2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam canım yaa dediğin gibi kimseleee yokkkkkkkkkkkkkk......................herkess tatılde anlaşolannnnnnnnnn...

caımm teş ederimm.işte bugun toplandı yum... inşş iyi gelışırse sanırım cumartesi tranferr.. bırazz karnım ağrıyoo bugün.. ağrılı olyu top işlemi.. altı yum toplanmışş bakalım hayırlısı rabbım herkesin yardımcısı olsssssssssss

zor kısmının atlatmışsın canım transfer kolay oluyor zaten ınşallah hayırlısıyla güzel sonuca ulaşırsın

merhaba bende sonuc bekliyorum insallah herseyimiz yoluna gider.

merhaba bende sonuc bekliyorum insallah herseyimiz yoluna gider.

canım kendını yorma inş sonucu alısın güzel bı şekılde ve sevınırsın hangı gün bellı oluyur.........inş herşeygüzel olur bu mubarek cuma günü rabbım tum sıkıntıda olanların sıkıntısını giderirrr. ferahlık verirrrrrrrrrrrrrrrrrrsüprizzzzz

mrb kızlarrr...ben geldim. dün transfer oldu. 4 tane kaliteli embriyo transfer edildi..Allah inşallah tamamına erdirir. bu mubarek gecede Allah hepimize nasip eder..GECENİZ MUBAREK OLSUN

bende herhangi bir sorun yok. eşim de sperm düşüklüğü var...
birşey soracam...bugün katı beyaz bir akıntı gördüm acaba ne olabilir? Baş dönmesi ve karın ağrısı çok oluyor..bunlar normal mi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…