2010 Ağustos Anneleri buluşuyor...

Nurcancım okafede buluşuyoruz gerisi zaten daha belli değil sen uy bize. Kılavuzu karga olanın... Ama emin ol bu kadro hayatta aç kalmaz

uyuyorum didemcim ama aç kalınmayacağı kesin zaten :))))cokacimcoook

kim gelicek kız başka anneler grubunda mı konuşuluo e buraya gelseler ya...

yok orada konuşulmuyorda gelecekler ve belki gelecekler var onlara nazaran diyorum oradada rahat 6 kişi var

Face e bakamıyorum işten kız evde de vakit olmuyor belki de eklemişimdir ay yarın akşam girip bakıyım herkesin resmine üffffff ya sarhoşmuyum hamile mi anlamadım tam leyla oldum kızlar ben

sıcaklardan hayatım ya iyice çarpıyor valla daha kötü oluyoruz :))

Valla canım ben bu haftaya kadar iyiydim şimdi çok fenayım ayaklar davul çarpıntım var sıcak basıyor unutkan oldum valla doğurana kadar çalışsam çalışıtrım diyordum şimdi 35. haftayı bulsam yeter

doğru söylüyorsun canım ya biz evde bunalıyoruz valla allah kolaylık versin çalışan annelere

ay kızlar dedikodu yapabilir miyim buraya kaynanam sinir etti beni gene yaaa gelmiş onca iş yapmışım görüyor e ben yapardım sana herseferinde aynı şeyi söylüyoo gelip yapmıo bi camlarıma yardım ediyo o da siilersem dün gelmiş ayyyy bu camın çok kirliiii diyip diyip duruyo bugün sildim o camı.şimdide gelmiş dio mutfak tülünü yıka çok kirlenmiş dio yaaa ne kaldı doğuma hepsini birden yıkayacağım diyorum ama bu göz önünde bunu yıka diyo diğer tüllerimde öyle kirlendiler birini yıka birini yıkama olur mu?hem iş yapma diyo hem de karışıo allahım yaaaaa.

çay sevmiorm diorm hergün bu saatte bni çay içmeye çağırıyor 2 defa gittim mi hergün çağırıyor 2 saati benden habersiz geçmior yaa gel şuraya gel buraya misafir geldi gel aşağıya rahat yüzü yokkk..

inme hayatım sende zorla kolundan sürükleyecek hali yokya istemiyorum işim varde bir bahane bull

çiĞDOş kız sen seviyorsun galiba kaynananı? Beraber olmak hoşuna gitmese ya da karışmasını istemesen kesin terslerdin bence... Annenin yerine koyuyorsun sen sanırım doğru mu?Kızsan da annene kızmışın gibi davranıyorsun

inme hayatım sende zorla kolundan sürükleyecek hali yokya istemiyorum işim varde bir bahane bull

işimi görüyor görmez olur mu camımı sildim balk.yıkadım odayı sildim süpürdüm 3 makina çam.attım ser topla ütü de yaptım.banyo wc işi var görüyor dağıtmışım kendimi gel gel hadi diyor zorla değil ama hergün de gelinir mi gel çay demledim diye gitmiyorum yine gelio.her seferinde de hayır dersem arada soğukluk olacak.gidince de bi muhabbet olsa hastalıktan başka bütün dr.programları bitkiler ilaçlar...

çok alemsiniz yaaa evde tek anlaşılan oda canı sıkıldıkca sana yükleniyor :))

ayy kız terslenicek bi kadın değil iyi iyi ama bütün gün benimle bozmuş kafayı 2.gelini gelsinde onunla ilgilensin biraz ama bakma sen öyle değil olay sessiz sakindir ama hep dediğini yaptırır.akşam belim ağrıyor masayı topladım silkeledim falan bkıyorum toxi pelin diyor yaa böyle durupdururken olduğun yerde kal ay ay ay acilen lav.gitmem lazım de korkut onları falan(tabi ben bu kıza çok gülüyorum)kaydirigubbakcemile3akşam öyle korkutmadım da sızlanıorm işte belim ağrıor çok kötüyüm falan diye kız ellemioyor bikerecik bılaşıklara elini sürmüyor yaaaa bütün tabakları sudan geçirdim mak.dizilecek.koydum mak.kapağını da açtm bel ağrısından eğilemiyorum o koysun ben de tepsileri falan yıkayayım diye baktım ama yok parmağını bile sürmedi gelio bakıo gidio ben tepsi tencere tava yıkadım tabaklar durdu öyle sonra baktm yerleştirmior eğile kalka yerleştrdm.düşün yani söyleyebilsem tersleyebilsem yaparım ama sevdiğimden değil eşim yüzünden ona kıyamıorm herşeyi görüyor ama heraksam aynı şey oluor.bu arada aşağı inersem iş miş biter yemeğe dalarm bugün o hazırlasn diye bakıorm ama gidince bilio yukarı bida çıkamayacağmı...

Ya yapma artık iş ben sadece bulaşıkları makinaya koyuyorum sen de makinaya koy olsun bitsin... Üff ya ama 2 kişi ile kalabalığın bulaşığı da bir olmaz haklısın tatlım ama yapacak hiç 1 şey yok ... Ama seviyor olman güzel emin ol sevmesen kaldıramazdın

ya yapmam lazım bir yer temiz diğer taraf kirli orası da batar ozaman bu akşam alışverişe gidicez eşimle foruma rezil gibi bırakamam.sevmek konusuna gelince bazen çok sinirleniyorum aşırı derece de beni kullandığını hissettiğim zman diğer huyları olmasa nefret edebilirdim mesela dışarıya asla bişey anlatmaz benim ailemle ilgili şeyleri sorgulamaz evin içinde bile benle ilgili küçük sırları kimseye söylemez falan filan işte..ama alacağını da alıyor benden aaah ah iyiki hamileyim bu mevlut işi butun temizliğinde en az onun kadar iş yapacaktım daha 3 kat apartman merd.var onları hep bana sildirirdi büyük temizliklerde aşağıya kadar 1 katta bodrum..düşün artık çok seviyorum kaynanamı diyemem....

Ya ne güzel ben yarın+c.tesi öğlene kadar işteyim üffffffff. Serpilcim eklemişiz de ben senin sen olduğunu anlamamışım şimdi anladım:)))

Olsun cnm nolcakk, tanıŞıcaz c.tesı yÜz yÜze daha hafızada kalıcak o zaman
bende dayanamadım yarın gelmıyom dedım daraldım Çok,

Yarın geçici vergisnin son günü ben gelmiyorum desem vururlar beniiii. Ama p.tesi geç gelicem aşıya gidicem artık ona da bir şey demesinler

Bende gÖya muhasebedeyım, allahtan o ıŞlere bakmıyorumm, burdada delı gıbı koŞturuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…