yahu tamam işte tam hazırlanmışken goreyimm seni gusel gusell kaydirigubbakcemile5
tamam senin ozel kalemin numarasini alayim ben:roflol:
inanirmisin daha sacimi bile taramadim esim gelince vazgecmezse iyidir:çok üzgünüm: beni goturmekten..kalkamadim bir turlu pc basindan..sırnaşık şey
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kalk hazırlan yaww ozaman banada gorun öle git hadiiiiklava: klava:
yaww ben sanirim web cam acma ozurluyum utaniyom giiiii:roflol:
selam canım yaa dediğin gibi kimseleee yokkkkkkkkkkkkkk......................herkess tatılde anlaşolannnnnnnnnn...
caımm teş ederimm.işte bugun toplandı yum... inşş iyi gelışırse sanırım cumartesi tranferr.. bırazz karnım ağrıyoo bugün.. ağrılı olyu top işlemi.. altı yum toplanmışş bakalım hayırlısı rabbım herkesin yardımcısı olsssssssssss
caımm teş ederimm.işte bugun toplandı yum... inşş iyi gelışırse sanırım cumartesi tranferr.. bırazz karnım ağrıyoo bugün.. ağrılı olyu top işlemi.. altı yum toplanmışş bakalım hayırlısı rabbım herkesin yardımcısı olsssssssssss
merhaba bende sonuc bekliyorum insallah herseyimiz yoluna gider.
zor kısmının atlatmışsın canım transfer kolay oluyor zaten ınşallah hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırsın
merhaba bende sonuc bekliyorum insallah herseyimiz yoluna gider.
mrb kızlarrr...ben geldim. dün transfer oldu. 4 tane kaliteli embriyo transfer edildi..Allah inşallah tamamına erdirir. bu mubarek gecede Allah hepimize nasip eder..GECENİZ MUBAREK OLSUN[/QUOTE
amin canım inşallah güzel haberler verırsın bıze benımde transferden sonrakı 4, gunum bende polikistık over var sendekı sorun ne canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?