mehayy tatlım naberr özledim kıs seniii...........hem bu neseni neye borçluyuz canımm...
ya ne bileyim canim yaa oyle geldi icimden gonlum bir hos bugun:dance:..herseyi cok guzel goruyorum :lepi:
CANIMM BENİMM ALLAH NEŞENİ HİÇ BOZMASINN İNŞ EN KÖTÜ GÜNÜN BU OLUR ÇOK DAHA NEŞELİ VE MUTLU OLASINNNŞenizŞeniz
"Ah bir hamile kalsam da ondan sonra varsın düşsün çocuk isterse. Şu ele güne rezil olmaktan kurtulsam."
bunu bende demistim oylede oldu...hamile kaldim ve bebegimi 9. haftada kaybettim senağlamasenağlama cok pismanim...
amin canim hepimiz icinboyle olsun insallah...Şeniz
bebeklerimiz olsun ve onlarla bir omur boyu mutlu olalim insallah..ne olur Allahim duy sesimizi....:Saruboceq:
insan çok üzüldüğü zaman ne konuşacagını ne düşüneceğini hiç bilmiyor o anki psikolojiyle bilinçsizce konuşuyoruz canım ama yinede sen kendini üzme ondada bir hayır vardır mutlaka
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen çok temiz yüreklisin canım inş allahım senin dualarını geri çevirmezz
seninde yuregin cok temiz canim..eminimki burdaki bebek isteyen butun arkadaslarimizin oyledir...Allah dualarimizi geri cevirmeyecek bence..a.s
aminn amin inş canımmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada cadı hani sen bana soz vermiştin web cam açacaktınnn(
canim senlede bir turlu karsilasamiyorduk sanirim bugun sansli gunumdeyimhihoyyyt:1hug:
dogru acacaktim dimi
:roflol::roflol::roflol: evet çokk şanslısın canımmm beni herkez goremezz öyleee ŞenizŞeniz
evetttttttttttttttttttttttttttttttttt hadi daha ne bekliyosunnnklava: klava:
valla haklisin seni gormek cok zor dilekce vermekmi lazim ne seninle gorusebilmek icin bakanliga...:roflol:
dur kiz dovme biraz sonra misafirlige gidicez esimi bekliyorum...ama verdigim sozu unutmus degilim...Şeniz
:roflol::roflol: yokk canım dilekçe vermene gerek yok özel kalemimden randevu alman yeterli müsaitsem goruşurummm :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?