2009mayıs bebeklerini kahvaltısı ile ilgili bir sorum var

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Arkadaşlar bebeklerimiz 1 yaşına ulaştı ulaşacak, kahvaltılarını karışık bir kasede mi veriyorsunuz yoksa her bir yiyeceği ayrı ayrı katı olarakmı veriyorsunuz.
Ben mamanın içine bisküvi labne yumurta falan koyup karıştırarak kaşıkla veriyorum. ama ayrı ayrı vermem daha doğruymuş sanırım,ileride o besinleri reddetmesin diye tadını alması lazımmış. Bu gün deneyeyim dedim, diliyle geri dışarı itti çok azzz yemiş oldu. napsam acaba, siz napıyosunuz.

valla cnm bende karışık veriyorum ama mamanın içine degil süte karıştırıyorum.. yumurtanın beyazı ona çok tuhaf geldi ısrarla yemiyor ayrı verdigim zaman oyuzden karıştırıyorum.
ayrı ayrı yemelri tabiki alışmaları için çok daha iyi ama hem tam ögün yemesi bakımından hemde pratık hemde kolay yedirildiğinden şimdilik böyle devam ediyorum

valla genelde rahat diye süt,peynir,yumurta bebe bisküvisini karıştırıp veriyorum koca kaseye yapıyorum ikizlerime....
ama ben ayrıda verdim yiyolar hatta öle daha çok seviyolar ekmek dışında bir yumurta yeniliyor kocamanda beyaz peynir yiyolar...hatta ben yumurtayı kırıp bile yediriyorum:nazar::nazar:
doktorum bişey olmaz margarın yerine zeytinyağa koyuyorum
yani biraz xxl biri olarak herşey tıkıyorum çok şükür yiyolar
ben mahfolurdum zaten yemeselerdi

Ben şu sütlü pirinçli yada sütlü yulaflı falan mamalar var ya, onların içine karıştıtıyorum. mama ayrı arı versem sanki yediklerinin ancak 4 te 1 ini yiyecekler. neyse

bende sabah kahvaltısını biskuvi,peynir,süt,yumurta,bal,ekmek ve bazen muzla karıstırıp veriyorum
ama bazende rafadan yumurta veriyorum ekmekle yiyor perniride ayrı ayrı yiyor ama katısık daha iyi yiyormus gibi geliyor bana

ben inek sütüne basladım
emzirmeyi 7. ayda bırakmıstık mama içiyordu 10 gündür inek sütü veriuorum mamadan daha cok içiyor masallah sevdi yani benim bıdış

Bende kahvaltısını hala karışık veriyorum. Ayrı ayrı verince az yiyor çünkü. Mamanın içine 8 tahıllı ballı kahvaltılık, yumurta sarısı, ceviz ve peynir koyuyorum. Her sabah severek yiyor a.s.

Süte yeni başladım. Tek içmedi pek. Ama içine bebe bisküvisi doğrayınca seviyor a.s.

Enginar hiç vermedim. Bende sevmem o yüzden aklıma gelmedi. Ama kerevizi saplarıyla birlikte her sebze çorbasına koyuyorum mutlaka a.s.

Back
X