annem kardeşimin çocuğuna bakıyor gelemem dedi kayınvalidem benim orda canım sıkılır dedi gelmedi ve bana hep eşim baktı ilaçlarımı elime verdi
evinizin içinde huzurunuz varsa gerisi boş ama benden size bir tavsiye kızlar herkese eşinizle mutlu anlarınızı anlatmayın inanın nazar ediyorlar ben anlatırdım saf saf ve bebeğime ne oldu işte başımıza neler geldi ben artık nazara çok inanıyorum
allah bebişlerinize sağlık versin
annem kardeşimin çocuğuna bakıyor gelemem dedi kayınvalidem benim orda canım sıkılır dedi gelmedi ve bana hep eşim baktı ilaçlarımı elime verdi
evinizin içinde huzurunuz varsa gerisi boş ama benden size bir tavsiye kızlar herkese eşinizle mutlku anlarınızı anlatmayın inanın nazar ediyorlar ben anlatırdım saf saf ve bebeğime ne oldu işte başımıza neler geldi ben artık nazara çok inanıyorum
evinizin içinde huzurunuz varsa gerisi boş ama benden size bir tavsiye kızlar herkese eşinizle mutlu anlarınızı anlatmayın inanın nazar ediyorlar ben anlatırdım saf saf ve bebeğime ne oldu işte başımıza neler geldi ben artık nazara çok inanıyorum
çok geçmiş olsun canım ben 7 yıl önce ilk evlendiğimde düşük yaptım bir geçmiş olsun diyen olmadı 7 yıl bebeği olmadı şimdiye nasipmiş allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin sende annelik duygusunu kısa zamanda yaşarsın umarım
muhabbet tatlı ama uyumam lazım sabah 6:30 da eşim işe gidiyor onu ben kaldırıyorum sonra zorlanıyorum uykuya dalana kadar da bi yarım saat geçer zatenn öptümmmm byeeee
ay kızlar rüyamı görüdm gerçetenmi oldubilemyirum am beni korkuttu
deprem oldu sandım hemde baya salladı
uyuyamadım kalktım zaten yeni yatmıştım
haberlere bakayım dedim ama bişey demiyo
eşimde kalkmadı bana öyle geldi herhalde uykum fena kaçtı ya