2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

şimdi salata+ makarna , ızgara köfte veya ızgara tavuk+ içecek ve çaylarr 20 tl

oh oh çok iyi tatlıyı da bakarız didoş çok isterse yer artık kaydirigubbakcemile3gerçi bunları yedikten sonra yer kalır mı bilmem ama..ben de tatlı delisiydim ama bu tosun değiştirdi huyumukaydirigubbakcemile3

Kızlar ya fix menü yemek zorunda mıyız... ben canım ne istiyorsa onu sipariş etmek istiyorum... :))) kendimi fixlemek istemiyorum :))

Kızlar ya fix menü yemek zorunda mıyız... ben canım ne istiyorsa onu sipariş etmek istiyorum... :))) kendimi fixlemek istemiyorum :))

ayyy bilmiorum sayıya göre mi o fiyatı verdiler acaba az sayı da olunca o fiyattan vermezler belki de ama bilmiyorum...

kızlar bence biz yarın gidelim isteyen fix yer isteyen istediğini yer, zaten cafenin fiyatları öle çok uçuk değil, yani hiçbir zorunluluğumuz yok, ayrıca hamileyiz bize anlayış gösterirler :)

kızlar bence biz yarın gidelim isteyen fix yer isteyen istediğini yer, zaten cafenin fiyatları öle çok uçuk değil, yani hiçbir zorunluluğumuz yok, ayrıca hamileyiz bize anlayış gösterirler :)

Dimi yaa... ne istiosak onu yerizz :) sonuçta ödeyeceğimiz para dediğin gibi çok çok uçuk olmaz sanıyorum... ilk defa bir araya geliyoruz tadını çıkaralım bari :)))

Fixin tek avantajı hesap öderken sen onu yedin ben bunu yedim diye düşünmemek olur ama kimse 2-3 milyonun hesabını yapmaz aramızda ne hesap gelirse böleriz kelle başına olur biter tabii size de uyarsa

aynen öyle zaten herkes bi ana yemekle içecek kesin alıcak, bide tatlı kesin o zaman kimse takılmaz 2 ye 3 e bana uyar tabi

haa bu arada adam fix almazsanız %10 indirim yaparım demişti zaten onuda yarın gidince hallederiz

Fixin tek avantajı hesap öderken sen onu yedin ben bunu yedim diye düşünmemek olur ama kimse 2-3 milyonun hesabını yapmaz aramızda ne hesap gelirse böleriz kelle başına olur biter tabii size de uyarsa

vereliniortakbu dostluğun değeri parayla ölçlür mü?:lepi:ben 3 ün 5 in hesabını yapmamdelikafadulden

Ha şöyle hiç kasmayalım salla gitin sen rakam almışsın o zaman 1isi ben bundan değil şundan yiycem derse bırakırız yer olur biter:))))

banada uyar (konuya yabancı kaldım ama olsun) sizler birşeylere karar vermişsiniz bizede uymak düşer oğluşumla :)))))
bu arada pelin gelmiyor diye biliyorum istanbuldakide çünkü tekirdağa gideceğim yazmıştı birde belki gelecekler var face gurubunda onlardanda gelen olursa 10 kişi rahat oluruz

Nurcancım okafede buluşuyoruz gerisi zaten daha belli değil sen uy bize. Kılavuzu karga olanın... Ama emin ol bu kadro hayatta aç kalmaz

kim gelicek kız başka anneler grubunda mı konuşuluo e buraya gelseler ya...

Face e bakamıyorum işten kız evde de vakit olmuyor belki de eklemişimdir ay yarın akşam girip bakıyım herkesin resmine üffffff ya sarhoşmuyum hamile mi anlamadım tam leyla oldum kızlar ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…