kaydirigubbakcemile3 hem uzmana gitmek içide baya para lazım canım şu an maddi durum malesef musayit değil...tedavi masrafları bizi bitirdii elimizde ne var ne yok hepsi gitti canımm :çok üzgünüm:

slm kızlar bu gün kimseler yok....
civcivcim geçer canım zamnla geçer ,fazla kafaya takma bol bol dua oku kitap oku,düşüncelerin kafanda dönüp durmasına niye böyle oldu diyip kendini yada başkasını suçlamana sebep olmasına izin verme,hani büyükler der ya şeytana uyma ,herşeyi geride bırak yaşadıklarını kafanda onların muhasebesini yapma düşünmemeye çalış canım ..böyle yapmayı sürdür bisüre sonra seni bırakıcak bu sorgular...arkaya bakma sakın hep önüne bak bundan sonra olmasını istediğin şeyleri düşün,para iriktirmeyi düşün belki bir tedavi daha çıkar herşey deneme aşamasında canım sakın kendini ve eşini yıpratma canım...a.s.

günaydın kızlar nasılsınız pınk kız sen olmasan boş kalıcak buralar sen nezaman gelıcen canım şahin beye randevu aldınmı

canım önümüzdeki hafta eşimin birkaç gün izni var.önümüzdeki haftasonu olabilir belki hast de karşılaşırız tanışırız senin test günün ne zaman? şahinbey yaptı dimi trasferini canım..

benım ayın 25 inde canım evet şahın bey yaptı gelıcegın zaman haber verırsen gelebılırım canım zaten evım hastaneye cok yakın yurume gıdıyorum

olur canım özelden mesajda atarım ama senin çıkmaman lazım pek evden dinlenmelisin dikkat et kendinede bebişlerede aman nazarlar değmesin..inş tanışırız çok isterim canım...

canim gecmis olsun en korkulani atlatmissin...sana lokal anestezimi yaptilar yumurta toplama esnasinda??

kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrr gunaydinnnnnnn nasilsiniz benim sekerlerim hepinize kucak dolusu sevgiler ..opucukler.... :)))))))))Şeniz
cok mutluyum bugun ben yaaaaaaaa:dance:

canim kac kilosun peki ve bo kacti senin??bu hafta yaris duzenliycez yeniden gel istersen sende katil belki zayiflarsin..doktorun ver dediyse vermelisin....

canım sağol bende öptüm Şeniz benim kilo vermem lazım bu yiyecekler beni mahvediyor dayanamıyorum hepsini yapıcam yiycem işte banane yaaaa.....
dr 3 kg ver demişti 2 ay oldu tık yok veremedim aslında 10 kg fazlam var nasıl vercem yaaa...şimdi gidince veremedimmi diycem, girmiyem en iyisi ben pastalar yemekler bölümüne fena oluyorum canım..
şimdi çıkmam lazım görüşürüz kızlar hepinizi öptüm..a.s.

baktım canım eridim resmen süper olmuş yarın yapıcam bende ..ben 60 kiloyla başladım tedavilere 15 16 kilo aldım toplam boyum 1 68 şimdi 70 kiloyum bi 5 kilo verebilseydim..offf ne zormuş kilo vermek canım..

baktım canım eridim resmen süper olmuş yarın yapıcam bende ..ben 60 kiloyla başladım tedavilere 15 16 kilo aldım toplam boyum 1 68 şimdi 70 kiloyum bi 5 kilo verebilseydim..offf ne zormuş kilo vermek canım..

canim tamam tedaviler aldiriyor ama en fazla 3 kilo olsun hadi bu biraz bahane bence az yemelisin pastayi boregiyerimseniben bak ben hic almiyorum ilac kullanirken dikkat edersen almassin..hadi hamile kaldigini dusun hepten yusyuvarlak olursun Allah korusun..o yuzden oncesinde zayiflamali ve yediklerine dikkat etmelisin...hic bir sey yeme demiyorum insaniz canimiz biseyler gorup cekebiliyor ama bir porsiyon yerine iki catal kadar yesen almassin mesela...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…