2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

şimdi konuştum tekrar müdürleri ile fix menu 20 tl dedik içinde ortaya salata, ızgara köfte veya tavuk + içecek var, birde çayları ikram dedim kabul etti ben 10 kişi dedim, rezerve yaptırdım, ama vazgeçersek haber veririz, şimdilik böyle

Ya ben tatlı da istiyorummmmmmmmmm. hem ben makarna hayali kurmuştum üfffffff ama neyse uyarım size

Köfte + içeceğe 20 biraz tuzlu olmuş tatlı da olaydı bari en çikolatalısından ay çok mu şey istedim konuşun ya

Ay sana çok zahmet oluyor ama üffff ya ben çok lanet miyim valla kusura bakma ya çok yazmışım

kızlar küçük salatalar hazırlıycaklarmış herkese, makarnada seçebilirmişiz, ama tatlıyı bağlayamadım, zaten tatlıda yesek + 5 tl olur oda 25 e tekabül eder , bilmiyorum ki nasıl

arayım ama ayıp olmaz mı dicektim.neyse ki hallolmuş.ayyyy didem kız tatlı da yeriz illa menudemi olmalı yanii.bakarız o an canımız ne çekerse yeriz benim çok çok tatlıyla işim olmuyo ama dondurma falan varsa süper olur...

Sersuma makarna varsa tamam o da yeter tatlı da istersek yeriz olmazsa onu da kalkar başka yerde yeriz sütiş filan varddır oraya gişderiz. Makarna için Allah razı olsun valla onu çok istemiştim

artı bi de makarna mı 20 tl içinde çok iyi olur da ben anlayamadım neyse menu nun son halini yazıverin bi zahmet he?

Sersuma makarna varsa tamam o da yeter tatlı da istersek yeriz olmazsa onu da kalkar başka yerde yeriz sütiş filan varddır oraya gişderiz. Makarna için Allah razı olsun valla onu çok istemiştim

kız didem sen hepmi böyleydin yoksa aç boğazın mı açıldıkaydirigubbakcemile3
anam buluşmadan çok yemek düşünüyo yaaakaydirigubbakcemile3

şimdi salata+ makarna , ızgara köfte veya ızgara tavuk+ içecek ve çaylarr 20 tl

kaç kişiyiz bu arada
az gibiyiz

1-aylask
2-soho
3-defne25
4-pelinurgun
5-herwood
6-serdemm
7-sersuma
8-dmtumt84
9-esterya
10-toxicdaisy
11-hallisna

hesapta bu kadar kişiydik ama hallisna ablasının nişan alışverişi dolayısıyla gelemiyebilirim dedi tamkesin bişey söylemedi diye hatırlıyorum 1 kaç gündür de girmiyor sanırım...
toxicdaisy rahatsızlığından dolayı gelemiyor diye biliyorum daha bugün söyledi çünkü..
diğerleri gelior heralde.buluşma.sayfasında hiç konuşmayanlarda var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…