genel anestezinin komplikasyonları çok daha fazlaymış epiduralden.
O yüzden de yasaklanacak..ben genel anesteziden daha çok korkuyorum valla.
Tamamen uyuyorsun uyanırkende ağlıyor musun zırlıyor musun ne yaptığın belli
değilkaydirigubbakcemile3genel anestezi olacaklar duymasın amakaydirigubbakcemile3
yok canım korkulacak bir şey ben oldum anestezi benim bebek olmuyordu tüplerim açıkmı diye baktılar alltan anestezi verdiler medikana hastanesinde doktor 3 e kadar saydı gitmişim sonra odaddaydım
ben de biraz uzanıcam kızlar bebişlerden hala haber yok yarın da sabahtan alışverişe gidicez annemle mutfak alışverişine öğlen gelmeye çalışırım gelemezsem anneme geçersem merak etmeyin sabah çıkmadan uğramaya çalışırım hadiöptüm
genel anestezinin komplikasyonları çok daha fazlaymış epiduralden.
o yüzden de yasaklanacak..ben genel anesteziden daha çok korkuyorum valla.
tamamen uyuyorsun uyanırkende ağlıyor musun zırlıyor musun ne yaptığın belli
değilkaydirigubbakcemile3genel anestezi olacaklar duymasın amakaydirigubbakcemile3
ben kesinlikle 1 numara prima tavsiye ederim. 2 numara bez ile biraz sıkıntı yaşamıştım ben 1 paketi zor bitirmiştik 1 den sonra 3 e geçtik. 1 numaranın üzerinde petekli bir doku var o sıvı kakayı emiyor. 2 numara bez daha ekonomik ancak kaka ensesine kadar çıkıyor (yada benim oğlumun başarısı bu bilemiyorum) 2 numara bezi çok tavsiye etmiyorum ama belki değiştirmişlerdir. neticede ben 5 yıl önce kullanmıştım. paketi açtıysan bakarmısın petekli bir tabaka varmı.
canım hastane pahalı ama medikanada çokta ilgilenmiyorlar fazla beklentiye girme biri takip etsin başında serumlarını falan bakmıyorlar bitmişmi diye çarşafta değiştirmediler ben gidip değiştirdim